açık lise hakkında..

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Re: açık lise hakkında..

Mesaj gönderen _..nur.._ » 08 Mar 2012, 21:41

duymuyolar işte. bnde anlatamıyorum. bağrışıp duruyoz evde. sonum hayrolsn ne diyim :D

Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
Bir bir sökülen umutlarim tükendi…

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 08 Mar 2012, 21:46

Nur kendi haline şükret desem fayda olmayacak biliyorum ama şöyle bir özet geçiyim durumlarımız aynı... engel ailelerimiz ama sorun zıt senin ailen aole geçmene karşı benim ailem ise örgün bir lisede okumama karşılar hayat gerçekten adil değil....
Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 08 Mar 2012, 22:54

_..nur.._ yazdı:merhaba arkadaşlar dha önce açtıgım bi konuda açık liseye geçmek istediğimi ve bazı soruları sormuştum. şimdi ise ailemi ikna edemiyorum. ATL 3.sınıftaym ve okulla ilgili çok problemim oldugundan açık liseye geçmek istediğimi aileme(abim dışında) söledim babam herzamnki gibi kırıcı sözler söledi. bana durup durup sorn çıkarma ben dert babası değilim flan bi ton laf söledi hiç bi cvp vermedm annem ise bu seneyi bari bitir dio. ama dayanma gücüm kalmadı. ailemi ikna edemiyorum. ikna etmek için bi fikri olan varmı? nolur yardm edin. :(
evet banada böyle diyolardı okulda bi kavga çıktı bende ralarındaydım hoca ya disipline göndeririz tasdikname siziline işler memur olamassın dedi yada tasdiknameni velinle birlikte alırsın dedi tabikide ailem ikna oldu daha doğrusu ikna olmak zorundaydı ve bu şekilde aölye yazıldım ama sen kesinlikle böyle bişey yapma

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 09 Mar 2012, 00:06

Sen bu seneyi bir bitir olmazsa zaten yukarıda emrahk nın dediği gibi, okulu bıraksan boşta kalıcan açık liseyede hemen yazılamıycan. Karar verip aileni de ikna edersen ilk kayıt tarihinde geçersin.
Resim

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 09 Mar 2012, 15:41

off off dşünmekten kafayı yicem :?: bölüm hocalarıda uyuz bana. bi gün okulda bayıldım bölüm hocalarndan biri yanmdaydı ailemi onun araması gerekirken arkadaşım aradı. abimle babam hocan nie sorumsuzluk yapıyo bilgileri var onlarn araması gerekiyo ama arkadaşın aradı flan dedi. veli toplantısındada hocaya kızmışlar nie yaptınız böyle. ya bşi olsaydı ne sorumsuzsunuz falan. milli eğitimede net ten şikayet ettik. o olaydan sonra bna uyuzlar. diğer hocada bu olayı öğrenmiş oda uyuzluk yapıyo. devrelerde flan ek süre vermiyolar durumum karışık yani. raporum bitsn okula gidicem bakıyım yine uyzluk yaarsalar isyan çıkarıp gitmicem okula. :roll: :(

anyhill
Çırak

Mesaj gönderen anyhill » 09 Mar 2012, 16:16

sıkıntı ve dert de Allah'tan. sabret kardeş

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 09 Mar 2012, 16:18

öyle sabırdan başka çare yok :(

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 11 Mar 2012, 01:18

Bana kizabilirsin ama ailene katiliyorum.. (:
Bence elindeki bir sans,okulunu birakma, gelecegini riske atma derim.
Yasin büyüdükce daha iyi anlayacaksin.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 11 Mar 2012, 23:26

diğer konumda bırakma sebebimi yazmıştım. ayrıca nie kızıyımki bu senin fikrin saygı duyuyorum :)

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 13 Mar 2012, 14:10

Eee son durumlar ne peki ? konuştun mu tekrar ailenle ?

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 14 Mar 2012, 20:32

meslekten açık düze geçilmiyomuş müdür yardımcımız bizzat ilgili kurumu arayıp öğrendi malesef dedi peki dedm geldm.son durum hala aynı. doktoruma mail attım haftaya gel konuşalım dedi ona gidicem. bide ilkokul hocama anlattım hocam yardn edin flan dedm sosyolog bi arkadaşım var ona danışıcam sana yazıcam bir iki gün içinde olmazsa babanlada konuşurum dedi onu bekliyorum.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 15 Mar 2012, 12:39

Hmm bilmiyordum meslekten geçilmediğini maöl'e geçebilirsinki belki.. Hayırlısı neyse o olsun canım :wink: Sen içini ferah tut.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Mar 2012, 14:13

_..nur.._ yazdı:meslekten açık düze geçilmiyomuş müdür yardımcımız bizzat ilgili kurumu arayıp öğrendi malesef dedi peki dedm geldm.son durum hala aynı. doktoruma mail attım haftaya gel konuşalım dedi ona gidicem. bide ilkokul hocama anlattım hocam yardn edin flan dedm sosyolog bi arkadaşım var ona danışıcam sana yazıcam bir iki gün içinde olmazsa babanlada konuşurum dedi onu bekliyorum.

Geçiliyor, 2011'in son döneminden beri yeni yönetmeliğe göre. Sen düze yazılabilirsin Eylül ayında...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 15 Mar 2012, 20:34

emrahk yazdı:
_..nur.._ yazdı:meslekten açık düze geçilmiyomuş müdür yardımcımız bizzat ilgili kurumu arayıp öğrendi malesef dedi peki dedm geldm.son durum hala aynı. doktoruma mail attım haftaya gel konuşalım dedi ona gidicem. bide ilkokul hocama anlattım hocam yardn edin flan dedm sosyolog bi arkadaşım var ona danışıcam sana yazıcam bir iki gün içinde olmazsa babanlada konuşurum dedi onu bekliyorum.

Geçiliyor, 2011'in son döneminden beri yeni yönetmeliğe göre. Sen düze yazılabilirsin Eylül ayında...

bilmiyorum geçilmiyo dedi hoca. :(

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 15 Mar 2012, 23:35

Sen hocalara bakma emrahk ya bak. Çoğu hocanın doğru dürüst bilgisi yok
Resim

“Serbest Kürsü” sayfasına dön