imkansiz hayallerim var diyenler buraya
Re: imkansiz hayallerim var diyenler buraya
Haklısın yağmurcum aileler hep iyiliğimizi isterler nolursa olsun. Ama bazen doğru yaptıklarını sanarlarken aslında olan yanlıştır. Zamanın geri dönüşüde olmaz sadece pişmanlık kalır. Onlar yetişkin diye hata yapmayacak değiller sonuçta ayrıca bunun 20 yaşla 40 yaşla alakası yok tamamen insanın kendi olgunluğuyla alakalı. Ayşegülde benim tanıdığım kadarıyla gördüğüm o aklı bir karış havada salak salak gezen kızlardan kesinlikle değil gayet mantıklı ve olgun. Sen susarsan ben susarsam o susarsa biz kendi hayatımızı değil başkalarının hayatını yaşarız.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
yagmur sana katılıyorum ama ayseye çok karısılıyosa uygun bir dille anlatılmali anne babasi bile karışmiyosa çok karişanların da sınırı olsun bence
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Sizin söyledikleriniz de doğru.
Tabi böyle bir durumda Ayşe Gül ailesiyle bile konuşup bu durumu halledebilir. Ama dediğim gibi kim karışıyor ve neyine karışıyor bunu bilemeden net konuşamam. Sonuç itibariyle bu sebepten dolayı büyükler kırılacaksa buda gayet üzücü olur.. Dediğim gibi duruma gre yorum değişir.
Evet Ayşe Gülüm çok olgun maşaallah. Öyle yalnış yapacağı düşünülerek karışılacak bir insan değil. Ama genede belki günümüz şartları vs. Karışanları haklı kılıyordur.
Tabi böyle bir durumda Ayşe Gül ailesiyle bile konuşup bu durumu halledebilir. Ama dediğim gibi kim karışıyor ve neyine karışıyor bunu bilemeden net konuşamam. Sonuç itibariyle bu sebepten dolayı büyükler kırılacaksa buda gayet üzücü olur.. Dediğim gibi duruma gre yorum değişir.
Evet Ayşe Gülüm çok olgun maşaallah. Öyle yalnış yapacağı düşünülerek karışılacak bir insan değil. Ama genede belki günümüz şartları vs. Karışanları haklı kılıyordur.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
bende net bilemem ama bence aysegülün ailesinin bu kişilerle konuşmasi kesin çözüm olur
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- kardelen198
- Uzman Doktor
Emanet olan bir kıza yaşıtım, küçüğüm, büyüğüm farketmez Büyükşehir gibi bir yerde şahsen ben de gözümden sakınırım...
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
kardelen198 yazdı:Emanet olan bir kıza yaşıtım, küçüğüm, büyüğüm farketmez Büyükşehir gibi bir yerde şahsen ben de gözümden sakınırım...
Evet işte durum böyle birşey.
Ayşe üle güvenmediklerinden değildir zaten onu her kötülükten korumak istiyorlardır.
Bunu zaman zaman anlamama , bu duruma sıkılma vs. Normaldir. İnsanız biz sıkıldığımızda olacak sevindiğimizde.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
korumak isterlerken dahada kötü olur herseyın fazlası zarardır
ben ıste emanet bı kızdım dedemle anneanneme basıma bısey gellır dıye okula servıslen gıttıgım halde benı okuldan aldılar suan benım yasıtlarım unıversıte son okuyo kım verecek benım hayatımın hesabını
tamm karıssınlar ama sık bogaz etmesınler ben cok goruyorum yeterkı kurtulayım bu evden deyıpte kocaya kacanları

Benim demek istediğim bu işte. Doğrusunu yaptık sanarlarken çok büyük hatalar yapıyorlar. Bir bakıyorsunuz elinizden hiçbirşey gelmiyor.byMRZ yazdı:ben ıste emanet bı kızdım dedemle anneanneme basıma bısey gellır dıye okula servıslen gıttıgım halde benı okuldan aldılar suan benım yasıtlarım unıversıte son okuyo kım verecek benım hayatımın hesabınıtamm karıssınlar ama sık bogaz etmesınler ben cok goruyorum yeterkı kurtulayım bu evden deyıpte kocaya kacanları
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
bu hiisi bende bilirim babam vefat etmeden önce okulu liseye gitmemi istemedi bu his hep içimde ama şimdi huzurluyumbyMRZ yazdı:ben ıste emanet bı kızdım dedemle anneanneme basıma bısey gellır dıye okula servıslen gıttıgım halde benı okuldan aldılar suan benım yasıtlarım unıversıte son okuyo kım verecek benım hayatımın hesabınıtamm karıssınlar ama sık bogaz etmesınler ben cok goruyorum yeterkı kurtulayım bu evden deyıpte kocaya kacanları
Re: imkansiz hayalleri olanlar buraya
Ama Ceren elimden gelen birşey yok psikolojik olarak çok olgun davranıyorum kendime.. iradeli davranıp herzaman korunmaya çalışıyorum...şimdilik böyle devam etsin ....Ceros yazdı:Canım koca kızsın ya bukadar müdahale etmelerine karışma hakimiyeti ele al biraz kendin diyorsun annen baban birşey demiyorsa kimse birşey diyemez kim onu diyen ? Bir kız yok arkadaş çevresi edinemezmiş yok dışarı çıkamazmış ne demek ya ? ben böyle düşünenin aklına ... Bak sonra psikolojin bozulucak ki psikoloji bir bozuldumuda istediğin kadar doktora git birdaha dikiş tutmaz. ömrün boyunca bir yük olur üstünde. bukadar müdahale etmelerine izin verme bitanem. 18yaşındasın sen. sana karışmalarına "yasal olarak" hakları yok. Ne sıfatla karışıyorlar ?
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
serena yazdı:Ayşe qüL yazdı:İşte o kadar kolay değil ne yapsan hata niye diye sorarsan ben bir kızım yapmam gereken evden dışarı çıkmamam lazım ,arkadaş çevresi edinmemem lazım... babam annem bana birşey demiyolar efendim bazı insanlar çok karışıyorlar onları hiç tanımamak lazımdı aslında...[/
aysegül bu durum sende bitiyo bu insanlarin sana bu kadar karişmasina izin verme bunu simdiden yapmaya bak yoksa 40 yasinada gelsen yine degişen bişey olmaz
Nasıl izin vermeyeceğimi bilmiyorum ki ?
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Evet öyle bir durumda var bekar kızlar daha çok baskı altında oluyor evlendikten sonra artık özgür gibi olabiliyorsun onuniçindir çoğu kızın erken evlenmesi...byMRZ yazdı:aysegul ben senı cok ıyı anlıyorum bekarken banada cok karısan olurdu ama kucuk oldugum ıcın hep ben haksız olurdumezdırme kendını ama sen
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Evet yağmur sende doğru söylüyorsun ailemden ayrı yaşıyorum ama bana karışan çevremin akrabalarımın yani kendi çoçuklarının ortamı var arkadaş çevreleri var okullarını okuyorlar da niye ben yaptığımda karışıyorlar ki neyse ne yapalım ben kendimi biliyorum ailemide çok seviyorum...Yağmur damlaları yazdı:Gaz vermeyin kıza
Şimdi karışan kimdir ne derece yakınındır bilemiyorum. Ama aileden birileriyse mutlaka iyiliğin içindir. Şahsen benimde çok karışanım oldu, hala bile bana karışırlar hemde diğerlerine karışmadıkları kadar. Sen ailenden uzakta yaşıyorsun bilki seni korumak için karışıyorlardır. Ve ailenin serbest bıraktığı konularda seni sıkan varsa bunu uygun bir dil ile açıklayabilisin.
Bende ailemden ayrı yaşadım, şimdi sana anlatsam nasıl yaşadığımı acırsın ama ben halimden memnundum. Beni görenler 'sen hayatta mısın , yaşıyor musun' diyorlardı.Hatta sen 'insan mısın?' diye soranlar bile oluyordu. Ama hayatın bana getirdiklerini sorgusuz sualsiz kabul ettiğim için şimdi rahatım. He ben senin gibi düşünmedim mi? Düşündüm . Bende büyümek istedim bende hükmetmek istedim. Ama ne o kadar büyüyebildim ne de büyüsem bile hükmedemeyeceğimi anladım. Bunlar biraz karışık konular istersen açarız.
Yazıya başlarken gaz vermeyin dedim, onunda sebebi gençler gençleri ayartır. Ama gençlerin dünyasıyla yetişkinlerin dünyası farklıdır. Şimdi bunu bize değilde bir büyüğüne söylemiş olsaydı, bu cevaplarla karşılazmazdı
Bana da diyolar ya sen yaşıyor musun ? Efendim senin gibisi yok ...Ben kendimi senin yerine koyduğumda dayanamam diye konuşuyorlar ....
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Ayşe qüL yazdı:Ama Ceren elimden gelen birşey yok psikolojik olarak çok olgun davranıyorum kendime.. iradeli davranıp herzaman korunmaya çalışıyorum...şimdilik böyle devam etsin ....Ceros yazdı:Canım koca kızsın ya bukadar müdahale etmelerine karışma hakimiyeti ele al biraz kendin diyorsun annen baban birşey demiyorsa kimse birşey diyemez kim onu diyen ? Bir kız yok arkadaş çevresi edinemezmiş yok dışarı çıkamazmış ne demek ya ? ben böyle düşünenin aklına ... Bak sonra psikolojin bozulucak ki psikoloji bir bozuldumuda istediğin kadar doktora git birdaha dikiş tutmaz. ömrün boyunca bir yük olur üstünde. bukadar müdahale etmelerine izin verme bitanem. 18yaşındasın sen. sana karışmalarına "yasal olarak" hakları yok. Ne sıfatla karışıyorlar ?
Olgun davranması gereken sen değilsin onlar. Herşey böyle başlıyor zaten daha küçük yaştan okadar sorumluluk yüklüyorlar altından kalkarız diyoruz kalkıyoruz ama nasıl kalkıyoruz orası belli. kendimizi yıpratarak. sonra baskı baskı baskı patlama noktasına geliyor herkes bunu sağlıklı atlatamıyor ve kızlar ya kocaya kaçıyor ya evden kaçıyor yada ölüme gidiyor.