aman yapma iyi olmuyorhabecik yazdı:My Maraz yazdı:Başka bişe kalmadıda kemeremi takılıyorsunuz alla alla
hayret bişeysin yorum yapıyoruz ya aaaaa![]()
Bende Ekliyim Bâri.
Re: Bende Ekliyim Bâri.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
eagle67 yazdı:Tabiii benim Nufusum İstanbul -Beşiktaş ilçesine kayıtlı birde...
ne güzel valla kanımla canımla beşiktaşlıyım diyosun yani
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
My Maraz yazdı:aman yapma iyi olmuyorhabecik yazdı:My Maraz yazdı:Başka bişe kalmadıda kemeremi takılıyorsunuz alla alla
hayret bişeysin yorum yapıyoruz ya aaaaa![]()
hahahaha kalbin fesatsa bu kardeşin ne yapsın abisi?
M.KEMAL ATATÜRK..
M.KEMAL ATATÜRK..
kimin kalbi fesat yahu benimmi?
(Bu arada yemek yapma işleri nasıl gidiyor?)
habecik yazdı:barış yazdı:tmm bıtane melek olan bı kemer alıyım o olurmu xD
sen bilirsinde ben böyle tip kemerlere karşıyım yani erkek dedigin deri kahverengi yada siyah düz çok inci cinci olmayan kemer takmalı BENCE tabiki...
yanlıs anlama ama zewkler we rengler tartısılmaz
HIM DEGISIK BI KISILIGIN VAR FARKLI OLMAK GÜZEL BENDE COK FARKLI BI TARZIM VAR
eagle67 yazdı:kimin kalbi fesat yahu benimmi?(Bu arada yemek yapma işleri nasıl gidiyor?)
yok abicim sana dermiyim hiç Aşkolsun:)
yemek de valla sürekli et kavurması yiyoruz annemde yarın geliyo çok şükür uzun bir süre et görmek istemirum mümkünse
yokki senin gibi abim yemek yapsın:(
M.KEMAL ATATÜRK..
M.KEMAL ATATÜRK..
barış yazdı:habecik yazdı:barış yazdı:tmm bıtane melek olan bı kemer alıyım o olurmu xD
sen bilirsinde ben böyle tip kemerlere karşıyım yani erkek dedigin deri kahverengi yada siyah düz çok inci cinci olmayan kemer takmalı BENCE tabiki...
yanlıs anlama ama zewkler we rengler tartısılmazayrıca ben bole kurukafalı seylerı sewıom hem sen benım tsortlerımı gorsen ozmn trawestı dersın heralde
![]()
iyide ben zaten sen bilirsin die başladım yani demek istediğim bu benim görüşüm kimseyi tarzından dolayı yargılamadım bu zamana kadar, öyle bir saygısızlıkda yapmam zaten sadece benim hoşuma gitmiyo o tarz şeyler kıyafet konusundada renkli t-short severim merak etme demem öyle bişey estafurullah
M.KEMAL ATATÜRK..
M.KEMAL ATATÜRK..
[/quote][/quote]habecik yazdı:iyide ben zaten sen bilirsin die başladım yani demek istediğim bu benim görüşüm kimseyi tarzından dolayı yargılamadım bu zamana kadar, öyle bir saygısızlıkda yapmam zaten sadece benim hoşuma gitmiyo o tarz şeyler kıyafet konusundada renkli t-short severim merak etme demem öyle bişey estafurullah![]()
![]()
kemer curudu gıttı hala tartısmasını yapıoz =)
sende gothicmı takılıon yoksa =)MELEİM yazdı:HIM DEGISIK BI KISILIGIN VAR FARKLI OLMAK GÜZEL BENDE COK FARKLI BI TARZIM VAR
barış yazdı:
kemer curudu gıttı hala tartısmasını yapıoz =)
(:(:(:(:(: burda yorumlar biraz geç ilerliyo ya ondan dır sen adresini ğönder aynı kemerin paslanmazını sana alıp yollayım barı yazık paslı küflü takma
M.KEMAL ATATÜRK..
M.KEMAL ATATÜRK..
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor