korkular ve nedenleri

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Re: korkular ve nedenleri

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 22:52

ozgur yazdı:
serena yazdı:
ozgur yazdı:arıdan acayip tırsıyorum. eğer evin icinde arı varsa arının gitmediği bir yer olan bir odaya girer otururum. eğer izini kaybetmissem heryerden cıkacağı ihtimalinide göz önüne alırsak katiyen o evde beni kimse tutamaz:D en son carede pusuya yatıp bir yerde uygun anda avlamak olur:D kücüklük fobim napıyım. bana arı demeyinde ne dersiniz deyin. erkek adam hic bişeyden korkmaz. arı dışında!:D
bizim burda arı çoktur erkeklerde korkar bence insan sonuçta
İyiki sizin orda değilim o zaman;)
erkek adam korkmaz dıyodun :lol: :lol: :lol:

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 21 Mar 2012, 23:01

Ee sende korkabilir diyodun :d :D
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 21 Mar 2012, 23:03

Demekki biz açık lise forum sakinleri olarak hepimizin tek korkusu haşerat :mrgreen:

Ben de öldürmeye hiç kıyamam. Dış ortamda incelerim aaa ne ilginç varlıklar felan diye ( biraz uzaktan tabi ) Onlar doğal iş makinaları gibi gelir bana ve bu gözle incelerim ama ev içi olunca işin rengi değişir. Evde biri varsa hemen çağırır ve attırırım ama evde yalnızsam öldürmekten başka çare olmaz. Onu da becerebilirsem :?

İlaç da genelde kullanmam. Ben zaten hassasım parfüme ilaç kokusuna. Böcekten önce ben ölürüm herhalde :lol: :lol:

Ha uçan cinsse kaçarım ( incelemeye gelmez abicim onlar ) bıyy :wink:
Resim

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 23:05

ozgur yazdı:Ee sende korkabilir diyodun :d :D
evet ama sen kendı dediginle ters düsmüş oldun yoksa sözümün arkasındayım
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 21 Mar 2012, 23:07

kripton yazdı:Demekki biz açık lise forum sakinleri olarak hepimizin tek korkusu haşerat :mrgreen:

Ben de öldürmeye hiç kıyamam. Dış ortamda incelerim aaa ne ilginç varlıklar felan diye ( biraz uzaktan tabi ) Onlar doğal iş makinaları gibi gelir bana ve bu gözle incelerim ama ev içi olunca işin rengi değişir. Evde biri varsa hemen çağırır ve attırırım ama evde yalnızsam öldürmekten başka çare olmaz. Onu da becerebilirsem :?

İlaç da genelde kullanmam. Ben zaten hassasım parfüme ilaç kokusuna. Böcekten önce ben ölürüm herhalde :lol: :lol:

karıncalar kelebek ariç digerlerine gözüme 2 seferden fazla gözukmezse bişey yapmam ama ilaç sıkarım

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 21 Mar 2012, 23:43

serena yazdı:
ozgur yazdı:Ee sende korkabilir diyodun :d :D
evet ama sen kendı dediginle ters düsmüş oldun yoksa sözümün arkasındayım
arı dışında dedim ben. Ters düşmedim yani bende arkasindayım:) ayrıca espri var orda fazla takilma;)
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 22 Mar 2012, 00:25

kripton yazdı:Demekki biz açık lise forum sakinleri olarak hepimizin tek korkusu haşerat :mrgreen:

Ooff bide uçan cinsler var dimi ya onlarıda yakala yakalayabilirsen. Birkere atsineği girmişti eve gittim giyindim ben yine kışta kalmış gibi :lol: :mrgreen: telefonla ablamı çğırdım :lol: :lol: sağolsun geldi hemen ilaçla yakaladı öldürdü canım benim ya :lol:

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

KashmiriaN
Doktor

Mesaj gönderen KashmiriaN » 22 Mar 2012, 00:34

Geceleri dışarda tek başıma olduğumda hep biri tarafından takip edildğimi sanıyorum ve eve girdiğimde yüzümde anlamsız bir güllümseme oluyor her seferinde.. ((:

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 22 Mar 2012, 00:41

o hıs bende korku filmi izledigimde olur yattıgım yerde bile korkarım

GüListaN
Doçent

Mesaj gönderen GüListaN » 22 Mar 2012, 22:30

Deniz korkum var.. Boğulmanın eşiğinden döndüğüm için :roll:

Haşerat korkusu bendede fazlasıyla var.. :) Bide yılan.. Onun dışında diğer hayvanlarla bi sıkıntım yok (:
Kırklareli Üniversitesi <3

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 22 Mar 2012, 23:30

yılan korkusu annemde var benim

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 03 Haz 2012, 02:07

Resim
Tavanda böyle bir örümcek görseniz severmisiniz yoksa terlikle dövermisiniz yoksa yanına korkudan yaklaşamazmısınız çünkü bu insanın üzerine atlıyor.Bacakları uzun olduğu için sıçraması bayağı uzun üzerinize sıçrayabilir bende ondan korkuyorum uzaktan görsem korkmamda yakından :shock:
Ceros sende psikopatmışsın belli etmiyosun kurnaz seni :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 03 Haz 2012, 02:12

öyle ödüm kopucak kadar korktugum bişey yok benim ama tırsarım
kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 03 Haz 2012, 02:35

Jackal4540 yazdı:Resim
Tavanda böyle bir örümcek görseniz severmisiniz yoksa terlikle dövermisiniz yoksa yanına korkudan yaklaşamazmısınız çünkü bu insanın üzerine atlıyor.Bacakları uzun olduğu için sıçraması bayağı uzun üzerinize sıçrayabilir bende ondan korkuyorum uzaktan görsem korkmamda yakından :shock:
Ceros sende psikopatmışsın belli etmiyosun kurnaz seni :mrgreen:
ben yanına korkudan yaklaşamam

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 03 Haz 2012, 05:10

yaklaşmanı tavsiye etmem zaten serena insanın suratına yapışıyormuş :shock:
Dünyanın en tehlikeli örümceği diye biliyorum.Adamın garajına ormandan girmiş avrupada villalar hep ormanlık arazide ya ondan.

“Serbest Kürsü” sayfasına dön