Mrb iyi çalışmalar
Mrb iyi çalışmalar
Mrb iyi çalışmalar size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.Ben [2003_2004]açık öğretim meslek lisesi Bilgisayar Donanım 5.dönemden bıraktımdan dolayı kaydım silik Ve tastikname aldım.Şuan tekrar kayıt yenileme yaptırmak istiyorum birde yılın başında olan kayıtları kaçırdım tekrar kayıt ne zaman yaptırabilirim halk egitim merkezindende oldugunu duydum olabilirmi?Birde Alan değişikliği [Çocuk gelişimi]ni istiyorum olabilirmi.Şimdiden tşk ederim cevabını için
Re: Mrb iyi çalışmalar
eylülü bekliyceksin halk eğitime başvuru yaparkende bölümünü değiştirmek istediğini söylersin
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
merhaba ben yüz yüze tamamlamdım ama değiştirmek iştiyorum acava normal okulu gecicem girilebiliyormupskolog yazdı:eylülü bekliyceksin halk eğitime başvuru yaparkende bölümünü değiştirmek istediğini söylersin
sanırım sende eylül de geçiş yapabilirsin
tamamda yüz yüze tamamlandı ne olcak ve ne zaman meun oluyon normal ben 4 yıllık oldu amapskolog yazdı:sanırım sende eylül de geçiş yapabilirsin
CEVABINIZ İÇİN TŞK EDERİM AMA ANLAMADIĞIM ŞEY BEN YENİ KAYIT YAPTIRMICAMKİ KAYIT YENİLEME OLACAK ODA 17 HAZİRANDA BAŞLIYORMUŞ YARDIMCI OLUN LTF.
kayıt yenilemeyse 17-28 haziran arasında yaparsın anlamdığın ne bu konuda bende onu anlamadım
senin yüzyüze eğitimin bittiyse kredinin de 240 olması gerek mezun olman için kredin kaç?serap_ yazdı:tamamda yüz yüze tamamlandı ne olcak ve ne zaman meun oluyon normal ben 4 yıllık oldu amapskolog yazdı:sanırım sende eylül de geçiş yapabilirsin
yüz yüze bitti ama dısarda okuyorum -164 kredim var çok varpskolog yazdı:senin yüzyüze eğitimin bittiyse kredinin de 240 olması gerek mezun olman için kredin kaç?serap_ yazdı:tamamda yüz yüze tamamlandı ne olcak ve ne zaman meun oluyon normal ben 4 yıllık oldu amapskolog yazdı:sanırım sende eylül de geçiş yapabilirsin