Burçlar Ve Özellikleri
Re: Burçlar Ve Özellikleri
Bu yıl başında taa burç yorumlarıma baktım ve Mayıs ayında aşk hayatımda değişikler olacak demişti ve bugün son gün akşam ola hayrola dedim ama olacak iş değil artık bu saatten sonra yıl başından beri beklemekteydim ama olmadı. 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
%50 doğru çıkmayabiliyor burç özellikleri sen ümitsizliğe kapılma şeytan gibi bakışlar atma gamze korkuyorumKGamze yazdı:Bu yıl başında taa burç yorumlarıma baktım ve Mayıs ayında aşk hayatımda değişikler olacak demişti ve bugün son gün akşam ola hayrola dedim ama olacak iş değil artık bu saatten sonra yıl başından beri beklemekteydim ama olmadı.

Zaten aşk hayat öncelik sıralamamda pekte ön sıralarda değildi boş veriyorum.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Farkındaysan burçlarda hep aşktan bahsetmeye başladılar artık sinir bozucu olmaya başladı.
Aşktan bahsetsinler ona bişi demem ama hergün aşk aşk olmazki değilmi gamze.
Benim sevgilim yok bana aşktan meşkten bahsediyo burçlarda allahım ya
Aşktan bahsetsinler ona bişi demem ama hergün aşk aşk olmazki değilmi gamze.
Benim sevgilim yok bana aşktan meşkten bahsediyo burçlarda allahım ya

İş hayatında gelişmeler olacak; sallama ziya ben hala öğrenciyim.
Ama bazen tuttuğu oluyor günlük burç yorumlarının çevrendekileri kıracaksın sakin ol gibi ama hiç dikkate alıp sakın olmaya çalışmam.
Ama bazen tuttuğu oluyor günlük burç yorumlarının çevrendekileri kıracaksın sakin ol gibi ama hiç dikkate alıp sakın olmaya çalışmam.

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Bence sakin olmalısın gamze kendini kasmaKGamze yazdı:İş hayatında gelişmeler olacak; sallama ziya ben hala öğrenciyim.

artık burç olayı bende kapanmıştır zaten saçma geliyordu
tahminlerle her insanda olan özellikleri tek bir kişiye yükleyip bunlar böyle demek yanlış ve bunlardan kendimiz için birşeyler ummak dahada vahim 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Evet ama evli,ve sevgilim olmadığı için bana göre burçlar sinir bozucu olmaya başladı hep aşktan bahsediyorlar ben evli değilimki sevgilimde yokpskolog yazdı:artık burç olayı bende kapanmıştır zaten saçma geliyordutahminlerle her insanda olan özellikleri tek bir kişiye yükleyip bunlar böyle demek yanlış ve bunlardan kendimiz için birşeyler ummak dahada vahim