Arkadaşlar

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Arkadaşlar

Mesaj gönderen emrah42 » 16 May 2013, 06:27

Arkadaşlar ingilizce 8 ve çagdaşlık türk dünya tarihi 2 den birer soruyla kaldım ikisindede önce dogru yaptıgım sonrada kontrol ederken vazgeçip sildiğim iki soru ikiside doğru silip değiştirmesem birşey yok neyse gelelim asıl soruma Asronomi ve uzay bilimleri dersi alan yok dersinde olması lazım ama görünmüyor bu dersi tamamen kaldırdılar mı bilen varmı aranızda birde ingilizceler hariç Allaha şükür ortak dersim kalmadı mezuniyet için 27 kredi gerekiyor temmuz' a iyi çalışmam lazım bu ingilizceler varya beni perişan edecek ama geçsem iyi olur ama kaldıgım zaman ingilizce 8 hariç gerisinden muaf oluyorum bir de kalan seçmeli derslerimi aşağıya yazdım 15 kredilik temmuz için seçmeli ders seçmem lazım bana yardımcı olurmusunuz.

Seçmeli dersler

Edebiyat 4 ve 5 kredisi (1)
Sosyoloji 2 kredisi (2)
Sanat Tarihi 1 ve 2 kredisi (2)
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi 2 kredisi (4)
Biyoloji 4 kredisi (3) biyoloji 5 ve 6 kredisi (4) 7 ve 8 kredisi (3)
İngilizce 3-4-5-6-7-8
Matematik 3-4-5-6-7-8
Geometri 3-4-5-6-7-8
Fizik 3-4-5-6-7-8
Kimya 3-4-5-6-7-8

Bu seçmeli derslerden 15 kredilik ders seçmem lazım biyoloji 3 kolaydı ama 4-5-6-7-8 kalanı nasıl bilmiyorum bu derslerden sınava girenler zorluk veya kolaylık hakkında yorumlarını yazarlarsa sevinirim

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Re: Arkadaşlar

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 16 May 2013, 06:42

keşke edebiyatları alırken 4 ve 5 seçmelisinide seçseydin bu kötü olmuş ama bnm önerim senin sayısalla aran olmadığı için

sosyoloji 2
biyoloji 3 4 5
sanat tarihi 1 2
bbnce hç çağdaşa girip ortalamanı düşürme :) bnardan ders notu çıkarsan ayrıntılı kesin geçersin

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 16 May 2013, 06:47

Hayatmı'OdaNe yazdı:keşke edebiyatları alırken 4 ve 5 seçmelisinide seçseydin bu kötü olmuş ama bnm önerim senin sayısalla aran olmadığı için

sosyoloji 2
biyoloji 3 4 5
sanat tarihi 1 2
bbnce hç çağdaşa girip ortalamanı düşürme :) bnardan ders notu çıkarsan ayrıntılı kesin geçersin

edebiyatta kolay alabilirsin :D
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 16 May 2013, 07:06

Biyoloji 3 ü verdim birde edebiyat'ın seçmelisi 1 kredi veriyor biyoloji 4 ve 5 düşünüyorum ama biyoljide beni korkutan yabancı kelime çok ve kelimelerin çogu bir birine benziyor karıştırımıyım ki diye düşünüyorum en son olarak çagdaşlık türk dünya tarihinde biraz bilgim var bir soruyla bu dönem kaybettim ama bir daha seçersem belki geçerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı sosyoljiyi kesin seçerim biyolojiye biraz bakayım kafam yatarsa onuda seçecem
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 16 May 2013, 07:46

sanat tarihini pek tavsiye etmem tamamen ezbere dayali ben hiç sevmemiştim düşük notlarla geçmiştim
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 16 May 2013, 20:11

emrah42 yazdı:Biyoloji 3 ü verdim birde edebiyat'ın seçmelisi 1 kredi veriyor biyoloji 4 ve 5 düşünüyorum ama biyoljide beni korkutan yabancı kelime çok ve kelimelerin çogu bir birine benziyor karıştırımıyım ki diye düşünüyorum en son olarak çagdaşlık türk dünya tarihinde biraz bilgim var bir soruyla bu dönem kaybettim ama bir daha seçersem belki geçerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı sosyoljiyi kesin seçerim biyolojiye biraz bakayım kafam yatarsa onuda seçecem
biyoloji 4-5 i birlikte seçme bence.. bende çok düşündüm biyo4-5 seçeyim diye ama kitabı inceleyince vazgeçtim çok tanım var iyi ezber yapmak lazım ben şahsen biyo-6 yı seçeceğim bu daha kolay geldi ama sen illa seçeceksen sadece biyo-4 seç...
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

Kullanıcı avatarı
melodi
Doktor

Mesaj gönderen melodi » 16 May 2013, 23:07

Biyooji 4 a derim kolay bir ders ama 5 zor gibi gedi bana.uzay biimleri dersi alansızarda seçmei ders olarak var.ben almayı düşünüyorum ama henüz zoruk derecesine bakmadım.

murattt

Mesaj gönderen murattt » 16 May 2013, 23:56

lilas yazdı:sanat tarihini pek tavsiye etmem tamamen ezbere dayali ben hiç sevmemiştim düşük notlarla geçmiştim
Bu dersin iceriginde mitoloji varmı ?

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 17 May 2013, 01:23

emrah42 yazdı:Arkadaşlar ingilizce 8 ve çagdaşlık türk dünya tarihi 2 den birer soruyla kaldım ikisindede önce dogru yaptıgım sonrada kontrol ederken vazgeçip sildiğim iki soru ikiside doğru silip değiştirmesem birşey yok neyse gelelim asıl soruma Asronomi ve uzay bilimleri dersi alan yok dersinde olması lazım ama görünmüyor bu dersi tamamen kaldırdılar mı bilen varmı aranızda birde ingilizceler hariç Allaha şükür ortak dersim kalmadı mezuniyet için 27 kredi gerekiyor temmuz' a iyi çalışmam lazım bu ingilizceler varya beni perişan edecek ama geçsem iyi olur ama kaldıgım zaman ingilizce 8 hariç gerisinden muaf oluyorum bir de kalan seçmeli derslerimi aşağıya yazdım 15 kredilik temmuz için seçmeli ders seçmem lazım bana yardımcı olurmusunuz.

Seçmeli dersler

Edebiyat 4 ve 5 kredisi (1)
Sosyoloji 2 kredisi (2)
Sanat Tarihi 1 ve 2 kredisi (2)
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi 2 kredisi (4)
Biyoloji 4 kredisi (3) biyoloji 5 ve 6 kredisi (4) 7 ve 8 kredisi (3)
İngilizce 3-4-5-6-7-8
Matematik 3-4-5-6-7-8
Geometri 3-4-5-6-7-8
Fizik 3-4-5-6-7-8
Kimya 3-4-5-6-7-8

Bu seçmeli derslerden 15 kredilik ders seçmem lazım biyoloji 3 kolaydı ama 4-5-6-7-8 kalanı nasıl bilmiyorum bu derslerden sınava girenler zorluk veya kolaylık hakkında yorumlarını yazarlarsa sevinirim
Biyoloji 4-6 arasi feci... calismadan zorlanmadan gecilmez ama 7-8 daha kolaydi sanirim.
Sanat tarihi de degerlendirile bilir, bu donem(temmuz) 1-2 birlikte vermeyi dusunuyorum.
Sosyoloji de can sıkar ama verilebilir.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

“Serbest Kürsü” sayfasına dön