imkansiz hayallerim var diyenler buraya
Re: imkansiz hayalleri olanlar buraya
insan isterse herşeyi yapar kardelen hele ceros gibi biri
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
kardelen198 yazdı:Everest'e da çıkarım, Safaride Aslan resmide çekerim diyosun yaniBu da nerden aklıma geldiyse şimdi
Yaparım o imkan verilse koşa koşa gider yaparım. Yükseklik korkum var ama everestede çıkarım. En azından denerim. =))
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
yapamicagin bişey varni senin
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- kardelen198
- Uzman Doktor
Topladım valizi bekle ben de geliyorum
Yalnız ben de Kedigiller familyasından korkarım

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
madem hepimiz toplanalim en yapamicaz dediklerimizi yapalim
Yalnızca düzenli bir yaşam sürmek isterdim. Sevginin sadakatin saygının olduğu. İmkansız olduğu bir kesin. Ama şükür ki sağlıklıyım.
imkansiz digil öyle seylere sahip olanlar var sen ne diye olamasinki
Herşey yine senin elinde. İnsan istedikten sonra yapamayacağı şey yok. Heleki bir kadın ooohooo..dyg yazdı:Yalnızca düzenli bir yaşam sürmek isterdim. Sevginin sadakatin saygının olduğu. İmkansız olduğu bir kesin. Ama şükür ki sağlıklıyım.

sana bir soru ceros kadın neden erkekden dehe fazla şey yapabilsinki
serena yazdı:sana bir soru ceros kadın neden erkekden dehe fazla şey yapabilsinki
Çünkü Allah kadını acıya en çok dayanabilen bir varlık olarak yaratmıştır. Fiziksel olarak erkek elbetki kadından daha üstün. Ama kadınların erkeklere göre daha duygusal, merhametli ve güçlü olduğunu derinlemesine düşünen herkes bilir. Mesela eğer aramızda çocuk sahibi olan felan varsa bilir. Heleki doğum yaparken çekilen o acıda ölünmüyorsa kadın herşeyi yapabilir. Çünkü o acı çok azcık daha fazla olsaydı bir insanın yaşaması mümkün değilmiş.
yorumun karsısında saygıyla egiliyorum
Estağfurullah canım =))Herkes aslında içinde taşıdığı o büyük potansiyeli ortaya çıkarsa hayal kırıklığı diye birşey kalmaz. Umarım herkes hayallerine ulaşır, beyaz atlı prensiyle evlenip pembe panjurlu evinde sonsuza deeek yaşar. MUTLU SON.
Şaka bir yana arkadaşlar hiçbirşeye imkansız demeyin olacağı varsada olmaz. Uçmak, evereste tırmanmak, safari yapmak, heleki mutlu olmak imkansız değil.

Şaka bir yana arkadaşlar hiçbirşeye imkansız demeyin olacağı varsada olmaz. Uçmak, evereste tırmanmak, safari yapmak, heleki mutlu olmak imkansız değil.
keşke dedigin olsa ama böyle bir dünyada zor
bende 1800 lerin ingilteresinde düşes olmayi veeeeeeeeee iskoçya ve yeni zelanda yı görmek büyük hayellerim arasinda ama maalesef sadece hayal 

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...