Hadi hikaye yazalım...
Re: Hadi hikaye yazalım...
Vede bir ipucu bulmustur şupheli ilginç olaylar yaratmaya çalısan o imdat seslerinin olduğu gece flime katılan akbabaydı çunku olaylı gece imdat diyen ve canaslinın tuzağa düşmesine sebep olan akbabaydı
açağıl
ama akbabayı suçlayacak hiçbir kanıtı yoktu bu yüzden araştırmalarının kapsamını genişletmek için asit ve muratla birlikte çalışmaya karar verdi
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
Asitle murat canaslıyı şüpheli dosyalarının başında uyumuş görmüşlerdı önce korkmuşlar asit portakal suyu getirdim diye seslenınce uyanmıştı
açağıl
asit canaslıyı dinlenmesi için ikna ettikten sonra asitle murat canaslının kaldığı yerden çalışmaya devam ediyorlardı ve birden içeri biri girdi bu kurye idi kurye büyük bir paketle onlara doğru ilerlerken asit ve murat hayretle kuryeye bakıyolardı
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
ama bu delillere göre suçlu akbaba değildi (bu arada kendimi aradan sıyırıyim dedim
) zaten kuryeyide akbaba göndermişti
akbaba aslında öğretmendi ve canaslının kaçırıldığı gün küçük öğrencilere dadanan kötü adamların peşine düşmüştü ve birden kendini olayların içinde buldu daha sonra bildiklerini gizli polis olan canaslıyla paylaşmak istedi ve kuryeye paketi verdi

akbaba aslında öğretmendi ve canaslının kaçırıldığı gün küçük öğrencilere dadanan kötü adamların peşine düşmüştü ve birden kendini olayların içinde buldu daha sonra bildiklerini gizli polis olan canaslıyla paylaşmak istedi ve kuryeye paketi verdi
Heyecanlı bekleyis surmekteydı akbabanın gönderdiği kurye paketi canaslıya bırakıp gittı
açağıl
canaslı ne kadar korksada kutuyu açtı içinden video kayıtları çıktı murat ve asitle birlikte videoyu izlemeye başladılar ve suçlu ortadaydı akbaba suçlu ve arkadaşlarını canaslıyı kaçırma planı yaparlarken videoya çekmişti şimdi sıra suçluları yakalamaya gelmişti
canaslı asit ve murat ona bişey demesede durumu anlıyor ve onlara hak veriyordu bu yüzden bütün delilleri polis arkadaşlarına devretmeye karar verdi ve bu durumu asit ve murata anlatmaya karar verdi
ve 2 günlük araştırmadan sonra detaylı bir planla suçlulara baskın yaptılar ve sonunda suçlular hapse girdikten sonra kahramanlarımız rahat bi nefes aldılar (artık değişik bi konu açalım bence ama polisiye olmasın)
aynen akbabaya katılıyorum. bi de kahramanlar bizim siteden olmazsa daha iyi gider gibi. hadi bakalım...
bir ilkbahar sabahında...
bir ilkbahar sabahında...
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
Cıvıl cıvıl gelen kuş sesleriyle yatagımdan kalktım ve pencereyi actım mis gibi kokan temiz hafayı icime cekerek.... 

Ne Talihsizim ben yaa
bu güzel havanın tadını çıkarmalıyım dedim,evdeki bütün hazırlıklarımı yaptım ve artık sokağa cıkmaya hazırdım,arabaya atladığım gibi doğruca...

ve böyle güzel bir günde piknik iyi bir fikir diye düşündük hazırlanmaya başladık ama nereye gideceğimize bir türlü karar veremedik