açık lise...

Herşey serbest...
emrahk
Onursal Üye

Re: açık lise...

Mesaj gönderen emrahk » 06 Mar 2012, 23:13

AÖL iyi hoş ama ben her zaman imkanı olan ve yaşı da tutan öğrencilerin örgün okumasından yanayım. En önemlisi, hayatta en güzel yıllar, lise yıllarıdır. O arkadaşlıklar, yaşanmışlıklar ömür boyu unutulmaz. Ben AÖL okudum ama açık meslek olduğum için 3 yıl sizin gibi okula gidip meslek dersi aldım ve arkadaşlarımı özlüyorum. Bu yüzden örgünden ayrılmak isteyenlere son çare olarak açık liseye gelmelerini öneririm. Yoksa açık lisenin kötü olmasından değil. Ama sen mutsuzum demişsin, mutsuzsan geçmeni tavsiye ederim, tabi sadece sen değil, ailen de isterse geçiş yapacağın için, ailene durumu anlatırsın. Karar size kalmış...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 23:18

acaip derecede mutsuzum. özlücem diebiliceğim bi ortam yok. başıma ne geldiyse hep o lisede o sınıfta geldi. okuldan zaten soğudum anlatamıyorum yani değişik duygular içerisindeyim. karışığım :?: mutluluğu yakalayabilsem yada elimdeki kasılalara olmasaydı yapabilrdm ama devrelerde acaip zorlanıyorum dersler çok sıkıcıııı ve beni çok zorluyoo.. :? hocalar zaten oturdukları yerden para kazanıyolar soru soruyom git araştır dio ya yok böle bişi. deliresim geliyo :twisted: :D
Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
Bir bir sökülen umutlarim tükendi…

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 23:19

he bu arada hatrlancak yıllar lise yıllarımsa sadece çektiğim acıları hatrlarım. kabuk bağlayan yarayı kanatmaktan başka bişi değil yni. :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Mar 2012, 23:21

Eee o zaman başka çıkış yolu yok gibi. Sevmediğin bir okulda okumak zorunda kalmak çok kötü bir durum. Tabi iyi düşün tart. Eylül'e kadar açık liseye geçemeyeceğine göre, okuluna Haziran'a kadar (müdür bırakmazsa dediğin gibi) devam etmen en mantıklısı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 23:24

pff 3ay dahamı çekicem o okulu :roll: :(

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Mar 2012, 23:24

nur madem öyle düşünüyorsun bence geç açık liseye. Annen ve baban da sana destek olduktan sonra abi de ne karışırmış yahu :evil: Açık lise de de bir sürü güzel anı oluyor merak etme. Derslerim de iyi demişsin. Açık lise de biraz gayret ile iyi de bir diploma notu alırsın.
Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Mar 2012, 23:25

emrahk peki arkadaş tastikname alıp şu an ayrılsa ne gibi eksileri olur. Kredisi felan mı düşük olur :?:
Resim

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 23:27

Iıı şöyle diyim :roll: abim babamdan dha beter. beni çok sıkar hiç bişi yapmama izin vermez arkadaşlarmla dışarı cıkmama izin vermez okumak istemiyorum dedim bidaha bana sakın okulu bırakıcam vs. gibi şeyler deme dedi. bağırdı flan. aslında arkadaşlarmla bu haldeysem birazda onun payı var. ve epilepsi hastası olmamda sinir ve üzüntüden dolayı. :(

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Mar 2012, 23:31

kripton yazdı:emrahk peki arkadaş tastikname alıp şu an ayrılsa ne gibi eksileri olur. Kredisi felan mı düşük olur :?:
İkinci dönemde dersleri görmeyeceği için, kredileri az gelir tabi ki, ama telafi edebilir kolayca. Daha önemlisi, bugün tasdikname alsa, 5-6 ay okulsuz olacak ve ailesi bunu kabul edecek mi, orası daha önemli. Sonuçta 17 yaşında muhtemelen ve ailesinden izinsiz adım atması zor...
_..nur.._ yazdı:Iıı şöyle diyim :roll: abim babamdan dha beter. beni çok sıkar hiç bişi yapmama izin vermez arkadaşlarmla dışarı cıkmama izin vermez okumak istemiyorum dedim bidaha bana sakın okulu bırakıcam vs. gibi şeyler deme dedi. bağırdı flan. aslında arkadaşlarmla bu haldeysem birazda onun payı var. ve epilepsi hastası olmamda sinir ve üzüntüden dolayı. :(
Senin durum zor, Allah yardımcın olsun. Ama AÖL'ye geçersen de, seneye mezun olabilirsin çok çalışırsan. Bunu onlara söyleyebilirsin...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Mar 2012, 23:31

uf üzüldüm ya. İyi de açık liseye geçmek okul hayatını bitirmek değil ki. Hem senin bu haline abinin de üzülüyor olması lazım. Pekala açık lisede mutlu moralli okuyup güzel bir üniversite okuyabilirsin. Umarım işlerin yolunda gider ve ummadığın yerden bir çok güzellikle karşılaşırsın
Resim

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 23:35

izinsiz çoooooookkkkkk zorrr o adımlar :D saol bi ben bi Allah bilir yani o derecedeym :( dediğim gibi araya bölüm dersleri girince çok zorlanıyorum normal derslerim iyi sayısallar biraz bozuk ama geçer not alıyorum en azından. kalmadm hiç. bölümde hocalar mutlaka birinci dönem bi tane bir bırakıyo ikinci dönem duruma göre düzeltiyolar. bölüm hocaları cehennemlikse bendendir yani :roll: :)

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Mar 2012, 23:40

O zaman aileni ikna edeceksin. Umarım bunu başarırsın böylece her iki taraf da üzülmemiş olur. Allah yardımcın olsun. Kafana takılan sorular olursa bizler cevaplamaya çalışırız.
Resim

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 23:42

Amin inşallah. annem bi sene dha sabret diyo ama ben bıkma noktasında oldugumdan sabretmicem bi çaresini bulucam demiştim. sanırım o çareyi buldum ve yürürlüğe koymak ve cesaret toplamak kaldı. umarım başarırım. teşekkürlerrr yardmlarınız için :) ama devamı gelebilr sölüyüm şimdiden :roll:

“Serbest Kürsü” sayfasına dön