!!!YGS!!!

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
wesley06

Re: !!!YGS!!!

Mesaj gönderen wesley06 » 08 Eyl 2017, 23:30

Jezxy yazdı:
wesley06 yazdı:HOCAM BENİM KREDİM 95 VE TOPLAM DÖNEMİM 8'İN ÜSTÜNDE SİZCE 2018 YGS SINAVINA GİREBİLİR MİYİM ? BİR DE ŞİMDİ EK SINAV İÇİN BİLGİ MESAJI GELDİ BANA BU SINAVA GİREBİLİR MİYİM ? ŞARTLARDA SADECE 2016/3.DÖNEMDEN SONRA TOPLAM DÖNEMİN 8 OLMASI GEREKİYORMUŞ DİYE OKUDUM YANI BEN GİREBİLİRİM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM. BAŞKA YERLERDE KREDİMİN 150 ÜZERİ FELAN OLMASI GEREKTİĞİ YAZIYORDU ONUN İÇİN SORUDM
Hocam

AOL ÖĞRENCİ GİRİŞİ Yapıp ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER Altında "Dönem Bilgileri"

Var Oraya Tıklayıp Ekran Görüntüsü Alıp Buraya Atarsanız Daha Sağlıklı Bilgi Verebilirim.
Resim sanırım bunu istediniz

Mertöztürk
Çırak

Mesaj gönderen Mertöztürk » 08 Eyl 2017, 23:31

Jezxy yazdı:
Mertöztürk yazdı:Yani şimdi kayıt olursam 2018 de Ocak,Mayıs ve Temmuz deki Sınavlardan sonra mezunum(in şaa ALLAH).Peki diyelim YGS Sınavları Haziran da , gire bilir miyim?
Hocam :) Ben Her Ne KADAR YGS Girebiliyorsunuzda Desem Sizin Aklınızda Soru İşareti Kalıcak EN SAĞLIKLI CEVABI HALK Eğitimden Kayıt Sırasındada Bir Sorun
Hocam Üst üste soru soruyorsak hakkınızı helal edin ama şüphelerimizi ve heyecanımızı silmek için yapıyoruz :-)))
Şimdi hocam kayıt olduğumda(11.sınıfa geçiş denklemle)2Yıl bütün sınavları geçmiş oluyorum.O zaman teoriye bakarsanız 6 Dönem (2 YIL/Her Yıl 3 Dönem) geçmiş oluyorum , değil mi?

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 08 Eyl 2017, 23:42

wesley06 yazdı:https://i.hizliresim.com/Eyn9BB.png
sanırım bunu istediniz
Mertöztürk yazdı:Hocam Üst üste soru soruyorsak hakkınızı helal edin ama şüphelerimizi ve heyecanımızı silmek için yapıyoruz :-)))
Şimdi hocam kayıt olduğumda(11.sınıfa geçiş denklemle)2Yıl bütün sınavları geçmiş oluyorum.O zaman teoriye bakarsanız 6 Dönem (2 YIL/Her Yıl 3 Dönem) geçmiş oluyorum , değil mi?
Resim

Hocam HAKKIM HELALİ HOŞ OLSUN NE HAKKI :gozkırkma:

Maalesef EK SINAVDA ŞU KIRMIZI YERİN

Ek Sınava, toplam dönem sayısı 2016/3 dönemi itibarıyla 8 ve üzeri olan öğrenciler katılabilecektir.

8 Dönem Olması Lazımdı Şuanki EK Sınavda Kredi Koşulu Aranmıyor Sadece Dönem Şartı Aranıyor

Sizde Şuan Dönem 7 Olmuş.

Her SENE 3 DÖNEM EKLİYOR

wesley06

Mesaj gönderen wesley06 » 08 Eyl 2017, 23:48

Jezxy yazdı:
sanırım bunu istediniz
Mertöztürk yazdı:Hocam Üst üste soru soruyorsak hakkınızı helal edin ama şüphelerimizi ve heyecanımızı silmek için yapıyoruz :-)))
Resim

Ek Sınava, toplam dönem sayısı 2016/3 dönemi itibarıyla 8 ve üzeri olan öğrenciler katılabilecektir.

8 Dönem Olması Lazımdı Şuanki EK Sınavda Kredi Koşulu Aranmıyor Sadece Dönem Şartı Aranıyor

Her SENE 3 DÖNEM EKLİYOR
hocam çok sağ olun yine de yardımcı oldunuz peki son bir soru daha şimd siz böyle deyince tırstım biraz. 2018 ygs ye girebilir miyim ? o da mı bununla alakalı ?

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 09 Eyl 2017, 00:01

wesley06 yazdı:hocam çok sağ olun yine de yardımcı oldunuz peki son bir soru daha şimd siz böyle deyince tırstım biraz. 2018 ygs ye girebilir miyim ? o da mı bununla alakalı ?
Sor Kardeşim Estağfirullah Her Daim Sorabilirsin :gozkırkma:

Dönemin 7

AÇIK LİSENİN TOPLAM DÖNEMİ KAYIPSIZ 8 Dönem Oluyor

Eğer Sene Sonuna Kadar Zorunlu Dersim Kalmaz ve 192 Krediyi Tamamlarım Dersen YGS/LYS Başvurabilirsin ŞUAN ÖRGÜN Liselere Göre LİSE SON SINIFTASIN Öyle Düşün YGS Girip Giremeyeceğini

Mertöztürk
Çırak

Mesaj gönderen Mertöztürk » 09 Eyl 2017, 13:49

Jezxy yazdı:
sanırım bunu istediniz
Resim

Her SENE 3 DÖNEM EKLİYOR

hocam şimdi 11.sınıf denklik ile kayıt olunca 6 dönem okumuş ve 7.Dönem de mi oluyorum?

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 09 Eyl 2017, 15:09

Mertöztürk yazdı:hocam şimdi 11.sınıf denklik ile kayıt olunca 6 dönem okumuş ve 7.Dönem de mi oluyorum?
Yok Hocam Bu Arkadaşın Olayı Tamamen Açıktan Okuyan Kişiler İçin Geçerli

Sizin Gibi ÖRĞÜN Yüzyüze Eğitimden Gelen Kişiler Genelde 4 veya 5 Den Başlıyor O Denklik Belgesine Göre

Mertöztürk
Çırak

Mesaj gönderen Mertöztürk » 09 Eyl 2017, 16:08

Jezxy yazdı:
Mertöztürk yazdı:hocam şimdi 11.sınıf denklik ile kayıt olunca 6 dönem okumuş ve 7.Dönem de mi oluyorum?

Sizin Gibi ÖRĞÜN Yüzyüze Eğitimden Gelen Kişiler Genelde 4 veya 5 Den Başlıyor O Denklik Belgesine Göre
hocam bende açıktan Okuyorum tamamen . Beni karıştırdınız mı ben yurt dışından gelenim.11.Sınıfa Denklik belgem var kayıt olduğumda size sordum 110-140 krediye kadar yüklencek ve 3 sınav sonra mezun ola bilirim demiştiniz ya.Şimdi kafam karışdı

Mertöztürk
Çırak

Mesaj gönderen Mertöztürk » 09 Eyl 2017, 18:03

Jezxy yazdı:

hocam bende açıktan Okuyorum tamamen . Beni karıştırdınız mı ben yurt dışından gelenim.11.Sınıfa Denklik belgem var kayıt olduğumda size sordum 110-140 krediye kadar yüklencek ve 3 sınav sonra mezun ola bilirim demiştiniz ya.Şimdi kafam karışdı

Mertöztürk
Çırak

Mesaj gönderen Mertöztürk » 09 Eyl 2017, 21:01

Jezxy yazdı:
sanırım bunu istediniz
Resim

Her SENE 3 DÖNEM EKLİYOR
:(

kafam çok karıştı

https://i.hizliresim.com/DyVOo1.jpg

şimdi 3 sınav sonra mezun ola bilir miyim?

Not:11.Sınıf(Lise3 e geçiş/yani 9 ve 10. sınıfı tamamlamış)Denklik belgesi ile YENİ KAYIT OLACAĞIM YANİ DAHA ÖNCE AÇIK LİSE YOKDU

Mertöztürk
Çırak

Mesaj gönderen Mertöztürk » 10 Eyl 2017, 02:48

?????

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön