yardim
yardim
arkadaslar sizden bir konuda yardim istiyorum konu şu ben normail ünıversteye gitmek istiyorum liseyi bitirdıkden sonra allahın izniyle ama annemın benden baska bakıp ılgılenebilçek kimse yok şimdi açık üniversteyı düşünüyorum ama buda ne kadar ıyı bilmıyorum annemi birakıp gidemem napıcagımı bilmıyorum sizce ne yapmalıyım

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Re: yardim
Üniversiteyi kazandığın şehire annenle beraber git. Hem daha iyi olur yurt ev arkadaşı sıkıntısı çekmezsin.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
maddı durumum ev kırasını karsılıcak kadar uygun digil kiralada bıtmıyo
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
anneni düşünüyorsan bence açıktan devam et örgün eğitim hem maddi açıdan hemde kazandığın üni için bulunduğun yerden ayrılma sözkonusu olacaktır...şartlar seni zorlar en iyisi açıktan devam eger vazgeçersende dikey geçiş yaparsın örgüne 
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
dikey geçiş naşl yapılıyo

diyelim 2 yıllık bir aöf kayıt oldun ve bitirdin yada mezun olcak durumdasın dgs sınavına girip 4 yıllık üni,ye geçiş yapıyorsun misal işletme 3 sınıftan devam ediyorsun 
anladım aydınlattigin için sagol birde psikolog okumak istiyenler sayısal derslerimi bilmesi gerekiyo

piskolog olmak için tm yapmak gerek gerçi artık alan kalktı ama yinede sayısal gerek sanırım bende bunu araştırıyorum ve ne yazık aöf bölümü yok 
cevap için tesekkür