korkular ve nedenleri

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

korkular ve nedenleri

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 02:07

evet arkadaslar benden size bir konu daha sizin en tuhaf korkunuz nedir benım
balık ölu balikları hiç dokunamam nedeni canlı gibi geliyo sizde buraya tuhaf olarak gördügünüz korkuları ve nedenlerini yazin birlikte çozum olarak gördügünüz cevapları yazin benimkinede yazmayı unutmayın

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Re: korkular ve nedenleri

Mesaj gönderen ozgur » 21 Mar 2012, 04:25

arıdan acayip tırsıyorum. eğer evin icinde arı varsa arının gitmediği bir yer olan bir odaya girer otururum. eğer izini kaybetmissem heryerden cıkacağı ihtimalinide göz önüne alırsak katiyen o evde beni kimse tutamaz:D en son carede pusuya yatıp bir yerde uygun anda avlamak olur:D kücüklük fobim napıyım. bana arı demeyinde ne dersiniz deyin. erkek adam hic bişeyden korkmaz. arı dışında!:D
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 21 Mar 2012, 11:20

Evet arı ile ilgili benim de kötü bir anım var ben de tırsarım yani böyle bir durumda o evde olmak beni huzursuz eder. Ben de örümcek ölü bile olsa elime alamam :wink:
Resim

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 21 Mar 2012, 12:43

balıkları severim ben pullarını soymayı içini yarıp organlarını çıkarmayı felan :lol:
Bende insan ve bitki dışında her canlıdan korkuyorum :lol: :lol: böcekler hele tek dayanamadığım şey uğurböceğini bile almam elime sinekleride hiç sevmem midemi bulandırıyorlar yazları hele evde sinek varsa onu öldürmeden içim rahat etmez :lol: korkuyorum ya aksi gibi gelir hepsi bizim evi bulur çok anım var :lol: hemde ben yalnızken bigün evde yalnızdım yine akşamdı yemek yapmışım ohh mis oturup yicem ne göriyim hayvan gibi kocaman bir hamamböceği allahım beynimden nasıl kaynar sular döküldü nasıl çığlık atmışım boğazım yandı :lol: gittim bakkaldan böcek ilacı aldım mayıştı bu koşamaz oldu tezgahın arkasına saklanıyor sıktım da sıktım sıktımda sıktım :lol: bende o sırada yaz şort vs duruyorum gittim hemen pantolonumu giydim kabanımı giydim topuklularımı giydim şapkada giyecektim tepeye çıkar saçıma felan düşer diye bulamadım o an :D neyse bu çıktı lavabonun içine 1metre öteden terlikle görmeden lavabonun içine bir atış yaptım biyandanda bagırıyorum :lol: içimdeki basketbolcuyu çıkarmış olucam ki tak diye vıccığını çıkardım antenler felan kopmuş nasıl rahatladım nasıll :lol: Oha çook uzun oldu :mrgreen: böcek korkumu yenemem ömrüm boyunca ama hayvanlar başka onları çok seviyorum zaten alışıyorum da artık.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 13:12

ozgur yazdı:arıdan acayip tırsıyorum. eğer evin icinde arı varsa arının gitmediği bir yer olan bir odaya girer otururum. eğer izini kaybetmissem heryerden cıkacağı ihtimalinide göz önüne alırsak katiyen o evde beni kimse tutamaz:D en son carede pusuya yatıp bir yerde uygun anda avlamak olur:D kücüklük fobim napıyım. bana arı demeyinde ne dersiniz deyin. erkek adam hic bişeyden korkmaz. arı dışında!:D
bizim burda arı çoktur erkeklerde korkar bence insan sonuçta
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 13:14

kripton yazdı:Evet arı ile ilgili benim de kötü bir anım var ben de tırsarım yani böyle bir durumda o evde olmak beni huzursuz eder. Ben de örümcek ölü bile olsa elime alamam :wink:
örümçek den korkumu tiksintimi benim tiksinti görmeye bile tahammul edemem :?

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 21 Mar 2012, 14:11

Ceros yazdı:balıkları severim ben pullarını soymayı içini yarıp organlarını çıkarmayı felan :lol:
Bende insan ve bitki dışında her canlıdan korkuyorum :lol: :lol: böcekler hele tek dayanamadığım şey uğurböceğini bile almam elime sinekleride hiç sevmem midemi bulandırıyorlar yazları hele evde sinek varsa onu öldürmeden içim rahat etmez :lol: korkuyorum ya aksi gibi gelir hepsi bizim evi bulur çok anım var :lol: hemde ben yalnızken bigün evde yalnızdım yine akşamdı yemek yapmışım ohh mis oturup yicem ne göriyim hayvan gibi kocaman bir hamamböceği allahım beynimden nasıl kaynar sular döküldü nasıl çığlık atmışım boğazım yandı :lol: gittim bakkaldan böcek ilacı aldım mayıştı bu koşamaz oldu tezgahın arkasına saklanıyor sıktım da sıktım sıktımda sıktım :lol: bende o sırada yaz şort vs duruyorum gittim hemen pantolonumu giydim kabanımı giydim topuklularımı giydim şapkada giyecektim tepeye çıkar saçıma felan düşer diye bulamadım o an :D neyse bu çıktı lavabonun içine 1metre öteden terlikle görmeden lavabonun içine bir atış yaptım biyandanda bagırıyorum :lol: içimdeki basketbolcuyu çıkarmış olucam ki tak diye vıccığını çıkardım antenler felan kopmuş nasıl rahatladım nasıll :lol: Oha çook uzun oldu :mrgreen: böcek korkumu yenemem ömrüm boyunca ama hayvanlar başka onları çok seviyorum zaten alışıyorum da artık.
Ayol ben de kiminle Safariye çıkıyormuşum :roll: Bir Aslan kaplan felan görürsem Ceren'in arkasına saklanırım o nasıl olsa onu kaçırtacak bir yol bulur diyordum :shock: Aslanlara öğle yemeği olduk gitti :lol: :lol: :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 21 Mar 2012, 14:15

:lol: :lol: ablacım merak etme herşartta korurum ben seni :lol: yanımızda birkaç geyik götürüp onları yem ederiz bir karınlarını doyururlar sonra bize iştahları kalmaz :P :lol: en kötü tatlı niyetine bi kol bi bacak gider ya nolucak :P :lol: :lol: hem bende aslanım aslanlarla iyi anlaşırım :lol: :mrgreen:

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 21 Mar 2012, 14:18

:lol: Aslan aslana karşı :mrgreen: beni de yabana atma bende Yay'ım attımmı hedefi 12'den vururum hiç kaçmaz :wink: Savulun uleeenn kim tutar bizi :lol: :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 21 Mar 2012, 14:19

Böcek hayvan değil mi Ceren:shock: Hayvanları seviyorsunda o böcekcikleri neden ayırıyorsun :?:
Yazık ama mecbur kalmadıkça öldürmeyin. Onlarda canlı :'(
Bende böcek elleyemem vs. ama gerektimi de ellerim yani duruma göre.
Ama uğur böceği elime alıp sevebildiğim tek böcek türü :lol: Hatta ağzıma kaçmayacağını bilsem öpüvercem kendisini :lol:
Ben elleyemesemde bir elleyeni bulup 'aman öldürme de dışarı atıver' diyorum.

Hayvanlarımızı koruyalım :!: ;)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 14:20

geçenlerde gördüm öldürmedim hafi yasasin dedim pişman etmez umarım

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 21 Mar 2012, 14:22

Yaw geçen yaz bir beyaz bir kelebekcik eve girip Tv'ye konmuş Gazeteyle hayvanı kaçırayım derken Hayvancık bildiğin toz oldu yaa tozu kaldı Tvnin üstünde :shock: çok içime battı bir daha üfleyerek kovalıycam :oops:

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 14:24

kelebek gibi hayvanlara bişey yapılmamali ama koca siyah örümcek gördügünde yıne böyle düsünürmüsün

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 21 Mar 2012, 14:25

Ah evet ben de kelebeklerin eve girmesini hiç istemiyorum. Ona zarar vermeden dokunmak mümkün değil :(
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 21 Mar 2012, 14:25

kardelen198 yazdı::lol: Aslan aslana karşı :mrgreen: beni de yabana atma bende Yay'ım attımmı hedefi 12'den vururum hiç kaçmaz :wink: Savulun uleeenn kim tutar bizi :lol: :mrgreen:

Ooo süper bitirim ikili olduk ya :lol: :lol:
Yağmur damlaları yazdı:Böcek hayvan değil mi Ceren:shock: Hayvanları seviyorsunda o böcekcikleri neden ayırıyorsun :?:
Yazık ama mecbur kalmadıkça öldürmeyin. Onlarda canlı :'(
Bende böcek elleyemem vs. ama gerektimi de ellerim yani duruma göre.
Ama uğur böceği elime alıp sevebildiğim tek böcek türü :lol: Hatta ağzıma kaçmayacağını bilsem öpüvercem kendisini :lol:
Ben elleyemesemde bir elleyeni bulup 'aman öldürme de dışarı atıver' diyorum.

Hayvanlarımızı koruyalım :!: ;)
Bebeğim bende öldürmek istemem zaten arkadaşım evdeyken alıyor dışarıya atıyor ama ben yapamam onu evde yalnızken mecburen öldürüyorum valla günde kaç kez yumurtluyolarmış onlar böcek istilasımı olsun evin içi. Yoksa her canlı sevilir ona sözüm yok.

“Serbest Kürsü” sayfasına dön