imkansiz hayallerim var diyenler buraya
Re: imkansiz hayallerim var diyenler buraya
Hmm canım benim ya..Akrabalarını kötülemek gibi olmasın ama öyle fesat akrabalar var herkeste ama sen dediğim gibi üzme bak senin ailen sana değer veriyor sana güveniyor ve özgür bırakıyorlar onlara ne. Zamanında aynı hayatı kendileri yaşadığı için onlarada hiç birşey için izin verilmediğinden kompleks yapmışlar kendilerine. Ama varya benim inandığım tek birşey varsa oda sana dediklerinin yaptıklarının aynısını kendi ailesine kendilerine geliyor. İnsan konuşurken önünü arkasını birde yukarıyı düşünecek. Dönüyor dolaşıyor suçu olmayan masum insandan çıkıyor bazen günahı.
Velhasıl bitanem kısaca sallaaa.. Koca kızsın markete, kursa, alışverişe, sinema vs heryere kendi başınada gideceksin elbet. Abilerin annen ve baban izin verdikten sonra boşver. İnsanları ağzı torba değilki büzesin. Dinleme bile onları kaale bile alma. Eninde sonunda susacaklardır. Hiçbir zamanda ezdirme kendini birtanem. Hele haklı durumdayken hiç ezilme. =))
Velhasıl bitanem kısaca sallaaa.. Koca kızsın markete, kursa, alışverişe, sinema vs heryere kendi başınada gideceksin elbet. Abilerin annen ve baban izin verdikten sonra boşver. İnsanları ağzı torba değilki büzesin. Dinleme bile onları kaale bile alma. Eninde sonunda susacaklardır. Hiçbir zamanda ezdirme kendini birtanem. Hele haklı durumdayken hiç ezilme. =))
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
İmkanım olursa tabi bende gitmek istiyorum şimdilik zamanım yok daha sonra ing kursu bitsin başka kurslara devam edrim ,inşşallah bide Tşkkür ederimmmserena yazdı:kendini çok güzel anlatmişsin markete gitmene karısmalarına sasırdim ben köyde oturuyorum bergamaya gittigimde alişveriş için kimse bişey diyemıyo ama bu insandan insana degişir tabi tek ingilizce kursuyla sınırlama imkan varsa baska kurslarada gitmeni talsiye ederim babanada geçmiş olsun sen yolunda yürü kimseninde canini sıkmasina izin verme
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
İşte kendimden çok emin biriyimmkardelen198 yazdı:Canım pek çoğumuzun olduğu gibi seninde zor bir hayatın var, bütün bu durumların çözümü senin olayları algılayış şeklinde saklı; kötü niyetli insanlar hepimizin hayatında vardır misal benim de ömrüm boyunca ahh ettiğim ve edeceğim bir akrabam var zaten en büyük kötülük genelde en yakınından gelir…![]()
Sen kendinden emin olduğun sürece bırak isteyen istediğini yapsın umursama İngilice kursuna devam et bitirdikten sonra da Bilgisayar kursuna başlahiç kimseyi değiştiremezsin haklı olduğun konuda sonuna kadar hakkını savun saygı çerçeveni koruyarak; çünkü bu tarz insanlar her zaman narin kişilerle uğraşırlar güçlüye, çirkefe kimse bir şey demez de masuma her şeyi söyler…
Ne kadar üzülür ve yaptıklarını ne kadar umursarsan o derecede hayatına karışırlar umursamamalısın ki karışamayacaklarını anlasınlar… Kendi hayatına kendin sahipçık elinden geleni yap ki ileride pişmanlıkların keşkelerin olmasın!

İnan umursamayacağım diyorum da yine takıyorum kafama... elimde değil galiba..
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
akrabalarımın bir kaçına hele kendileri geçen baya dedikodu yapmışlar ve benim üstüme atmışlar ...allahım ağzıma gelenleri saydım evden çıktığım yok sizin yüzünüzden bide sayın dedikoduları kim yaptı diyincede ayşegül bana söyledide demeye başlamışlar...Ceros yazdı:Hmm canım benim ya..Akrabalarını kötülemek gibi olmasın ama öyle fesat akrabalar var herkeste ama sen dediğim gibi üzme bak senin ailen sana değer veriyor sana güveniyor ve özgür bırakıyorlar onlara ne. Zamanında aynı hayatı kendileri yaşadığı için onlarada hiç birşey için izin verilmediğinden kompleks yapmışlar kendilerine. Ama varya benim inandığım tek birşey varsa oda sana dediklerinin yaptıklarının aynısını kendi ailesine kendilerine geliyor. İnsan konuşurken önünü arkasını birde yukarıyı düşünecek. Dönüyor dolaşıyor suçu olmayan masum insandan çıkıyor bazen günahı.
tehtid ettim onları babamdan korkuyorlar ...babamın deli raporu var hani kaza geçirdi beyin kanaması yüzünden deli raporu var...

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
işte böyle ezdirme kendini ayrıca güzel demişsin böyle devam et

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
ne demişler "nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir"
İyii demişsin. Bırak saygısız desinler deli desinler ne derlerse desinler en azından kafan rahat olsun. Günahı almış oluyorlar hem ohh sana sırf sevap kalıyor
Şaka bir yana üzme kendini! Döverim yoksa seni

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
aysegül bu giitigin kurs iş kurun verdigi kurslardan birimi
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
DESTIKCE NELER CIKIYO YA CEKMEYEN INSAN VARMIKI BU DUNYADA YA 

byMRZ yazdı:DESTIKCE NELER CIKIYO YA CEKMEYEN INSAN VARMIKI BU DUNYADA YA
ben söyıyım kalbi kötü olanlar açi çekmez biilakis çekilmesinden zevk alırlarbyMRZ yazdı:DESTIKCE NELER CIKIYO YA CEKMEYEN INSAN VARMIKI BU DUNYADA YA
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Benim tek yapmak istediğim psikiyatri doktoru olup insanların derdini dinlemek.