Sıkıldık soru da bulamadım dedim biri bulana kadar forum tarihe karışacakRehber yazdı:benim hakkımda ne güzel iltifatlarda bulunmuşsunuz ağzınızda bal damlıyor
Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
Şu an siteden kimin yaninizda olmasini isterdiniz?
Oh ne güzel ben yalnızdım tabi bütün güntebessümm yazdı:Bürün günüm kızımla geçti aynı değişen pek bir şey yok
oyy canım çorba yapmasını biliyonmuCartenza yazdı:Tüm forum üyeleri buradayken 2015'te ilk gününüz nasıl geçti bakalım ? Ben bütün gün evdeydim sabahtandir yatiyorumsiteden bilemiyorum herhalde Rüfeyde abla derdim
Geçmiş olsun ablacığım yaparız tabirüfeyde yazdı:Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
Şu an siteden kimin yaninizda olmasini isterdiniz?çok hastayım yataktan cıkamadım bugun hiç
![]()
Geçmiş olsun ablam hih alındım ama bende çorba yapmayı biliyordumrüfeyde yazdı:Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
Şu an siteden kimin yaninizda olmasini isterdiniz?çok hastayım yataktan cıkamadım bugun hiç
![]()
İyi düşün iyi olsun dostumRehber yazdı:bende Zahra Sadat yanımda olmasını isterdim.
2015 ilk günüm sıkıntılı geçti diğer günlerimi düşünmek istemiyorum.