Aol Forumu Facebook Sayfası
Re: Aol Forumu Facebook Sayfası
Ben sayfayı beğendim ama baktın olmuyor sürekli rahatsız ediliyorsun engellersin olur biter

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Bu cevabı vereceğini tahmin etmiştimintrepid25 yazdı:Uzun süredir forumda olduğum için tecrübe edindim

-
KashmiriaN
- Doktor
Amma sorun etmişsinzi yav (: Bende beğendim sayfayı
bende baktım ama hosuma gitmadi
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
En son lilas tarafından 19 Mar 2012, 18:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- feelinggood
- Yardımcı Asistan
Ben istanbul'a dönünce sayfayı adam edicem kafamda 2-3 film varda bakalım. Şimdilik sadece beğenelim arkadaşlar 
Medeni cesaretine ve samimiyetine inananlar gelsinler
Yakında sayfa çok güzel 1 hal alıcak buna inanıyorum.Belirli kişiler geldikten sonra herkezin beğenemeyeceği ve duvarını göremeyeceği bi yer olucak zaten ..
Medeni cesaretine ve samimiyetine inananlar gelsinler
Yakında sayfa çok güzel 1 hal alıcak buna inanıyorum.Belirli kişiler geldikten sonra herkezin beğenemeyeceği ve duvarını göremeyeceği bi yer olucak zaten ..
Bir atraksiyonlar bekliyoruz ozaman senden
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- intrepid25
- Doçent
Eğer biri bunu tahmin etseydi bunun sen olacağını tahmin ederdimkripton yazdı:Bu cevabı vereceğini tahmin etmiştimintrepid25 yazdı:Uzun süredir forumda olduğum için tecrübe edindim
Tahmincimisiniz sizintrepid25 yazdı:Eğer biri bunu tahmin etseydi bunun sen olacağını tahmin ederdimkripton yazdı:Bu cevabı vereceğini tahmin etmiştimintrepid25 yazdı:Uzun süredir forumda olduğum için tecrübe edindim
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- intrepid25
- Doçent
Bu cevabı vereceğini tahmin etmiştim
[/quote]
Eğer biri bunu tahmin etseydi bunun sen olacağını tahmin ederdim
[/quote]
Tahmincimisiniz siz
iki kupon verin madem oynayalım köşeyi dönelim
[/quote]
Ceren böyle bir şey yazacağını tahmin ettim
Eğer biri bunu tahmin etseydi bunun sen olacağını tahmin ederdim
Tahmincimisiniz siz
Ceren böyle bir şey yazacağını tahmin ettim
Senin tahminler tutuyor
bir el falıma bak bakalım belki birşeyler görürsün
- intrepid25
- Doçent
el fotoğrafini gönder bakimCeros yazdı:Senin tahminler tutuyorbir el falıma bak bakalım belki birşeyler görürsün
![]()
![]()
Eee sayfa açıldı ama hala bir atraksiyon yok 
sende varmı
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar