gülbeyaz yazdı:serenity yazdı:Arkadaşlar söyledikleriniz hiç mantıklı değil.
Ek sınavlar hemen yapılıp 3-4 gün içinde açıklanması gereken sınavlar. Bu şekilde olduğundan Ankara'da olması mantıklı. Öteki türlü kitapçlıkların dağıtımı, toplanması, görevli atanması vs haftaları bile bulabilir. En kısa zamanda sonuçlanması için Ankara'da yapılması gerekir. Ve onların ek sınav yapma zorunluluğu yok. Bunu yapmaları bile takdire şayan iken sizin bu denli anlamsız ısrarcılığınız yüzünden onu da kaybedebiliriz.
Ankara'ya gidememeniz sizin probleminiz, siz kendi probleminizi çözmelisiniz.
Benzer bir durum "krediler düşürülsün" olayı idi. Düşürseler bile sanki ders sayısı azalacak da.
Biraz akıl mantık lütfen.
asıl ben seni akıl mantığa davet ediyorum
Örgün eğitimdekiler her sene kendi okullarında bilmem kaç defa bütünleme sınavlarına girerken bize yapılan 1 tane ek sınava lütufmuş gibi düşünmemizi beklemiyorsundur umarım.
Örgün öğretimde olmadığımızdan söylediğin argüman gayet geçersiz

Ankara'ya gidememeniz kendi sorununuz kusura bakmayın
dark_angel yazdı:Ek sınavlar yapılması gerekli zorunlu sınavlar olmayıp, öğretim yılı sonunda Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nün aldığı kararla ve şartlar gerçekleştirilen sınavlardır. Ek sınavlar ozamanki şartlar doğrultusunda birçok ilde yada sadece Ankara'da düzenlenebilmektedir.
"Ek sınavlar yapılması gerekli zorunlu sınavlar olmayıp, öğretim yılı sonunda Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nün aldığı kararla ve şartlar gerçekleştirilen sınavlardır. Ek sınavlar ozamanki şartlar doğrultusunda birçok ilde yada sadece Ankara'da düzenlenebilmektedir."
Bu cevap yukarıda yazdıklarımla birebir örtüşüyor, e aynı cevabı almışsın hala ne diyorsun?
Siz atın atın alırsınız cevap...