1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Açık liseye geçmek istiyorum fakat bir sorum olacak.

Gönderilme zamanı: 27 Nis 2013, 23:42
gönderen ahmetfurkan
Öncelikle herkese merhaba,
Ben şuanda lise 1 öğrencisiyim fakat sınıfta kalırsam ve açık liseye geçersem 1 den mi başlayacağım, yoksa lise 2'denmi merakım bu sene kaybetmek istemiyorum :)

Re: Açık liseye geçmek istiyorum fakat bir sorum olacak.

Gönderilme zamanı: 28 Nis 2013, 00:07
gönderen DeKaN
Açık Öğretim Lisesi ve okuldan önce o fotoğraf da ki şahıs sen isen ilk önce o sigarayı bırak yaşın küçük görünüyor o fotoğrafa bakılırsa ve o yaşta sigara da içiyorsan durumun çok vahim. Ve kötü arkadaş çevren olduğun imzandan belli oluyor. Tabi imzada ki gerçekten sen isen.

Re: Açık liseye geçmek istiyorum fakat bir sorum olacak.

Gönderilme zamanı: 28 Nis 2013, 02:13
gönderen XcLoW
Merhaba aramıza hoşgeldin.. ;)

DeKaN, arkadaş ps çalışması yapmış. Gerçekte ağzında değil yani sigara.. Ama resimde olsa kendine bunu yakıştırması bile yinede çok yanlış.. ;)

Gelelim soruna.. Bildiğim kadarıyla cevap vermek isterim.

Lise 1'i bitirmeden okuldan atılırsan (herhangi bir sebeple) AÖL'den kredi alamıyorsun.

Ama normal olarak bitirip tasdikname alırsan daha sonra AÖL'den belli bir kredi alırsın.

Şu linki incelemeni isterim > http://www.aciklise.net/genel/mezuniyet-sartlari.html

AÖL'e kayıt olup kredini aldığın zaman verdiğim linkteki kriterleri tamamlayıp mezun olabilirsin. ;)

Ama sana tavsiyem eğer okulunu bir nebze seviyorsan bırakma derim. Çünkü ileride YGS sınavı için örgün eğitim bence daha iyi olur. ;)

Re: Açık liseye geçmek istiyorum fakat bir sorum olacak.

Gönderilme zamanı: 28 Nis 2013, 19:49
gönderen ahmetfurkan
xcLoW çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

Bu arada sigara içmiyorum grafik tasarımcıyım özendiğimde yok sadece kafama göre bir çalışma başlasam çoktan başlardım şayet bizim bütün sınıf içiyor :D

Okulu bir nebze sevme konusuna bakılırsa, aslında okul zaten sevilecek biyerdir bizi eğitir velhasıl kelam sistem iğrenç 19 tane ders görüyorum ve 3 tane zayıf hakkım var. haftanın iki günü sabah 7 den akşam 6 ya ders görüyorum ve bu beni delirtiyor.
Nedeni ise geçen seneki arkadaşların hergün 6 saat ders görmesi bence bu bir haksızlık ben o kadar rahat bir okula gitseydim zaten açıkla işim olmazdı ama işte beni açık liseye iten nokta bu bunuda açıklamak isterim açık lisenin sistemi gayet basit ve rahat örgün meslek lisesine gidip okulu bitirmekmi işte bu milli eğitim bakanı varken o biraz zor ;)

Tekrar tekrar forum yetkilililerine teşekkür ederim.