Evet güzel tesekkur ederim sen napiyosun calisiyo musun mayis sinavinaKöylü Kızı yazdı:Bak onun güzel bir yöntemi var not alacaksın her sanatçı ve eseri yazacaksın ve yazdıklarını duvara asacaksın soru çözdüğünde hani bir eserin yazarını haturlayamadığında duvara bakarsın böylece iki saat kitapları karıştırarak zaman kaybetmiş olmazsın hem de kalıcı ve pratik
ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Re: ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet çalışıyorum Güya sosyolojiyi geçen gün bitirecektim ama takıldım gene bide Türk edebiyatı var o bana bitmeyen yol gibi geliyor..
ben gene Geometri yapıyom ya sosyoloji ve edebiyatta sıkılıyorum Geo zevkli valla 

yok adi komik babalara geldik dermis gibi hocalara geldik diyorsun birine desen vah vah deme ihtimali varKöylü Kızı yazdı:Yok Cemreciğim atışmıyoruz. Muhammed'in diploma notunu görsen anlarsın..![]()
Muhammed ''Hocalara Geldik'' nasıl komedi, komik mi anlatıyor.. Tonguç kadar olmasada evet komikler

[-- I am AFK --]
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
haa anladım isimden dolayı öyle dedin ama gerçekten hızlı ve pratik anlatıyorMavi1 yazdı:yok adi komik babalara geldik dermis gibi hocalara geldik diyorsun birine desen vah vah deme ihtimali varKöylü Kızı yazdı:Yok Cemreciğim atışmıyoruz. Muhammed'in diploma notunu görsen anlarsın..![]()
Muhammed ''Hocalara Geldik'' nasıl komedi, komik mi anlatıyor.. Tonguç kadar olmasada evet komikler

eyvallah hocamKöylü Kızı yazdı:haa anladım isimden dolayı öyle dedin ama gerçekten hızlı ve pratik anlatıyorMavi1 yazdı:yok adi komik babalara geldik dermis gibi hocalara geldik diyorsun birine desen vah vah deme ihtimali varKöylü Kızı yazdı:Yok Cemreciğim atışmıyoruz. Muhammed'in diploma notunu görsen anlarsın..![]()
Muhammed ''Hocalara Geldik'' nasıl komedi, komik mi anlatıyor.. Tonguç kadar olmasada evet komiklerzevkli
[-- I am AFK --]
- Köylü Kızı
- Onursal Üye

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ordinaryus ne demek?Mavi1 yazdı:Pardon ordinaryus demeliydim
profilinde oyle yaziyor profesorlerin hocasi demekmis
[-- I am AFK --]
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
pek bi işe yaramıor desene.. moderatörlüğe az kaldı hiha ha haMavi1 yazdı:profilinde oyle yaziyor profesorlerin hocasi demekmis
Ben senin tavsiyelerine yol göstermene hayranım bitanemKöylü Kızı yazdı:pek bi işe yaramıor desene.. moderatörlüğe az kaldı hiha ha haMavi1 yazdı:profilinde oyle yaziyor profesorlerin hocasi demekmis

Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Biraz ara verdim calismaya foruma girdim ve sen varmışın yaşasınnnn 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
heyoooooocemre2013 yazdı:Biraz ara verdim calismaya foruma girdim ve sen varmışın yaşasınnnn

Coğrafya yarımdı devam ediyom kaldigim yerden ama çok zevkli ben çok seviyorum cografyayi