17 HAZİRAN SINAV SONUÇLARI
-
- Yardımcı Asistan
Re: 17 HAZİRAN SINAV SONUÇLARI
Tahminlerim yanlış çıkıcak galiba ( aslında milli eğim bakanlığına şikayet ediceksin . 45 gün olucak sınav sonuçları açıklama süresi şeytan diyor çık o milli eğitim bakanının yanına açık öğretim lisesi müdürünü şikayet et.
-
- Yardımcı Uzman
Ayın 8'i mi olmuş yahu? Bekleyenlere Allah sabır versin... Ben hiç beklemiyorum ve umrumda da degil... Başlarda askerlik gibi gün sayıyordum ama artık salladım gitti... Nasılsa 3 aşagı 5 yukarı ne aldıgımı biliyorum. Süpriz olursa onu o gün düşünürüm...
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
yani güzel araştırma . tebrikler . 17 hazirandada açıklanmaz en az 20 haziran .. her zaman oluyor böyle şeyler
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Yokmu arttıran 30 haziranda açıklanacak
Daha da artırmayalım mümkünse Sabrın da bi sınırı var yani
Bence daha da artsın tarihler geciksin ramazan bayramından sonra sınava girelim. Üniversite düşünenler için zor olabilir gerçi nasıl olsa bu yıl sıramı savdım tercih yapacaklar düşünsün.
ben umursamıyorum vallaha. yoksa şafak gibi düşünüp sayarsam, geçmiyor günler. üstelik sinir bozucu oluyor. en iyisi hiç düsünmemek.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
aynen dostum ....ozgur yazdı:ben umursamıyorum vallaha. yoksa şafak gibi düşünüp sayarsam, geçmiyor günler. üstelik sinir bozucu oluyor. en iyisi hiç düsünmemek.
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Bugün sınav hizmetleri şubesince II. dönem sınav sonuç bilgilerinin açık öğretim lisesine teslim günüydü. yarından itibaren sınav sonuç girişlerini yaparlar artık
aöl sayfasına girdim zorunlu dersler ve sınav yeri bilgileri yok olmuş, herhalde bu akşam sınav sonuçları açıklanacak...
hadi bakalım inşallahnalsen yazdı:aöl sayfasına girdim zorunlu dersler ve sınav yeri bilgileri yok olmuş, herhalde bu akşam sınav sonuçları açıklanacak...
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
inşallah açıklanır sıkıldımmaöl yazdı:hadi bakalım inşallahnalsen yazdı:aöl sayfasına girdim zorunlu dersler ve sınav yeri bilgileri yok olmuş, herhalde bu akşam sınav sonuçları açıklanacak...
az kaldı biraz daha sabır : )
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
ben sınavda geçtiğim dersleri anlarım zaten. kötü geçen derslerin cevap anahtarını giriş belgesine yazarım hocadan saklayarak. siz de böyle yapın bakın ben sonucumu biliyorum bize kötülük yapanlara iyilik yapmam. şimdi onları bekleyip sinir olurdum size kolay gelsin üstadlar
Ben bir kez o dediğini yaparken bi sorıyım dedim sakınca var mı diye, yasak dediler. Ne güzel gizli gizli yapmak varken ne diye sorar ki insan. Ben zaten kopya da çekemezdim korkaklık fena.dolma yazdı:ben sınavda geçtiğim dersleri anlarım zaten. kötü geçen derslerin cevap anahtarını giriş belgesine yazarım hocadan saklayarak. siz de böyle yapın bakın ben sonucumu biliyorum bize kötülük yapanlara iyilik yapmam. şimdi onları bekleyip sinir olurdum size kolay gelsin üstadlar
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi