Evet kendi çevreleri var ama sana çevre edindirmiyorlar. Bunların sebei bir tane. Ve belli işte oda.. Ailenin yanında olmaman. Ve emanet olman.
Sen mümkün olduğunca olgunluğunu sürdür. Sonra içinde izleri kalmasın

Ceros yazdı:Ayşe qüL yazdı:Ama Ceren elimden gelen birşey yok psikolojik olarak çok olgun davranıyorum kendime.. iradeli davranıp herzaman korunmaya çalışıyorum...şimdilik böyle devam etsin ....Ceros yazdı:Canım koca kızsın ya bukadar müdahale etmelerine karışma hakimiyeti ele al biraz kendin diyorsun annen baban birşey demiyorsa kimse birşey diyemez kim onu diyen ? Bir kız yok arkadaş çevresi edinemezmiş yok dışarı çıkamazmış ne demek ya ? ben böyle düşünenin aklına ... Bak sonra psikolojin bozulucak ki psikoloji bir bozuldumuda istediğin kadar doktora git birdaha dikiş tutmaz. ömrün boyunca bir yük olur üstünde. bukadar müdahale etmelerine izin verme bitanem. 18yaşındasın sen. sana karışmalarına "yasal olarak" hakları yok. Ne sıfatla karışıyorlar ?
Olgun davranması gereken sen değilsin onlar. Herşey böyle başlıyor zaten daha küçük yaştan okadar sorumluluk yüklüyorlar altından kalkarız diyoruz kalkıyoruz ama nasıl kalkıyoruz orası belli. kendimizi yıpratarak. sonra baskı baskı baskı patlama noktasına geliyor herkes bunu sağlıklı atlatamıyor ve kızlar ya kocaya kaçıyor ya evden kaçıyor yada ölüme gidiyor.
Yok istanbul dayım..serena yazdı:sen köyde oturuyosun dimi şuan aysegül
Yağmurum olgunluğumu sürdüreceğim sabır herzaman ben sonunu mutlu bitecek hayaller de kuruyorum...Yağmur damlaları yazdı:Aynen benim sık sık duyduğum sözler...
Evet kendi çevreleri var ama sana çevre edindirmiyorlar. Bunların sebei bir tane. Ve belli işte oda.. Ailenin yanında olmaman. Ve emanet olman.
Sen mümkün olduğunca olgunluğunu sürdür. Sonra içinde izleri kalmasın