Ek Sınavın Ankara'da yapılma saçmalığı

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: Ek Sınavın Ankara'da yapılma saçmalığı

Mesaj gönderen gülbeyaz » 30 Mar 2011, 17:06

dark_angel yazdı:ben ardı ardına gönderdim:)umarım dönerlerler.
aynen ben de bir gönderdim sonra bir daha bir daha onlar cevap verene kadar göndereceğim bakalım sonuç ne olcak :lol: :lol:

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 31 Mar 2011, 09:38

ben hala gönderiyorum hergünde göndereceğim lütfen sizde gönderin
ben facebooktaki grup yöneticisi ile iletişime geçmeye çalışacağım

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 31 Mar 2011, 11:16

bana gelen cevap

Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-139647367 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ek sınav her yıl düzenlenen bir sınav değildir.Ek sınavın bu yıl uygulanıp uygulanmayacağı ile ilgili bilgi olmadığı için hangi illerde yapılacağı ile ilgili resmi bir duyuru bulunmamaktadır.23/24 Temmuz III. dönem sınavından sonra bir ek sınav uygulaması yapılırsa konuyla ilgili kılavuzumuz yayınlanmaktadır.Örgün eğitim veren okullar sınav işlemlerini kendileri hazırladığı için kendi okullarında yapabilmektedir.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 31 Mar 2011, 21:33

bana da cevap gönderdiler.

Bu e-postanızı kopyalayarak tekrar göndermeniz ve göndereceğiniz e-postaya öğrenci numaranız ile TC kimlik numaranızıda eklemeniz gerekmektedir. Öğrenci numaranız ve TC kimlik numaranız olmadan durumunuzu inceleyip size bilgi veremeyiz.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 01 Nis 2011, 09:30

dark_angel yazdı:bana da cevap gönderdiler.

Bu e-postanızı kopyalayarak tekrar göndermeniz ve göndereceğiniz e-postaya öğrenci numaranız ile TC kimlik numaranızıda eklemeniz gerekmektedir. Öğrenci numaranız ve TC kimlik numaranız olmadan durumunuzu inceleyip size bilgi veremeyiz.
banada öyle gelmişti üstüste gönderdiğim için iki tanesi sana gelen gibiydi gerisi de üste ki gibi geldi bana

edit:sanırım işe yarıyor mailler ısrarla mail göndermemin üzerine bana farklı bir cevap gönderdiler farklı bir adrese yazmamı isteğimin ilgili makamlara iletileceğini yazdılar iştte bana gelen yeni mail :

Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-139647860 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.

Bu konuyla ilgili resmi başvurunuzu e-posta ile http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp adresine girerek yapabilirsiniz. Buradan ilgili birimlere isteğiniz iletilecek ve size cevap verilecektir.

Hep beraber yazalım arkadaşlar sanırım işe yarayacak

http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 01 Nis 2011, 11:49

bana yine cevap geldi.

Ek sınavlar yapılması gerekli zorunlu sınavlar olmayıp, öğretim yılı sonunda Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nün aldığı kararla ve şartlar gerçekleştirilen sınavlardır. Ek sınavlar ozamanki şartlar doğrultusunda birçok ilde yada sadece Ankara'da düzenlenebilmektedir.

serenity
Doktor

Mesaj gönderen serenity » 01 Nis 2011, 12:13

Arkadaşlar söyledikleriniz hiç mantıklı değil.

Ek sınavlar hemen yapılıp 3-4 gün içinde açıklanması gereken sınavlar. Bu şekilde olduğundan Ankara'da olması mantıklı. Öteki türlü kitapçlıkların dağıtımı, toplanması, görevli atanması vs haftaları bile bulabilir. En kısa zamanda sonuçlanması için Ankara'da yapılması gerekir. Ve onların ek sınav yapma zorunluluğu yok. Bunu yapmaları bile takdire şayan iken sizin bu denli anlamsız ısrarcılığınız yüzünden onu da kaybedebiliriz.

Ankara'ya gidememeniz sizin probleminiz, siz kendi probleminizi çözmelisiniz.

Benzer bir durum "krediler düşürülsün" olayı idi. Düşürseler bile sanki ders sayısı azalacak da.

Biraz akıl mantık lütfen.

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 01 Nis 2011, 16:57

biz mantıksızca bir şey söylüyor olsaydık,bize senin verdiğin cevabı verirlerdi.ben aöl de ki hocalara da sordum bana bazen diğer illerde de yapıldığını söylediler.her zaman Ankara' da yapılmamıştır bu sınav.o yüzden biz mantıksızca konuşmuyoruz.fakat sizin konuşmanız bana daha mantıksız geldi:)

"Bunu yapmaları bile takdire şayan iken sizin bu denli anlamsız ısrarcılığınız yüzünden onu da kaybedebiliriz."

bence de biraz akıl mantık.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 01 Nis 2011, 16:57

serenity yazdı:Arkadaşlar söyledikleriniz hiç mantıklı değil.

Ek sınavlar hemen yapılıp 3-4 gün içinde açıklanması gereken sınavlar. Bu şekilde olduğundan Ankara'da olması mantıklı. Öteki türlü kitapçlıkların dağıtımı, toplanması, görevli atanması vs haftaları bile bulabilir. En kısa zamanda sonuçlanması için Ankara'da yapılması gerekir. Ve onların ek sınav yapma zorunluluğu yok. Bunu yapmaları bile takdire şayan iken sizin bu denli anlamsız ısrarcılığınız yüzünden onu da kaybedebiliriz.

Benzer bir durum "krediler düşürülsün" olayı idi. Düşürseler bile sanki ders sayısı azalacak da.

asıl ben seni akıl mantığa davet ediyorum
Örgün eğitimdekiler her sene kendi okullarında bilmem kaç defa bütünleme sınavlarına girerken bize yapılan 1 tane ek sınava lütufmuş gibi düşünmemizi beklemiyorsundur umarım.

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 01 Nis 2011, 17:06

arkadaş kendini çok akıllı sanıyor:)

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 01 Nis 2011, 17:12

off sorma burda sinirden yerimde zor duruyorum biz birbirimize yardımcı olmazsak kim yardımcı olacak bize
ben burda nice kampanyalara katıldım mezun olmayacağım halde geçen seneki ek sınav yapılsın kampanyasına kaç mail göndermiştim
aynı şekilde krediler düşürülsün olayına asla olmayacağını bildiğim halde bile destek olmuştum
çok üzüldüm çok :cry: :cry: :cry:

serenity
Doktor

Mesaj gönderen serenity » 01 Nis 2011, 18:06

gülbeyaz yazdı:
serenity yazdı:Arkadaşlar söyledikleriniz hiç mantıklı değil.

asıl ben seni akıl mantığa davet ediyorum
Örgün eğitimdekiler her sene kendi okullarında bilmem kaç defa bütünleme sınavlarına girerken bize yapılan 1 tane ek sınava lütufmuş gibi düşünmemizi beklemiyorsundur umarım.
Örgün öğretimde olmadığımızdan söylediğin argüman gayet geçersiz :)
Ankara'ya gidememeniz kendi sorununuz kusura bakmayın
dark_angel yazdı:Ek sınavlar yapılması gerekli zorunlu sınavlar olmayıp, öğretim yılı sonunda Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nün aldığı kararla ve şartlar gerçekleştirilen sınavlardır. Ek sınavlar ozamanki şartlar doğrultusunda birçok ilde yada sadece Ankara'da düzenlenebilmektedir.

"Ek sınavlar yapılması gerekli zorunlu sınavlar olmayıp, öğretim yılı sonunda Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nün aldığı kararla ve şartlar gerçekleştirilen sınavlardır. Ek sınavlar ozamanki şartlar doğrultusunda birçok ilde yada sadece Ankara'da düzenlenebilmektedir."

Bu cevap yukarıda yazdıklarımla birebir örtüşüyor, e aynı cevabı almışsın hala ne diyorsun?

Siz atın atın alırsınız cevap...

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 01 Nis 2011, 19:31

"Ek sınavlar yapılması gerekli zorunlu sınavlar olmayıp, öğretim yılı sonunda Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nün aldığı kararla ve şartlar gerçekleştirilen sınavlardır. Ek sınavlar ozamanki şartlar doğrultusunda birçok ilde yada sadece Ankara'da düzenlenebilmektedir."

Bu cevap yukarıda yazdıklarımla birebir örtüşüyor, e aynı cevabı almışsın hala ne diyorsun?

Siz atın atın alırsınız cevap..."

dikkatli okurmusun yazıyı!Ek sınavlar ozamanki şartlar doğrultusunda birçok ilde yada sadece Ankara'da düzenlenebilmektedir.senin yazdığınla birebir örtüşmüyor.daha okuduğun yazıyı anlamıyorsun.sen bize sınavın her ilde yapılmasının mantıksızca olduğunu söylüyorsun,onlar ise o zamanki şartlara göre değişebildiğini,yani her ilde yapılabilme imkanı olabilir de diyor.
sen gerçekten kendini mantıklı sanıyorsun ama burda bir tek sen mantıksızca konuşuyorsun!

serenity
Doktor

Mesaj gönderen serenity » 01 Nis 2011, 20:01

Şartlar doğrultusunda dediğine göre adamlar keyfine göre orada yapmıyor herhalde arkadaşım.

Neyse tartışmak istemiyorum artık çünkü YGS'de de kopya skandalı çıktı moralim çok fena bozuk. Ne yapıyorsanız yapın ya öfff

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 02 Nis 2011, 09:32

meb den bir an önce cevap gelse ya cevap tarihi olarak 24 nisan yazıyor umarım daha önce cevap verirler

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön