Kayit Yenileme..
Re: Kayit Yenileme..
3 gündür ugrasiyorum bugün nihayet halloldu. Ya hayir O kitap dagitimini hergün yapsaniz ölür müsünüz ? Insanlar uzak yerlerden geliyor, geri gidiyorlar. Bugün yine olmaz Pazartesi- Carsamba alabilirsiniz dediler. Yok artik dedim Pazartesi de geldim, Carsamba da geldim kayit yenileme yapmadiniz halk egitime gittim yenilettim bana bugün ya kitaplarimi verirsiniz ya da ben artik Milli Egitimi arayacagim dedim, actilar kitap verdiler. Neden zorluk cikarirlar bilmem ki?
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
devlet işleri kurumları, hep zordur angel. hep bir engel çıkartırlar. nedenide basittir. ben paramı alayımda, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla, umursamazlar. senin onlar icin bir değerin yok. malesef böyle yani. statü hep ağır hep geç. ee nede olsa muasır medeniyet'e sahibiz.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Aynen öyle, insani sogutuyorlar. Kamu görevlilerinde bile bir suratsizlik, bir tafralar.. Senin islemini yapiyorlar diye tripler.. Benim isimi yapiyorsun ama parasini aliyorsun denmiyor iste..ozgur yazdı:devlet işleri kurumları, hep zordur angel. hep bir engel çıkartırlar. nedenide basittir. ben paramı alayımda, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla, umursamazlar. senin onlar icin bir değerin yok. malesef böyle yani. statü hep ağır hep geç. ee nede olsa muasır medeniyet'e sahibiz.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.