Yok bu kredilerle ve bu ortak derslerle sen lise 4 gibi gözüküyorsun evet.
Şimdi ocak sınavı ile benim de lise 3 bitti ve 7. döneme geçtim. 7. ve 8. dönemlerde eğer alttan dersin kalmamış ise zorunlu dersin az oluyor. BAk ben sana kendi zorunlu derslerimi yazayım zihninde olayı şekillendirmen açısından faydalı olur.
Dediğim gibi alansızlar için sayısal derslerin 3-4-5-6-7-8 i ortak ders değil. Onlar o yüzden yok. Tarih ve coğrafya da 1-2-3-4 ortak ders. Yani lise 3 ve 4 e denk düşen 5-6-7-8. dönemlerde bu dersler zorunlu değil ama seçmeli olarak alabilirsin. ( mesela ben coğrafyayı seçmeli olarak alıyorum ) Tarih dersi yerine de zaten bu dönemlerde inkılap tarihi oluyor.
Benim de ortak derslerim şöyle 7. ve 8. dönemlerde
DİN KÜLTÜRÜ - DİL ANLATIM - EDEBİYAT - İNGİLİZCE - TRAFİK
Senin de trafik dersin olması gerek eğer örgün lisede görüp geçmemiş isen. Bunun dışında bir problem yok. Yani eğer alansız okuyacaksan derslerin doğru.
İnkılap tarihini geçtim demiştin. Acaba yanlışlıkla trafik yerine inkılap yazmış olmasın bunlar.
Şu linkte alanlara göre derslerin tablosunu iyice incelersen kafandaki soru işaretleri azalacaktır. Aşağıdaki linkteki tablo alansızlar için.
http://www.aciklise.net/acik-lise-dersl ... n-yok.html
Anlayamadım. Lütfen yardım
Re: Anlayamadım. Lütfen yardım
illaki alan seçmelerinin nedeni alansız egitim görenlerin bu yıl öss ye basvuramamasıydı yani bu sistem yeni oldugu icin sizde kafa karısklıgı olmus herhangi bi sorun yok suanlık sınava girip yola devam ediceksiniz(ayrıntı isterseniz yazın)
Çok fazla uzattım kısa kes diyeceksiniz dekripton yazdı:Yok bu kredilerle ve bu ortak derslerle sen lise 4 gibi gözüküyorsun evet.
Şimdi ocak sınavı ile benim de lise 3 bitti ve 7. döneme geçtim. 7. ve 8. dönemlerde eğer alttan dersin kalmamış ise zorunlu dersin az oluyor. BAk ben sana kendi zorunlu derslerimi yazayım zihninde olayı şekillendirmen açısından faydalı olur.
Dediğim gibi alansızlar için sayısal derslerin 3-4-5-6-7-8 i ortak ders değil. Onlar o yüzden yok. Tarih ve coğrafya da 1-2-3-4 ortak ders. Yani lise 3 ve 4 e denk düşen 5-6-7-8. dönemlerde bu dersler zorunlu değil ama seçmeli olarak alabilirsin. ( mesela ben coğrafyayı seçmeli olarak alıyorum ) Tarih dersi yerine de zaten bu dönemlerde inkılap tarihi oluyor.
Benim de ortak derslerim şöyle 7. ve 8. dönemlerde
DİN KÜLTÜRÜ - DİL ANLATIM - EDEBİYAT - İNGİLİZCE - TRAFİK
Senin de trafik dersin olması gerek eğer örgün lisede görüp geçmemiş isen. Bunun dışında bir problem yok. Yani eğer alansız okuyacaksan derslerin doğru.
İnkılap tarihini geçtim demiştin. Acaba yanlışlıkla trafik yerine inkılap yazmış olmasın bunlar.
Şu linkte alanlara göre derslerin tablosunu iyice incelersen kafandaki soru işaretleri azalacaktır. Aşağıdaki linkteki tablo alansızlar için.
http://www.aciklise.net/acik-lise-dersl ... n-yok.html

thekral yazdı:illaki alan seçmelerinin nedeni alansız egitim görenlerin bu yıl öss ye basvuramamasıydı yani bu sistem yeni oldugu icin sizde kafa karısklıgı olmus herhangi bi sorun yok suanlık sınava girip yola devam ediceksiniz(ayrıntı isterseniz yazın)

Hay ben böyle işe ne diyebilirim bilmiyorum ya bir karışıklık ki aldı başını gitti. Kusura bakmayın onlar yanlış yapmasaydılar sizi böylesine yormazdım arkadaşlar. Tekrar özür dilerim.
tamam tamam affettik senii
olur böyle yanlışlıklar 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
hihoyttttpskolog yazdı:tamam tamam affettik seniiolur böyle yanlışlıklar

ben alansızım ama ygs ye başvuru yaptımthekral yazdı:illaki alan seçmelerinin nedeni alansız egitim görenlerin bu yıl öss ye basvuramamasıydı yani bu sistem yeni oldugu icin sizde kafa karısklıgı olmus herhangi bi sorun yok suanlık sınava girip yola devam ediceksiniz(ayrıntı isterseniz yazın)