Sen sen senbyMRZ yazdı: ALLAH SIFA VERSIN BENDE COK USENIYORUM YA HEM MEZUN OLAMAMAM KORKUSU HEM EHLIYETE YAZILDIM ONUN STRESI HEM USENGECLIK BILMIYORUM NOLCAK HALIMIZ BIRAZ TURK EDEBIYATINA BIRAZDA DIL ANLATIMA BAKTIM ONLAR KOLAYDA INGILIZCE YAKTI BENI O BANA BAKIYO BEN ONA
Ayşe qüL yazdı:ben bazen diyorum şu kitabı yarım saat okuyup bırakacağım okumaya başlıyorum bırakamıyorum bütün kitaplarımı bir roman gibi görüyorum sonu nasıl bitecek diye meraklanırsın romanda... İşte aynen öyle oluyor kitabı başladımmı okumaya bırakamıyorum...Ya bir işim çıkması lazım ya da bitirene kadar kalkmamm kitabın başından ...
Yağmur damlaları yazdı:Heeeeyyy ne oluyosunuz![]()
![]()
Yapmayın böyle yani "çalışamadım ve bu sınav kötü geçecek ne yapalım" deyip kenara çekilmeyin. Biraz hareketlililk ve okuldan ne kadar çabuk mezun olunursa o kadar iyi olur düşüncesi size iyi gelecektir... Çauk mezun olmak için her dönem tüm derslerden geçme azmiBiraz da cesaret. Ve kendinize güvenin.
Ben şimdi tekrar AÖL okumak istiyorum. Aslında gayet kolaymış dersleri ne de gözümde büyütmüşüm.Onun için düzenli bir çalışma ile bu isteksizliği (Altını çiziyorum ve bu kelimeyi "tembellik" kelimesinin yerine kullanıyorum çünkü o kelime bana itici geliyor !) üzerinizden atın. Atamayan varsa bana bir Ö. M. yazsın
Sen sen senbyMRZ yazdı: ALLAH SIFA VERSIN BENDE COK USENIYORUM YA HEM MEZUN OLAMAMAM KORKUSU HEM EHLIYETE YAZILDIM ONUN STRESI HEM USENGECLIK BILMIYORUM NOLCAK HALIMIZ BIRAZ TURK EDEBIYATINA BIRAZDA DIL ANLATIMA BAKTIM ONLAR KOLAYDA INGILIZCE YAKTI BENI O BANA BAKIYO BEN ONABırak korkuları bir kenara ablacım
Bir azmini göreyim senin. Ocak sınavından 1-2 ay önce ki Zehra ablamı görmek istiyorum ya
Eflâ yazdı:Son dönemim olmasına rağmen benim de canım hiç istemiyor ders çalışmak. Bi de artık lise derslerinden bıktım üni. dersleri çalışmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum?
yagmur haklı üni. istemediginde üni. düşün bu sana yardımcı olucaktırYağmur damlaları yazdı:Eflâ yazdı:Son dönemim olmasına rağmen benim de canım hiç istemiyor ders çalışmak. Bi de artık lise derslerinden bıktım üni. dersleri çalışmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum?
Çok şey istemiyorsun ama lise derslerinin kıymetini bil derim ablacım
Az olsun öz olsuncedric yazdı:10 dakika çalışıyorsam yarım saat mola veriyorum
Evet (tembelliği) isteksizliği bir kenara bırakalımEflâ yazdı:haklısınız arkadaşlar kıymetini bilmek lazım o zaman bir an önce çalışmaya başlamak lazım tembellik yok
kripton yazdı:Aynen doğru özgür. Ama ben bu aralar hayatla ilişiğimi kesemiyorumozgur yazdı:işte dediğin gibi. icinden gelen bir durum bu. eğer gercekten istemessen çalışamassın.
ders çalışmaya karar verdiğin an, bir kere başka hic bir düsünmeyip hayatla ilişkini kesmen lazım.
tek odak noktan ders olmalı ve ben bunu başarıcam demelisin.. sonrası azmin elinden hic bişey kurtulamaz.
ben derse oturduğum zaman kendimi unutuyorum. başka türlü olmaz.. hedefin varsa onu gercekleştir. zaman kısıtlı belkide yarın yok..İşler üstüme üstüme geliyor yapmasan olmuyor. Bu mayıs ve temmuz sınav dönemi işlerimin en yoğun olduğu zamanlara denk geliyor. Bu sene bi de extra işler çıktı. Duam şu ki: Rabbim bu işlerin arasında zamanıma bereket versin de tüm derslerimi düzenli çalışıp not ortalamamı düşürmeyim. AMİN.....Kimyadan başladım ben de. 10 tane dersim var. Yine korkum ingilizceye zaman kalmaması
Kalıyor tabi Yağmurum Sonradan testlerini çözüyorum Yni faya iyi bir dereceyle geçiyorumYağmur damlaları yazdı:Ayşe qüL yazdı:ben bazen diyorum şu kitabı yarım saat okuyup bırakacağım okumaya başlıyorum bırakamıyorum bütün kitaplarımı bir roman gibi görüyorum sonu nasıl bitecek diye meraklanırsın romanda... İşte aynen öyle oluyor kitabı başladımmı okumaya bırakamıyorum...Ya bir işim çıkması lazım ya da bitirene kadar kalkmamm kitabın başından ...
Seninkide iyiymiş ama aklında kalıyorsa