ne zaman mezun olabilirim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: ne zaman mezun olabilirim

Mesaj gönderen kripton » 12 Ara 2011, 09:55

Evet dershaneye başlayınca sana yardımı olur. Ben de önceliği sayısal sözel tüm ortak derslere vermiştim. İLk dönemler seçtiğim ders sayısı oldukça çok oluyordu 14-12 felan. Sayısallarda canıma okuyordu ama vereyim de sonraki dönemlerde kafam rahat olsun mantığı vardı bende ( tabi dershaneye gitme ihtimalim yoktu ) Çoook şükür şu an ortak sayısallar bitti ve bu dönem 9 ders seçtim 6 ortak 3 seçmeli.

Resim

Kullanıcı avatarı
sonerkeser1
Asistan

Re: ne zaman mezun olabilirim

Mesaj gönderen sonerkeser1 » 12 Ara 2011, 18:02

kripton yazdı:Evet dershaneye başlayınca sana yardımı olur. Ben de önceliği sayısal sözel tüm ortak derslere vermiştim. İLk dönemler seçtiğim ders sayısı oldukça çok oluyordu 14-12 felan. Sayısallarda canıma okuyordu ama vereyim de sonraki dönemlerde kafam rahat olsun mantığı vardı bende ( tabi dershaneye gitme ihtimalim yoktu ) Çoook şükür şu an ortak sayısallar bitti ve bu dönem 9 ders seçtim 6 ortak 3 seçmeli.
hmm anladım benim ortak dersler bitince 6 dönemde bitmiş oluyor hesaplarıma göre ek sınav olursa mezun olabilirim bu sene değilde seneye sayısalları bırakmayı düşünüyorum ben
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön