DÜZ LİSEDEN AÇIK LİSEYE GEÇİŞ ACİL
Re: DÜZ LİSEDEN AÇIK LİSEYE GEÇİŞ ACİL
neyse yha hakim olmaya çalışırım kendime ders seçimi ne zaman sonlanıyo bilginiz var mı ben sitede bulamadım
Bi bilgim yok ama eğer denk gelirsem bu konuda bir bilgiye yazarım buraya.

çok teşekürler yanıtsız bırakmadığın için
ben lise 3 ü okudum sınıfta kaldım 1 kredi için oys sınavlarına gırdım ve orda ınklap dersını verdım ama t.edebiyatını dusurmuşum o yuzden de sınıf tekrarı yapıyorum ama ben sınıf tekrarı yapıp 1 yıl kaybetmek ıstemıyorum ve verdığım bir kaç tanede ders var az bir ders verip açık öğretimden benim bitire bileceğim kıredimin yete bıleceğini ve şubatta mevzun olabıleceğimi soledi 27 temmuz 1995 doğumluyum böylece bir yıl kayıbımın olmayacağını soyledi açık oğretimi tercih edeyim mi ?
Açık liseye geçebilirsin ama sana kaç kredi vereceklerini şimdiden bilemem. Yılda 3 kez sınava girebilirsin evet yaşın tutuyor. Böylece çabuk bitirebilirsin. Şimdi kaydını yaptırırsan muhtemelen toplam dönemin 6 veya 7 olur. Kesin bir şey söyleyemem ama mayıs ayında mezun olabilirsin. Bunu kesin söylemem için dönemini ve kredini bilmem lazım. Şu linkte aöl mezuniyet şartları yazıyor http://www.aciklise.net/genel/mezuniyet-sartlari.html