imkansiz hayallerim var diyenler buraya

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Re: imkansiz hayalleri olanlar buraya

Mesaj gönderen serena » 20 Mar 2012, 02:05

hayallerinin olmasida güzel hiç hayal etmiyenlerde var neden düses olmak isterdin :?:

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 20 Mar 2012, 02:06

ingiliz mi olmak isterdin ilginçmiş hayalin lilas :shock:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 20 Mar 2012, 16:27

Şuan Şu saniye büyümek istiyorum mesela 40 yaşlarında falan ..!
Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 20 Mar 2012, 16:31

neden :?:
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 20 Mar 2012, 16:35

serena yazdı:neden :?:
18 yaşında olup 30 yaşındaki biri gibi davranmamı isteyen bir çevrem olduğu için...
Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 20 Mar 2012, 16:37

sende o çevredekileri kendine uydur

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 20 Mar 2012, 16:42

İşte o kadar kolay değil ne yapsan hata niye diye sorarsan ben bir kızım yapmam gereken evden dışarı çıkmamam lazım ,arkadaş çevresi edinmemem lazım... babam annem bana birşey demiyolar efendim bazı insanlar çok karışıyorlar onları hiç tanımamak lazımdı aslında...
Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 20 Mar 2012, 16:52

Canım koca kızsın ya bukadar müdahale etmelerine karışma hakimiyeti ele al biraz kendin diyorsun annen baban birşey demiyorsa kimse birşey diyemez kim onu diyen ? Bir kız yok arkadaş çevresi edinemezmiş yok dışarı çıkamazmış ne demek ya ? ben böyle düşünenin aklına ... Bak sonra psikolojin bozulucak ki psikoloji bir bozuldumuda istediğin kadar doktora git birdaha dikiş tutmaz. ömrün boyunca bir yük olur üstünde. bukadar müdahale etmelerine izin verme bitanem. 18yaşındasın sen. sana karışmalarına "yasal olarak" hakları yok. Ne sıfatla karışıyorlar ?

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 20 Mar 2012, 17:31

[="serena"]hayallerinin olmasida güzel hiç hayal etmiyenlerde var neden düses olmak isterdin

okudugum romanlardan olsa gerek...
pskolog yazdı:ingiliz mi olmak isterdin ilginçmiş hayalin lilas :shock:
yok psikolog ne mutlu türküm diyene diyenlerdenim çok şükür benimkisi sadece bi hayal
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 20 Mar 2012, 17:44

hayır romanlardan digil aklima geldi yazdim

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 20 Mar 2012, 17:49

[quote="Ayşe qüL"]İşte o kadar kolay değil ne yapsan hata niye diye sorarsan ben bir kızım yapmam gereken evden dışarı çıkmamam lazım ,arkadaş çevresi edinmemem lazım... babam annem bana birşey demiyolar efendim bazı insanlar çok karışıyorlar onları hiç tanımamak lazımdı aslında...[/

aysegül bu durum sende bitiyo bu insanlarin sana bu kadar karişmasina izin verme bunu simdiden yapmaya bak yoksa 40 yasinada gelsen yine degişen bişey olmaz

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 20 Mar 2012, 17:50

serena yazdı:hayır romanlardan digil aklima geldi yazdim
ben okudugum romanlardan etkileniyorum sanirim
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 20 Mar 2012, 17:56

kitaplardan etkilenmek güzeldir

byMRZ
Uzman Doktor

Re: imkansiz hayallerim var diyenler buraya

Mesaj gönderen byMRZ » 21 Mar 2012, 00:49

aysegul ben senı cok ıyı anlıyorum bekarken banada cok karısan olurdu ama kucuk oldugum ıcın hep ben haksız olurdum :( ezdırme kendını ama sen

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: imkansiz hayallerim var diyenler buraya

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 21 Mar 2012, 08:49

Gaz vermeyin kıza :D

Şimdi karışan kimdir ne derece yakınındır bilemiyorum. Ama aileden birileriyse mutlaka iyiliğin içindir. Şahsen benimde çok karışanım oldu, hala bile bana karışırlar hemde diğerlerine karışmadıkları kadar. Sen ailenden uzakta yaşıyorsun bilki seni korumak için karışıyorlardır. Ve ailenin serbest bıraktığı konularda seni sıkan varsa bunu uygun bir dil ile açıklayabilisin.
Bende ailemden ayrı yaşadım, şimdi sana anlatsam nasıl yaşadığımı acırsın ama ben halimden memnundum. Beni görenler 'sen hayatta mısın , yaşıyor musun' diyorlardı.Hatta sen 'insan mısın?' diye soranlar bile oluyordu. Ama hayatın bana getirdiklerini sorgusuz sualsiz kabul ettiğim için şimdi rahatım. He ben senin gibi düşünmedim mi? Düşündüm . Bende büyümek istedim bende hükmetmek istedim. Ama ne o kadar büyüyebildim ne de büyüsem bile hükmedemeyeceğimi anladım. Bunlar biraz karışık konular istersen açarız.

Yazıya başlarken gaz vermeyin dedim, onunda sebebi gençler gençleri ayartır. Ama gençlerin dünyasıyla yetişkinlerin dünyası farklıdır. Şimdi bunu bize değilde bir büyüğüne söylemiş olsaydı, bu cevaplarla karşılazmazdı ;)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

“Serbest Kürsü” sayfasına dön