Tamam işte oyun oynamadaki amaç iyi vakit geçirmektir.Ona bakarsan diğer oyunlarda zaman kaybı.elif işlek yazdı:sinir bozuculuğu bir yana dursun zaman kaybından başka bir şey değil bu oyun...
 İlk bölümü geçene kadar ekranı kıracaktım sinirden, Mario oyunlarına bayılıyorum (zaten başka oyun oynama yeteneğim yok
 İlk bölümü geçene kadar ekranı kıracaktım sinirden, Mario oyunlarına bayılıyorum (zaten başka oyun oynama yeteneğim yok   ) ama bu oyun sinir krizi geçirtti...
 ) ama bu oyun sinir krizi geçirtti...  
bu oyunun amacı belli sinir krizi geçittirmekJackal4540 yazdı:Tamam işte oyun oynamadaki amaç iyi vakit geçirmektir.Ona bakarsan diğer oyunlarda zaman kaybı.elif işlek yazdı:sinir bozuculuğu bir yana dursun zaman kaybından başka bir şey değil bu oyun...

Valla bende ilk oynadığımda monitöre kafa atacaktımemrahk yazdı:Furkan şu oyunu neden başıma musallat ettin?İlk bölümü geçene kadar ekranı kıracaktım sinirden, Mario oyunlarına bayılıyorum (zaten başka oyun oynama yeteneğim yok
) ama bu oyun sinir krizi geçirtti...
 Sonra baktım geçmek zorundayım bitirmeliyim hevesi ile oynamaya devam ediyorum biraz daha oynarsam psikolojik destek almam gerekebilir
  Sonra baktım geçmek zorundayım bitirmeliyim hevesi ile oynamaya devam ediyorum biraz daha oynarsam psikolojik destek almam gerekebilir    
   .Oyunda bayağı bir bölüm var artık oyunu bitirmeye heveslenirseniz bayağı psikolojik hasar görebilirsiniz oyun gerçekten sinir ediyor
  .Oyunda bayağı bir bölüm var artık oyunu bitirmeye heveslenirseniz bayağı psikolojik hasar görebilirsiniz oyun gerçekten sinir ediyor   

Devam etseydin keşkeepidoras yazdı:10 küsür kere ölup 1. check point e geldim.
Bu kadarı benim için yeter
 Oyunun daha çok zorlaştığını görecektin.
 Oyunun daha çok zorlaştığını görecektin.