Melankoli Hastalığı (Sizdede Olabilir)
Re: Melankoli Hastalığı (Sizdede Olabilir)
bence yine insanlarla takılman iyi olur yoksa ilerde psikolojini etkiliyebilir
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Ne bileyim mesela iskeleye, sınava, bankaya gittiğimde çevremdeki insanlara bakıyorum ama ben genelde büyük insanlarla muhabbet etmeyi seviyorum akranlarımdan hoşlanmıyorum aksine gıcık oluyorum ya da benim anlaşabileceğim insanlar aynı benim gibi pek ortalıkta dolanmadıkları için onlara ulaşamıyorum.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Aynen bende öyleyim.KGamze yazdı:Ne bileyim mesela iskeleye, sınava, bankaya gittiğimde çevremdeki insanlara bakıyorum ama ben genelde büyük insanlarla muhabbet etmeyi seviyorum akranlarımdan hoşlanmıyorum aksine gıcık oluyorum ya da benim anlaşabileceğim insanlar aynı benim gibi pek ortalıkta dolanmadıkları için onlara ulaşamıyorum.
Bende akranlarımı sevmem çünkü benle aynı kafada değiller.Ağızlarında küfür cepleri boş para yok ondan bundan otlanırlar her şeyi.Küfürlü konuşan insanları ben hiç sevmem.Ağzına meksika biberi süresim gelir

biber yerine meksika sosu var ondan sürJackal4540 yazdı:Aynen bende öyleyim.KGamze yazdı:Ne bileyim mesela iskeleye, sınava, bankaya gittiğimde çevremdeki insanlara bakıyorum ama ben genelde büyük insanlarla muhabbet etmeyi seviyorum akranlarımdan hoşlanmıyorum aksine gıcık oluyorum ya da benim anlaşabileceğim insanlar aynı benim gibi pek ortalıkta dolanmadıkları için onlara ulaşamıyorum.
Bende akranlarımı sevmem çünkü benle aynı kafada değiller.Ağızlarında küfür cepleri boş para yok ondan bundan otlanırlar her şeyi.Küfürlü konuşan insanları ben hiç sevmem.Ağzına meksika biberi süresim gelir
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Meksika'ya selamlar.
Bilmiyorum insanlar ailelerini seçemiyorlar, akrabalarını, ismini, dinini iyice yaşını alana kadar yaşamak istediğin şehirleri de. Ben ve benim gibiler (biliyorum yalnız bu tarz tam olarak olmasa da bana yakın tavırlar içerisinde olan insanlar var) sonradan kendi özür iradesi ile hayatına alabileceği kişi veya kişileri bir türlü becerip de üç, beş günlük hayatında tutmayı beceremiyorlar. Frekanslarımız tutmalı insanlara tahammülüm yok belki de yaptığım şımarıklıktır ama zamanla tamam olabilirim , hani "yalnızlık Allah'a mahsustu" çok avundurucu.
Ama bazen işime gelince frekanslarımız tutmasa da muhabbet etmekten hoşlandığım insanlarda oldu işte şurada şöyle bir durum var o insanları da hayatıma dahil edemiyorum belki de onları sevdiğimi sanıyorum oysaki sevmiyorum yoksa benimle birlikte kalırlardı ya da ben onları kaybetmemek için çabalardım.

Bilmiyorum insanlar ailelerini seçemiyorlar, akrabalarını, ismini, dinini iyice yaşını alana kadar yaşamak istediğin şehirleri de. Ben ve benim gibiler (biliyorum yalnız bu tarz tam olarak olmasa da bana yakın tavırlar içerisinde olan insanlar var) sonradan kendi özür iradesi ile hayatına alabileceği kişi veya kişileri bir türlü becerip de üç, beş günlük hayatında tutmayı beceremiyorlar. Frekanslarımız tutmalı insanlara tahammülüm yok belki de yaptığım şımarıklıktır ama zamanla tamam olabilirim , hani "yalnızlık Allah'a mahsustu" çok avundurucu.

özellikle aşık olduğum dönemlerde, yüksek doz da alıyordum. şimdi ise çok nadir..
bazen ihtiyaç olabiliyor..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Neyi yüksek dozda alıyorsun merak ettimozgur yazdı:özellikle aşık olduğum dönemlerde, yüksek doz da alıyordum. şimdi ise çok nadir..
Özel bir şey ise özel mesajdanda bildirebilirsin
Birde melankoli denildiğinde aklıma hep Sagopa Kajmer geliyor. 

melankoli ruh halini diyorum ; )Jackal4540 yazdı:Neyi yüksek dozda alıyorsun merak ettimozgur yazdı:özellikle aşık olduğum dönemlerde, yüksek doz da alıyordum. şimdi ise çok nadir..
Özel bir şey ise özel mesajdanda bildirebilirsin
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
yanlış içine kapanık arkadaşı olmayan birisi ünide de aynı problemi yaşar bence...sorun neden yalnızlık istiyor olması mutlaka var bir sebebi
tabi her yalnız takılanın ruhsal bozukluğu var diyemeyiz ama genellikle ilk aşam yalnızlık sonra dış dünyada ki insanlara mesafeli davranmak hatta bazen onları acımasız eleştirmek...paylaşmak gerek konuşmak gerek bunun içinde bir dost bir arkadaş gerekli insana 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Aynen katılıyorum dertlerini paylaşacağın birisi olması lazım en azından sürekli yalnız kalmak insanı bunalıma yani melankoli hastalığına kadar götürebilir.İnsanlarla dostlarla aran iyi olmayabilir en azından bir evcil hayvan yetiştirmeni tavsiye ederim.Ben iki tane ördek almıştım inan bana onlarla ilgilenmen insana dertlerini sıkıntılarını öyle bir unutturuyorki onlara bakarken, yemeğini verirken,severken,kendini yalnız hissetmiyor insan.pskolog yazdı:yanlış içine kapanık arkadaşı olmayan birisi ünide de aynı problemi yaşar bence...sorun neden yalnızlık istiyor olması mutlaka var bir sebebitabi her yalnız takılanın ruhsal bozukluğu var diyemeyiz ama genellikle ilk aşam yalnızlık sonra dış dünyada ki insanlara mesafeli davranmak hatta bazen onları acımasız eleştirmek...paylaşmak gerek konuşmak gerek bunun içinde bir dost bir arkadaş gerekli insana