dersler

Herşey serbest...
serap_
Acemi

dersler

Mesaj gönderen serap_ » 12 Nis 2013, 05:26

merhaba ya açik ögretm lisesi okuyorum ama hala dersler veremedim ne yapmam çok ihtiyacım vardiplomayı paralı olmaz mı işitme engelliler

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: dersler

Mesaj gönderen Doçent » 12 Nis 2013, 06:43

çalışman gerek kitaplara.... ümitsizliğe kapılma ayrıca öyle parayla diploma vermiyorlar :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

serap_
Acemi

Mesaj gönderen serap_ » 12 Nis 2013, 20:06

pskolog yazdı:çalışman gerek kitaplara.... ümitsizliğe kapılma ayrıca öyle parayla diploma vermiyorlar :wink:
biliyorum palaı sevmiyorum kendimi çalısıyorum ama veremedim bana yardım eder msin ne olur nasıl çalısıyon nasıl basılır olunur suan 164 redim var bitiremiyon yüz yüze tamamlandım ama 2012 ygs giridm diploma notu 63 gözüküyon

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 13 Nis 2013, 01:21

nasıl çalışıyorum ben kısaca yazayım :D 12 dersim var bunları haftaya böldüm her gün 4 ders karışık...kitaptaki üniteleri okuyup özet çıkartıyorum...sınava yakın online testleri çözüyorum ve konu tekrarı yapıyorum...mesela inglizcede soru kalıplarını verdiği kelimeleri ezber yapıp aklımda tutmaya çalışıyorum...ve unutma bu çalışma ortamında sadce kendini dersine odakla başka şeyler düşünmemeye çalış :wink: çok ta zorlama sıkıldığında bırak :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

serap_
Acemi

Mesaj gönderen serap_ » 13 Nis 2013, 21:11

pskolog yazdı:nasıl çalışıyorum ben kısaca yazayım :D 12 dersim var bunları haftaya böldüm her gün 4 ders karışık...kitaptaki üniteleri okuyup özet çıkartıyorum...sınava yakın online testleri çözüyorum ve konu tekrarı yapıyorum...mesela inglizcede soru kalıplarını verdiği kelimeleri ezber yapıp aklımda tutmaya çalışıyorum...ve unutma bu çalışma ortamında sadce kendini dersine odakla başka şeyler düşünmemeye çalış :wink: çok ta zorlama sıkıldığında bırak :mrgreen:
çok teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum sadece dersler düşünüyorum ama kredi yetmiyo ki 164 kredim var 240 almam lazm :(

Kullanıcı avatarı
matias26
Doktor

Mesaj gönderen matias26 » 14 Nis 2013, 02:19

Ben kendi çalışma sistemimi söylüyüm belki bir faydam dokunur

Önce kitabı 'anlayarak' okuyorum daha sonra ünite sonundaki testlere geçiyorum bu şekilde üniteleri geçiyorum daha sonra aynı dersin eski sınav sorularını çözüyorum bilemediğim yerlere kitaptan bakıyorum ve iyice aklıma yerleşmiş oluyor...
Genel kültür/Mezun!

Adalet!

serap_
Acemi

Mesaj gönderen serap_ » 14 Nis 2013, 19:33

matias26 yazdı:Ben kendi çalışma sistemimi söylüyüm belki bir faydam dokunur

Önce kitabı 'anlayarak' okuyorum daha sonra ünite sonundaki testlere geçiyorum bu şekilde üniteleri geçiyorum daha sonra aynı dersin eski sınav sorularını çözüyorum bilemediğim yerlere kitaptan bakıyorum ve iyice aklıma yerleşmiş oluyor...
şuan kitaptan okuyorum test cözüyorum ben ygs girdim 132 aldım ne olcak peki kazananlar nasıl kayıt yapıcam

“Serbest Kürsü” sayfasına dön