güvenderin var ama illa bilindik olmasına gerek yok cebinede uygun yeni müfredata 2014 ait olması kafi mümkünse kitapçıya uğra derimsare yazdı:sey internetten baktimda cok .sen bana onerirmisin.

güvenderin var ama illa bilindik olmasına gerek yok cebinede uygun yeni müfredata 2014 ait olması kafi mümkünse kitapçıya uğra derimsare yazdı:sey internetten baktimda cok .sen bana onerirmisin.
Evinizde İnternet ve bilgisayar ikilisi varsa kitap almanıza gerek yok.sare yazdı:kapadokya yayinlari 9. sinif konu anlatimli tum dersler kitabi var 2014 bu nasil acaba biliyomusun fiyati iyi .tesekkurler
alan derslerini yüzyüze eğitim aldığın okulda görüceksin.sınavlar okulda yapılacak.sınav tarihine hocaların karar vericek.genellikle dönem sonunda her dersten sınav yapıcaklar.45 ten fazla alırsan dersi geçiyosun.göreceğin dersler bellidir .onların eğitimini vericekler sana zaten.ders seçme yok yüzyüzede.ortak derslerine gelince,onlarıda açıköğretim lisesi sitesinde kaydını yaptırdıktan sonra senin öğrenci sayfan olucak.orda derslerin listelenecek ve sen seçiceksin.ortak artı seçmeli derslerin olucak.sen ortak dersleri seçip geçmeye çalış.onların kredisini alıcaksın.kredi eksiğin olursa seçmeli derslere yönelirsin.kaydını bi yaptır ve başla daha iyi anlıyacaksın zaten.ortak derslerde ingilizce tabiki var.ama onların kitapları sana verilicek zaten.iyi bir çalışmayla derslerden geçersin.derslerin başladığında kendini sınarsın zaten.çok zor gelirse ek olarak kitap alıp çalışırsın.ama şu an erken diye düşünüyorumsare yazdı:ozaman sana çok sorcağım konular olcak.alan derslerin sınavı nasıl oluyo zorunlu derslerle birliktemi veriyosun.ders seçiceğim zaman hangi dersleri seçmeliyim.zorunlu derslerden ingilizcede derside varmı?kayıda 3 ay var bu zaman içerisinde konu anlatımlı kitap almayı düşünüyorum iyi olurmu?
panik yapman gerek yok o kadar zor deiller aöl kitapları anlaşılır şekildesare yazdı:erkenden calissam iyi olmazmi yani matematik cok cok farkli hic bilmiyorum zorlaniyorum ingilizcem sifir ya panik yapmaya basladim simdiden