dersler
Re: dersler
çalışman gerek kitaplara.... ümitsizliğe kapılma ayrıca öyle parayla diploma vermiyorlar 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
biliyorum palaı sevmiyorum kendimi çalısıyorum ama veremedim bana yardım eder msin ne olur nasıl çalısıyon nasıl basılır olunur suan 164 redim var bitiremiyon yüz yüze tamamlandım ama 2012 ygs giridm diploma notu 63 gözüküyonpskolog yazdı:çalışman gerek kitaplara.... ümitsizliğe kapılma ayrıca öyle parayla diploma vermiyorlar
nasıl çalışıyorum ben kısaca yazayım
12 dersim var bunları haftaya böldüm her gün 4 ders karışık...kitaptaki üniteleri okuyup özet çıkartıyorum...sınava yakın online testleri çözüyorum ve konu tekrarı yapıyorum...mesela inglizcede soru kalıplarını verdiği kelimeleri ezber yapıp aklımda tutmaya çalışıyorum...ve unutma bu çalışma ortamında sadce kendini dersine odakla başka şeyler düşünmemeye çalış
çok ta zorlama sıkıldığında bırak 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
çok teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum sadece dersler düşünüyorum ama kredi yetmiyo ki 164 kredim var 240 almam lazmpskolog yazdı:nasıl çalışıyorum ben kısaca yazayım12 dersim var bunları haftaya böldüm her gün 4 ders karışık...kitaptaki üniteleri okuyup özet çıkartıyorum...sınava yakın online testleri çözüyorum ve konu tekrarı yapıyorum...mesela inglizcede soru kalıplarını verdiği kelimeleri ezber yapıp aklımda tutmaya çalışıyorum...ve unutma bu çalışma ortamında sadce kendini dersine odakla başka şeyler düşünmemeye çalış
çok ta zorlama sıkıldığında bırak

Ben kendi çalışma sistemimi söylüyüm belki bir faydam dokunur
Önce kitabı 'anlayarak' okuyorum daha sonra ünite sonundaki testlere geçiyorum bu şekilde üniteleri geçiyorum daha sonra aynı dersin eski sınav sorularını çözüyorum bilemediğim yerlere kitaptan bakıyorum ve iyice aklıma yerleşmiş oluyor...
Önce kitabı 'anlayarak' okuyorum daha sonra ünite sonundaki testlere geçiyorum bu şekilde üniteleri geçiyorum daha sonra aynı dersin eski sınav sorularını çözüyorum bilemediğim yerlere kitaptan bakıyorum ve iyice aklıma yerleşmiş oluyor...
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
şuan kitaptan okuyorum test cözüyorum ben ygs girdim 132 aldım ne olcak peki kazananlar nasıl kayıt yapıcammatias26 yazdı:Ben kendi çalışma sistemimi söylüyüm belki bir faydam dokunur