17 HAZİRAN SINAV SONUÇLARI
Re: 17 HAZİRAN SINAV SONUÇLARI
ee aöl sitesi sürpriz olsun diye mi 17 haziranı değiştirmemiş
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
-
- Yardımcı Uzman
bekleyin 8 haziranda aciklanir
umut fakirin ekmegi belki açiklanir
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Ne ? 8 Haziranmı Heyecanlanmaya başladım şimdiden 2 gün kalmış
Süzüldüm birden
Süzüldüm birden
bu 3 dönem sınavı ramazan ayına denk geliyor.ramazandan önce yapma ihtimaları varmı?
20 temmuz cuma günü ramazanın 1 i. Sınav ramazandan önce olsun diyelim; o zaman 14-15 temmuz da sınav olması lazım. Bi 10-15 gün erken olması anlamına geliyor buda. Bu sefer de zaman daralmış oluyor zaten çalışmak için az zamanımız var.
Arkadaşlar boşuna ümitlenmeyelim bence. İnsan hevesleniyor sonra hevesi kırılınca da kötü oluyor. Bunlar verdikleri tarihte bile açıklamıyorlar erteliyorlar. Biz hiç açıklanmayacakmış gibi düşünelim en iyisi açıklanınca da seviniriz
Arkadaşlar boşuna ümitlenmeyelim bence. İnsan hevesleniyor sonra hevesi kırılınca da kötü oluyor. Bunlar verdikleri tarihte bile açıklamıyorlar erteliyorlar. Biz hiç açıklanmayacakmış gibi düşünelim en iyisi açıklanınca da seviniriz
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Evet bencede sürpriz olmuş olur.kripton yazdı:20 temmuz cuma günü ramazanın 1 i. Sınav ramazandan önce olsun diyelim; o zaman 14-15 temmuz da sınav olması lazım. Bi 10-15 gün erken olması anlamına geliyor buda. Bu sefer de zaman daralmış oluyor zaten çalışmak için az zamanımız var.
bugün sınav açıklanmaz bence iş takvimi ne diyorsa o olur bence
zaten açiklanmamiş
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
açıklanmayacak galiba beyler bu sınavda mezun oluyorum da Allahın izniyle diploma nasıl olacak bana hemen lazım ankaraya gitsek gidip alsak verirlermi nasıldır bilen varmı?
sınav sonuçları min 17 hazirana kaldı geçmiş olsun
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Ya benim anlamadığım normalde tam 1 ay sonra açıklanırken şimdi neden daha geç açıklanıyor? Hem de çalışmak için bu kadar kısıtlı bi zaman varken. Ben tek dersten gireceğim sorun yok ama ya 30 kredilik 10-12 ders seçecek olan arkadaşlar nasıl yetiştirecekler? Saçmalık, düşüncesizlik ne derseniz deyin artık yaptıklarına..
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Efla Arkadaşımıza Aynen katılıyorum.Mesela ben ders seçmek isteyecem hatta o derslere çalışmak isteyecem bana nasıl vakit kalıcak çok düşüncesizce bir sistem.Öğrencilere zaman tanımaları gerekiyor.Eflâ yazdı:Ya benim anlamadığım normalde tam 1 ay sonra açıklanırken şimdi neden daha geç açıklanıyor? Hem de çalışmak için bu kadar kısıtlı bi zaman varken. Ben tek dersten gireceğim sorun yok ama ya 30 kredilik 10-12 ders seçecek olan arkadaşlar nasıl yetiştirecekler? Saçmalık, düşüncesizlik ne derseniz deyin artık yaptıklarına..
- EvolutionDestructive
- Asistan
arkadaşlar
ehliyet sınavı sonuclarını 20 günde açıklayan bir kurumdan bahsediyorsunuz?
ehliyet sınavı sonuclarını 20 günde açıklayan bir kurumdan bahsediyorsunuz?
Eflâ yazdı:Ya benim anlamadığım normalde tam 1 ay sonra açıklanırken şimdi neden daha geç açıklanıyor? Hem de çalışmak için bu kadar kısıtlı bi zaman varken. Ben tek dersten gireceğim sorun yok ama ya 30 kredilik 10-12 ders seçecek olan arkadaşlar nasıl yetiştirecekler? Saçmalık, düşüncesizlik ne derseniz deyin artık yaptıklarına..
evet süre çok kısıtlı 30 kredilik dersten gireceğim sonuçlar açıklansada dersleri seçip kitapları alsak iyi olacak ama anlaşılan 2 hafta falan bekleyeceğiz 17 haziran pazar olduğu için muhtemelen 18 haziranda açıklanır...