arkadaslarrrrrrrrrrrr
arkadaslarrrrrrrrrrrr
merhaba bişe diycem komek kursları ingilizce aolda aynı mı acaba yardımcı sevinirim
Re: arkadaslarrrrrrrrrrrr
Komek ten kastın Konya Büyük Şehir'in açtığı kursları mı söylüyorsun?serap_ yazdı:merhaba bişe diycem komek kursları ingilizce aolda aynı mı acaba yardımcı sevinirim
Birde yaşını öğrenmek istiyorum.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
evet ya acaba aolda aynı ingilzce komek te kurslarıepidoras yazdı:Komek ten kastın Konya Büyük Şehir'in açtığı kursları mı söylüyorsun?serap_ yazdı:merhaba bişe diycem komek kursları ingilizce aolda aynı mı acaba yardımcı sevinirim
Sevgili serap burada komeke giden insan bulman çok zor bir ihtimal.serap_ yazdı:evet ya acaba aolda aynı ingilzce komek te kurslarıepidoras yazdı:Komek ten kastın Konya Büyük Şehir'in açtığı kursları mı söylüyorsun?serap_ yazdı:merhaba bişe diycem komek kursları ingilizce aolda aynı mı acaba yardımcı sevinirim
Ama giriş seviyesinde ingilizce öğretiyorlardır.
Yani kısaca: HAYIR
Ama 3 seviye ingilizce eğitimi vardır Komek denilen yerde onlar da B1 A2 falan tabi bu gruplar rağbet olması durumunda açılıyor.
Sen elinde AÖL kitaplarını al ve komek e git sor muhtemelen hayır diyecekler ama en azından sormuş olursun. Olmadı Komek'i telefon ile ara.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
anldım teşşkkürler zor ya hiç anlamıyorum
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.