ders

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
platonun manevi kızı
Çırak

Re: ders

Mesaj gönderen platonun manevi kızı » 09 Nis 2012, 15:05

daha nısan var demeyın ınanın zaman cabuk gecıyor :) dıl ve anlatım derslerı bence kolay benden bır onerı kendınıze kucuk bır defter alın kıtabtakı onemlı yerlerı yazın yazarak calısın ben boyle yapmıstım ve yuksek aldım yazarak calısmak cok onemlı :)

Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 09 Nis 2012, 15:24

ben bazen diyorum şu kitabı yarım saat okuyup bırakacağım okumaya başlıyorum bırakamıyorum bütün kitaplarımı bir roman gibi görüyorum sonu nasıl bitecek diye meraklanırsın romanda... İşte aynen öyle oluyor kitabı başladımmı okumaya bırakamıyorum...Ya bir işim çıkması lazım ya da bitirene kadar kalkmamm kitabın başından ... :roll:
Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 09 Nis 2012, 16:52

Heeeeyyy ne oluyosunuz :?: :!:
Yapmayın böyle yani "çalışamadım ve bu sınav kötü geçecek ne yapalım" deyip kenara çekilmeyin. Biraz hareketlililk ve okuldan ne kadar çabuk mezun olunursa o kadar iyi olur düşüncesi size iyi gelecektir... Çauk mezun olmak için her dönem tüm derslerden geçme azmi :!: Biraz da cesaret. Ve kendinize güvenin. ;)
Ben şimdi tekrar AÖL okumak istiyorum. Aslında gayet kolaymış dersleri ne de gözümde büyütmüşüm. :roll: Onun için düzenli bir çalışma ile bu isteksizliği (Altını çiziyorum ve bu kelimeyi "tembellik" kelimesinin yerine kullanıyorum çünkü o kelime bana itici geliyor !) üzerinizden atın. Atamayan varsa bana bir Ö. M. yazsın ;)
byMRZ yazdı: ALLAH SIFA VERSIN BENDE COK USENIYORUM YA HEM MEZUN OLAMAMAM KORKUSU HEM EHLIYETE YAZILDIM ONUN STRESI HEM USENGECLIK BILMIYORUM NOLCAK HALIMIZ BIRAZ TURK EDEBIYATINA BIRAZDA DIL ANLATIMA BAKTIM ONLAR KOLAYDA INGILIZCE YAKTI BENI O BANA BAKIYO BEN ONA
Sen sen sen :!: Bırak korkuları bir kenara ablacım :!: Bir azmini göreyim senin. Ocak sınavından 1-2 ay önce ki Zehra ablamı görmek istiyorum ya :!:
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 09 Nis 2012, 16:52

Ayşe qüL yazdı:ben bazen diyorum şu kitabı yarım saat okuyup bırakacağım okumaya başlıyorum bırakamıyorum bütün kitaplarımı bir roman gibi görüyorum sonu nasıl bitecek diye meraklanırsın romanda... İşte aynen öyle oluyor kitabı başladımmı okumaya bırakamıyorum...Ya bir işim çıkması lazım ya da bitirene kadar kalkmamm kitabın başından ... :roll:

Seninkide iyiymiş ama aklında kalıyorsa :roll:

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 09 Nis 2012, 17:06

Yağmur damlaları yazdı:Heeeeyyy ne oluyosunuz :?: :!:
Yapmayın böyle yani "çalışamadım ve bu sınav kötü geçecek ne yapalım" deyip kenara çekilmeyin. Biraz hareketlililk ve okuldan ne kadar çabuk mezun olunursa o kadar iyi olur düşüncesi size iyi gelecektir... Çauk mezun olmak için her dönem tüm derslerden geçme azmi :!: Biraz da cesaret. Ve kendinize güvenin. ;)
Ben şimdi tekrar AÖL okumak istiyorum. Aslında gayet kolaymış dersleri ne de gözümde büyütmüşüm. :roll: Onun için düzenli bir çalışma ile bu isteksizliği (Altını çiziyorum ve bu kelimeyi "tembellik" kelimesinin yerine kullanıyorum çünkü o kelime bana itici geliyor !) üzerinizden atın. Atamayan varsa bana bir Ö. M. yazsın ;)
byMRZ yazdı: ALLAH SIFA VERSIN BENDE COK USENIYORUM YA HEM MEZUN OLAMAMAM KORKUSU HEM EHLIYETE YAZILDIM ONUN STRESI HEM USENGECLIK BILMIYORUM NOLCAK HALIMIZ BIRAZ TURK EDEBIYATINA BIRAZDA DIL ANLATIMA BAKTIM ONLAR KOLAYDA INGILIZCE YAKTI BENI O BANA BAKIYO BEN ONA
Sen sen sen :!: Bırak korkuları bir kenara ablacım :!: Bir azmini göreyim senin. Ocak sınavından 1-2 ay önce ki Zehra ablamı görmek istiyorum ya :!:

suc sende yagmur ocak sınavında gazı sen verıyodun bana mezun oldun ben gazsız kaldım :D

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 09 Nis 2012, 17:14

Mezun olmakla hiç ilgisi yok ablam. O zaman da foruma geliyordum şimdi de ...
Başka sebepler var seninle ilgili olmayan.

Hem ben gaz vermiyordum destek oluyordum. İstersen gene olurum sorun değil :)

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 09 Nis 2012, 17:19

Son dönemim olmasına rağmen benim de canım hiç istemiyor ders çalışmak. Bi de artık lise derslerinden bıktım üni. dersleri çalışmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum? :(

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 09 Nis 2012, 17:20

Eflâ yazdı:Son dönemim olmasına rağmen benim de canım hiç istemiyor ders çalışmak. Bi de artık lise derslerinden bıktım üni. dersleri çalışmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum? :(

Çok şey istemiyorsun ama lise derslerinin kıymetini bil derim ablacım :)

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 09 Nis 2012, 17:46

Yağmur damlaları yazdı:
Eflâ yazdı:Son dönemim olmasına rağmen benim de canım hiç istemiyor ders çalışmak. Bi de artık lise derslerinden bıktım üni. dersleri çalışmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum? :(

Çok şey istemiyorsun ama lise derslerinin kıymetini bil derim ablacım :)
yagmur haklı üni. istemediginde üni. düşün bu sana yardımcı olucaktır
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 09 Nis 2012, 18:01

valla ben neye çalışıcağımı şaşırdım.ygs yi atlattım.şimdi açık lise var polislik sınavım var ve babam da kpss ye girmemi istiyooo :roll:

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 09 Nis 2012, 18:03

10 dakika çalışıyorsam yarım saat mola veriyorum

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 09 Nis 2012, 18:03

haklısınız arkadaşlar kıymetini bilmek lazım o zaman bir an önce çalışmaya başlamak lazım tembellik yok :)

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 09 Nis 2012, 18:10

cedric yazdı:10 dakika çalışıyorsam yarım saat mola veriyorum
Az olsun öz olsun ;)
Eflâ yazdı:haklısınız arkadaşlar kıymetini bilmek lazım o zaman bir an önce çalışmaya başlamak lazım tembellik yok :)
Evet (tembelliği) isteksizliği bir kenara bırakalım ;)

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 10 Nis 2012, 07:35

kripton yazdı:
ozgur yazdı:işte dediğin gibi. icinden gelen bir durum bu. eğer gercekten istemessen çalışamassın.
ders çalışmaya karar verdiğin an, bir kere başka hic bir düsünmeyip hayatla ilişkini kesmen lazım.
tek odak noktan ders olmalı ve ben bunu başarıcam demelisin.. sonrası azmin elinden hic bişey kurtulamaz.
ben derse oturduğum zaman kendimi unutuyorum. başka türlü olmaz.. hedefin varsa onu gercekleştir. zaman kısıtlı belkide yarın yok..
Aynen doğru özgür. Ama ben bu aralar hayatla ilişiğimi kesemiyorum :( İşler üstüme üstüme geliyor yapmasan olmuyor. Bu mayıs ve temmuz sınav dönemi işlerimin en yoğun olduğu zamanlara denk geliyor. Bu sene bi de extra işler çıktı. Duam şu ki: Rabbim bu işlerin arasında zamanıma bereket versin de tüm derslerimi düzenli çalışıp not ortalamamı düşürmeyim. AMİN.....Kimyadan başladım ben de. 10 tane dersim var. Yine korkum ingilizceye zaman kalmaması :(

anladım Kripton. tabiki de işlerin ve koşuşturmacanın yoğunluğu zaman zaman bu duruma engel olabilir. ki çoğumuzu da oluyor. umarım işlerini vakitlice bitirip istediğin düzeyde calışma fırsatını yakalarsın. amin inş hic birimizin düşmez yükselir:) siz alansızların ilgilizcesi zor biliyorum. ben ing 3,4 e girdim sadece. kolaydı gectim. ama sizinki gercekten zor. allah kolaylık versin..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
Ayşe qüL
Doçent

Mesaj gönderen Ayşe qüL » 10 Nis 2012, 09:45

Yağmur damlaları yazdı:
Ayşe qüL yazdı:ben bazen diyorum şu kitabı yarım saat okuyup bırakacağım okumaya başlıyorum bırakamıyorum bütün kitaplarımı bir roman gibi görüyorum sonu nasıl bitecek diye meraklanırsın romanda... İşte aynen öyle oluyor kitabı başladımmı okumaya bırakamıyorum...Ya bir işim çıkması lazım ya da bitirene kadar kalkmamm kitabın başından ... :roll:

Seninkide iyiymiş ama aklında kalıyorsa :roll:
Kalıyor tabi Yağmurum Sonradan testlerini çözüyorum Yni faya iyi bir dereceyle geçiyorum :)))
Ve AŞK insanın alnına
dokundu

Sübhanel Rabbiyel Ala

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön