Kimlerin paçası tutuşacak
Kimlerin paçası tutuşacak
sınava 3 hafta kaldı kimler naptı ?
benim bütün derslerim bitti online testlerden hep yüksek netler alıyorum yarında geçmiş sınav sorularına başlıyorum haydi hayırlısı sizler ne yaptınız ?
benim bütün derslerim bitti online testlerden hep yüksek netler alıyorum yarında geçmiş sınav sorularına başlıyorum haydi hayırlısı sizler ne yaptınız ?
Re: Kimlerin paçası tutuşacak
ben bu defa biraz rahatım sanki
önceki sınavlarda az da olsa çalışırdım geçmiş sorulardan ama bunda pek bakmadım açıkçası
doydum lise muhabbetine =)

önceki sınavlarda az da olsa çalışırdım geçmiş sorulardan ama bunda pek bakmadım açıkçası
Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
bütün konularım bitti 3 dersten test denemesi yapmadım onlarıda yapıp bitiricem sınava kadar kısmetse 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
İşi bıraktım daha rahat ders çalışacağım diye iş beni bırakmadı.
Tek bir üniteyi bitirmek dahi kısmet olmadı. vermem gereken 11 ders var. Elbette hepsini vereceğim bununla ilgili en ufak tereddütüm yok bugüne kadar ki tüm sınavlarıma son 1,5 hafta soyutlanarak çalışıp notlarımın merkez ağırlığı 75-85 noktasında. Bu sınav derslerin 8-9'undan 100 almayı planlıyordum
Neyse bir kaç gün içinde elimdeki iş bitecek ve çalışacağım. Bu arada ben web online testlere hiç göz atmadım bugüne kadar gördüm fakat onlar için vakit yaratadım.
Tek bir üniteyi bitirmek dahi kısmet olmadı. vermem gereken 11 ders var. Elbette hepsini vereceğim bununla ilgili en ufak tereddütüm yok bugüne kadar ki tüm sınavlarıma son 1,5 hafta soyutlanarak çalışıp notlarımın merkez ağırlığı 75-85 noktasında. Bu sınav derslerin 8-9'undan 100 almayı planlıyordum

Neyse bir kaç gün içinde elimdeki iş bitecek ve çalışacağım. Bu arada ben web online testlere hiç göz atmadım bugüne kadar gördüm fakat onlar için vakit yaratadım.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
- elif işlek
- Uzman Doktor
benim daha 8 tane ders duruyo ya çok fazlamı rahatım ne bu dönem anlamıdm gittimavigöz yazdı:sınava 3 hafta kaldı kimler naptı ?

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
edebiyat-4
edebiyat-5
dil ve anlatım-7
dil ve anlatım-8
coğrafya-3
edebiyat biraz zorladı tanzimat dönemi vb.
coğrafya çok karışık...
bütün onliene testleri çözüp yanlışlarımı bir kağida yazdım her dersten 5 test var elimdeki ilayda açık lise yayınları soru bankası 2 ve soru bankası 3 ten sınavda çıkmış soruları çözüyorum
edebiyat-5
dil ve anlatım-7
dil ve anlatım-8
coğrafya-3
edebiyat biraz zorladı tanzimat dönemi vb.
coğrafya çok karışık...
bütün onliene testleri çözüp yanlışlarımı bir kağida yazdım her dersten 5 test var elimdeki ilayda açık lise yayınları soru bankası 2 ve soru bankası 3 ten sınavda çıkmış soruları çözüyorum
kalan kredi:56 toplam kredi:136
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
15 dersten 5 ders kaldı

Evet Sınava Az Kaldı... Ne Yapacağım, Nasıl Çalışacağım Kısmını Atlattım... Çıkmış Soruları Çözmekteyim Şimdiler de.... Çıkmış Sorulardaki Başarım Geometri Dışında İdare Eder Durumda... Paçam Tutuşmaz da... Sınav Stresini Ne Yaparım Bilemiyorum...
))
Çalışanlara Kolay Gelsin... Dilerim Rabbim Emeklerinizin Karşılığını Verir Sizlere...!!!

Çalışanlara Kolay Gelsin... Dilerim Rabbim Emeklerinizin Karşılığını Verir Sizlere...!!!
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)
azı bitti çoğu kaldı D:
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

sezgii yazdı:azı bitti çoğu kaldı D:
aynen

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
AytenO yazdı:ben bu defa biraz rahatım sanki![]()
ahaha sıkıldın mı

elif işlek yazdı:benim daha 8 tane ders duruyo ya çok fazlamı rahatım ne bu dönem anlamıdm gittimavigöz yazdı:sınava 3 hafta kaldı kimler naptı ?
benim bütün derslerim bitti online testlerden hep yüksek netler alıyorum yarında geçmiş sınav sorularına başlıyorum haydi hayırlısı sizler ne yaptınız ?sen baya hızlısın ama.. üç haftaya bitirrm inşallah ya paçalarm tutuşmaz
ahaha 3 hafta dediğin nedir göz açıp kapayıncaya kadar geçer çabuk çalış

inşallah hepimiz veririz ya dün yine tekrar yaptım baya biliyorum konuları bugün yarın ing kelime ezberlicem pazartesi geçmiş sınav sorularına başlıyorum bende 
rahat olanları son hafta görücez

Herkes mutlaka verecektir bence önemli olan vermek değil. Bana göre önemli olan nasıl verdiğindir.mavigöz yazdı:inşallah hepimiz veririz ya dün yine tekrar yaptım baya biliyorum konuları bugün yarın ing kelime ezberlicem pazartesi geçmiş sınav sorularına başlıyorum bende
45 ile de veriliyor 95 ile de

biri "2" diğeri "5"

Herkese 5 ve 5'e yakın değerler ile geçmenin nasip olmasını diliyorum.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
epidoras yazdı:Herkes mutlaka verecektir bence önemli olan vermek değil. Bana göre önemli olan nasıl verdiğindir.mavigöz yazdı:inşallah hepimiz veririz ya dün yine tekrar yaptım baya biliyorum konuları bugün yarın ing kelime ezberlicem pazartesi geçmiş sınav sorularına başlıyorum bende
45 ile de veriliyor 95 ile de
biri "2" diğeri "5"
Herkese 5 ve 5'e yakın değerler ile geçmenin nasip olmasını diliyorum.
amin inşallah