korkular ve nedenleri
korkular ve nedenleri
evet arkadaslar benden size bir konu daha sizin en tuhaf korkunuz nedir benım
balık ölu balikları hiç dokunamam nedeni canlı gibi geliyo sizde buraya tuhaf olarak gördügünüz korkuları ve nedenlerini yazin birlikte çozum olarak gördügünüz cevapları yazin benimkinede yazmayı unutmayın
balık ölu balikları hiç dokunamam nedeni canlı gibi geliyo sizde buraya tuhaf olarak gördügünüz korkuları ve nedenlerini yazin birlikte çozum olarak gördügünüz cevapları yazin benimkinede yazmayı unutmayın
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Re: korkular ve nedenleri
arıdan acayip tırsıyorum. eğer evin icinde arı varsa arının gitmediği bir yer olan bir odaya girer otururum. eğer izini kaybetmissem heryerden cıkacağı ihtimalinide göz önüne alırsak katiyen o evde beni kimse tutamaz:D en son carede pusuya yatıp bir yerde uygun anda avlamak olur:D kücüklük fobim napıyım. bana arı demeyinde ne dersiniz deyin. erkek adam hic bişeyden korkmaz. arı dışında!:D
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Evet arı ile ilgili benim de kötü bir anım var ben de tırsarım yani böyle bir durumda o evde olmak beni huzursuz eder. Ben de örümcek ölü bile olsa elime alamam 

balıkları severim ben pullarını soymayı içini yarıp organlarını çıkarmayı felan
Bende insan ve bitki dışında her canlıdan korkuyorum
böcekler hele tek dayanamadığım şey uğurböceğini bile almam elime sinekleride hiç sevmem midemi bulandırıyorlar yazları hele evde sinek varsa onu öldürmeden içim rahat etmez
korkuyorum ya aksi gibi gelir hepsi bizim evi bulur çok anım var
hemde ben yalnızken bigün evde yalnızdım yine akşamdı yemek yapmışım ohh mis oturup yicem ne göriyim hayvan gibi kocaman bir hamamböceği allahım beynimden nasıl kaynar sular döküldü nasıl çığlık atmışım boğazım yandı
gittim bakkaldan böcek ilacı aldım mayıştı bu koşamaz oldu tezgahın arkasına saklanıyor sıktım da sıktım sıktımda sıktım
bende o sırada yaz şort vs duruyorum gittim hemen pantolonumu giydim kabanımı giydim topuklularımı giydim şapkada giyecektim tepeye çıkar saçıma felan düşer diye bulamadım o an
neyse bu çıktı lavabonun içine 1metre öteden terlikle görmeden lavabonun içine bir atış yaptım biyandanda bagırıyorum
içimdeki basketbolcuyu çıkarmış olucam ki tak diye vıccığını çıkardım antenler felan kopmuş nasıl rahatladım nasıll
Oha çook uzun oldu
böcek korkumu yenemem ömrüm boyunca ama hayvanlar başka onları çok seviyorum zaten alışıyorum da artık.

Bende insan ve bitki dışında her canlıdan korkuyorum

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
bizim burda arı çoktur erkeklerde korkar bence insan sonuçtaozgur yazdı:arıdan acayip tırsıyorum. eğer evin icinde arı varsa arının gitmediği bir yer olan bir odaya girer otururum. eğer izini kaybetmissem heryerden cıkacağı ihtimalinide göz önüne alırsak katiyen o evde beni kimse tutamaz:D en son carede pusuya yatıp bir yerde uygun anda avlamak olur:D kücüklük fobim napıyım. bana arı demeyinde ne dersiniz deyin. erkek adam hic bişeyden korkmaz. arı dışında!:D
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
örümçek den korkumu tiksintimi benim tiksinti görmeye bile tahammul edememkripton yazdı:Evet arı ile ilgili benim de kötü bir anım var ben de tırsarım yani böyle bir durumda o evde olmak beni huzursuz eder. Ben de örümcek ölü bile olsa elime alamam

- kardelen198
- Uzman Doktor
Ayol ben de kiminle Safariye çıkıyormuşumCeros yazdı:balıkları severim ben pullarını soymayı içini yarıp organlarını çıkarmayı felan![]()
Bende insan ve bitki dışında her canlıdan korkuyorum![]()
böcekler hele tek dayanamadığım şey uğurböceğini bile almam elime sinekleride hiç sevmem midemi bulandırıyorlar yazları hele evde sinek varsa onu öldürmeden içim rahat etmez
korkuyorum ya aksi gibi gelir hepsi bizim evi bulur çok anım var
hemde ben yalnızken bigün evde yalnızdım yine akşamdı yemek yapmışım ohh mis oturup yicem ne göriyim hayvan gibi kocaman bir hamamböceği allahım beynimden nasıl kaynar sular döküldü nasıl çığlık atmışım boğazım yandı
gittim bakkaldan böcek ilacı aldım mayıştı bu koşamaz oldu tezgahın arkasına saklanıyor sıktım da sıktım sıktımda sıktım
bende o sırada yaz şort vs duruyorum gittim hemen pantolonumu giydim kabanımı giydim topuklularımı giydim şapkada giyecektim tepeye çıkar saçıma felan düşer diye bulamadım o an
neyse bu çıktı lavabonun içine 1metre öteden terlikle görmeden lavabonun içine bir atış yaptım biyandanda bagırıyorum
içimdeki basketbolcuyu çıkarmış olucam ki tak diye vıccığını çıkardım antenler felan kopmuş nasıl rahatladım nasıll
Oha çook uzun oldu
böcek korkumu yenemem ömrüm boyunca ama hayvanlar başka onları çok seviyorum zaten alışıyorum da artık.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Böcek hayvan değil mi Ceren:shock: Hayvanları seviyorsunda o böcekcikleri neden ayırıyorsun
Yazık ama mecbur kalmadıkça öldürmeyin. Onlarda canlı :'(
Bende böcek elleyemem vs. ama gerektimi de ellerim yani duruma göre.
Ama uğur böceği elime alıp sevebildiğim tek böcek türü
Hatta ağzıma kaçmayacağını bilsem öpüvercem kendisini
Ben elleyemesemde bir elleyeni bulup 'aman öldürme de dışarı atıver' diyorum.
Hayvanlarımızı koruyalım

Ama uğur böceği elime alıp sevebildiğim tek böcek türü

Hayvanlarımızı koruyalım

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
geçenlerde gördüm öldürmedim hafi yasasin dedim pişman etmez umarım
- kardelen198
- Uzman Doktor
Yaw geçen yaz bir beyaz bir kelebekcik eve girip Tv'ye konmuş Gazeteyle hayvanı kaçırayım derken Hayvancık bildiğin toz oldu yaa tozu kaldı Tvnin üstünde
çok içime battı bir daha üfleyerek kovalıycam 

kelebek gibi hayvanlara bişey yapılmamali ama koca siyah örümcek gördügünde yıne böyle düsünürmüsün
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Ah evet ben de kelebeklerin eve girmesini hiç istemiyorum. Ona zarar vermeden dokunmak mümkün değil 

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
kardelen198 yazdı:Aslan aslana karşı
beni de yabana atma bende Yay'ım attımmı hedefi 12'den vururum hiç kaçmaz
Savulun uleeenn kim tutar bizi
![]()
Ooo süper bitirim ikili olduk ya

Bebeğim bende öldürmek istemem zaten arkadaşım evdeyken alıyor dışarıya atıyor ama ben yapamam onu evde yalnızken mecburen öldürüyorum valla günde kaç kez yumurtluyolarmış onlar böcek istilasımı olsun evin içi. Yoksa her canlı sevilir ona sözüm yok.Yağmur damlaları yazdı:Böcek hayvan değil mi Ceren:shock: Hayvanları seviyorsunda o böcekcikleri neden ayırıyorsun![]()
Ama uğur böceği elime alıp sevebildiğim tek böcek türüHatta ağzıma kaçmayacağını bilsem öpüvercem kendisini
![]()
Hayvanlarımızı koruyalım![]()