Evet ablacım merak ayıp ettiysem affolarüfeyde yazdı:Cartenza soru bana da geçerli mi

Evet ablacım merak ayıp ettiysem affolarüfeyde yazdı:Cartenza soru bana da geçerli mi
teşekkür ederimCartenza yazdı:Geçmiş olsun ablacım acil şifalar ve helal olsun iyi dayaniyorsunuz bende çok izlemem ama bugün yılbaşı bir de üzerimde is yorgunluğu olmayınca anca izliyorumtebessümm yazdı:tvye karşıyım çünkü eve gelen tv seyrediyor eşimde muhabbet yok birde çok ses oluyorCartenza yazdı:Ablacım TV te karşı misiniz ekonomik sorunlar mi ?
ben evde normal lambaları bile açmam gece lambası kullanırım migren hastasıyım sese ışığa tahammülüm yok![]()
Anladım ablacım sana da helal olsun gerçekten güzel bir kararrüfeyde yazdı:Evlendiğimizde eşimde ögrenciydi gerçi hala ögrenciCartenza yazdı:Ablacım sana da sordum sayabilirsin hani küçük bir merakrüfeyde yazdı:Evimde Tv yok böylesi daha iyi![]()
![]()
![]()
benimde lise temelim o dönem atılmıstı zaten okuma planlarımız vardı evimizde tv olsun istemedim şimdide pc yetiyor bize tv ye gerek yok muhabbeti öldürüyor arada bi film izlemek daha zevkli
katılıyorum ablarüfeyde yazdı:Evlendiğimizde eşimde ögrenciydi gerçi hala ögrenciCartenza yazdı:Ablacım sana da sordum sayabilirsin hani küçük bir merakrüfeyde yazdı:Evimde Tv yok böylesi daha iyi![]()
![]()
![]()
benimde lise temelim o dönem atılmıstı zaten okuma planlarımız vardı evimizde tv olsun istemedim şimdide pc yetiyor bize tv ye gerek yok muhabbeti öldürüyor arada bi film izlemek daha zevkli
yok ne ayıbı ya benim çocukluğum pcsiz geçti maddi olumsuzluktan degil annemin tv ye karşı olmasından o zamana kadar babamla ailecek otururduk sonra abim ameliyat oldu yatacaktı 1 ay kadar sıkılmasın diye eve bi getirdiler pcyı resmen aile bölücü o canavarCartenza yazdı:Evet ablacım merak ayıp ettiysem affolarüfeyde yazdı:Cartenza soru bana da geçerli mi
Takip etmem moralimi bozuyor çoğunluğuCartenza yazdı:Haberleri düzenli takip eden var mi ve takip ettiğiniz her gün mutlaka aldığınız gazete var mi ? Ben düzenli takip ederim ve is gereği her sabah sözcü posta sabah bazı günler farklı gazeteleri okurum sıkıntı mı alır götürür haberleri takip etmek önemli tabi en çok takip ettiğim gazete sözcüdür
tebessümün sesine kulak verin sağduyulu olalım arkadaşlartebessümm yazdı:oyun oynayalımmmmmm![]()
![]()
Rehber yazdı:tebessümün sesine kulak verin sağduyulu olalım arkadaşlartebessümm yazdı:oyun oynayalımmmmmm![]()
![]()
İllaki oluyor ablacım morali mi bozan ama mecbur okumak lazım ne oluyor ne bitiyor önemlirüfeyde yazdı:Takip etmem moralimi bozuyor çoğunluğuCartenza yazdı:Haberleri düzenli takip eden var mi ve takip ettiğiniz her gün mutlaka aldığınız gazete var mi ? Ben düzenli takip ederim ve is gereği her sabah sözcü posta sabah bazı günler farklı gazeteleri okurum sıkıntı mı alır götürür haberleri takip etmek önemli tabi en çok takip ettiğim gazete sözcüdür![]()
benim takip etmeme gerek yokCartenza yazdı:Haberleri düzenli takip eden var mi ve takip ettiğiniz her gün mutlaka aldığınız gazete var mi ? Ben düzenli takip ederim ve is gereği her sabah sözcü posta sabah bazı günler farklı gazeteleri okurum sıkıntı mı alır götürür haberleri takip etmek önemli tabi en çok takip ettiğim gazete sözcüdür
Evet Annelerimizin en büyük derdi bu konuda haklısınıztebessümm yazdı:ben gazete okumayı severim ama çocuk ders ev derken vakit kalmıyor