Hadi hikaye yazalım...
Re: Hadi hikaye yazalım...
bu yüzden piknik olayını iptal etmek zorunda kaldık ve sinemaya gitmeye karar verdik

korku filmi için biletlerimizi aldık ve iceri girdik fakat icerde cok az kişi vardı sanki bir gariplik olacaktı ama ne?

Korku hikayesınden yeni çıkan bir arkadaşa korku sıneması seyrettırme yağmur
açağıl
(bencede)Canaslı yazdı:Korku hikayesınden yeni çıkan bir arkadaşa korku sıneması seyrettırme yağmur
sinemadanda vazgeçip en iyisi konsere gitmek sonra güzel bir yemek
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
yemekte yedikten sonra havanın güzel olmasınıda fırsat bilerek sahilde yürüyüşe çıktılar.saatin geç olduğunu farkedincede eve gitmek için yola koyuldular.kendi aralarında günün ne kadar yoğun ve yorucu geçtiğini anlatırken aslında çokta fazla bir şey yapmadıklarının gezmenin bile insanı ne derece yorduğunu anladılar............
eve vardıklarında ikiside yorgunluktan bitmiş bir haldeydiler,sabah erken kalkacakları için uyudular biran önce,sabah olduğunda okulun önünde buluştular.

ikisininde hayatları sıkıcı ve yorucu geçiyordu her ne kadar beraber vakit geçirselede birbilerinden bıkmış ama her ikiside bu ayrılıgı karşıkinden duymak istiyordu(uyuyormu sizin yazdıklarınıza bilmiyorum ama bende kendimce katıldım konuya)
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
belki birbirlerinden bunları duysalar istedikleri halde ayrılık zor gelir bu en deli çağlarında bile..
ama yinede ikiside biliyorduki istedikleri yere ulaşmak için fedakarlık yapmalıydılar...vee kız akşam konuşmak istediğinide sozlerine ekleyip telefonu kappattıı..artık ne olursa olsun bitecektii...
sabah uyandıklarında sanki bir yanları eksikti...ama buna katlanmak ve hayatlarına devam etmek zor olmayacaktı...
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
ama bu biraz zor olacaktı doğal olarak ve bunun farkındalardı...
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]