Ders Seçimi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
supernova
Doktor

Ders Seçimi

Mesaj gönderen supernova » 22 May 2013, 02:00

Merhaba malum 17 haziranda açıklanacak sınav sonuçları kayıt yap, kitap al derken 20 sini bulur. Temmuzda'da başka sınav var. Merak ettiğim Temmuzda 10. dönemim olucak zorunlu derslerimi biliyorum birde seçmeli dersler var. Hangi derslerin çıkacağı bellimi yoksa kayıt yenilemeyimi beklemek gerekiyor?

Mezun / Genel Kültür Alanı

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Re: Ders Seçimi

Mesaj gönderen emrah42 » 22 May 2013, 02:32

Ders seçimini kayıt yenileme ücretini ödedikten sonra seçebilirsin illa kayıt yenileme zamanını beklemene gerek yok kafanda hangi dersleri seçeceksin onun planını yap şimdiden çalışmaya başla derim. bir çok arkadaşımız böyle yapıyor o yüzden sınav bittikten sonra soru kitapçılarını alıp o dersi geçip geçmedigine bakıyor alan yok dersleri hangisi aöl nin sitesinden indirip kontrol edebilirsin
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
mavigöz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen mavigöz » 22 May 2013, 03:23

evet kayıt yenilemeyi beklemek zararına olur şimdiden karar ver çalışmaya başla :)

man
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen man » 22 May 2013, 06:32

mavigöz yazdı:evet kayıt yenilemeyi beklemek zararına olur şimdiden karar ver çalışmaya başla :)
simdi ben yarin bankaya gitsem kayit yenileme parasini yatira bilirmiyim diyelimki yatirdim halk egitime gidip kayitimi yenileye bilirmiyim sonrada derslerimi sece bilirmiyim,,,,yoksa bunun bir tarihimi var bankaya para yatirmanin kayit yenilemeninn ????

Kullanıcı avatarı
matias26
Doktor

Mesaj gönderen matias26 » 22 May 2013, 08:45

man yazdı:
mavigöz yazdı:evet kayıt yenilemeyi beklemek zararına olur şimdiden karar ver çalışmaya başla :)
simdi ben yarin bankaya gitsem kayit yenileme parasini yatira bilirmiyim diyelimki yatirdim halk egitime gidip kayitimi yenileye bilirmiyim sonrada derslerimi sece bilirmiyim,,,,yoksa bunun bir tarihimi var bankaya para yatirmanin kayit yenilemeninn ????
hayır kayıt yenileme yapamazsın 17 haziranda açılcak kayıt yenileme parayı almazlar zaten..
Genel kültür/Mezun!

Adalet!

Kullanıcı avatarı
supernova
Doktor

Mesaj gönderen supernova » 22 May 2013, 18:59

zaten Temmuz sınavı hep zarar ziyan :) Haziranın ortasında kayıt yenileme yapıyorlar 1 ay olmadanda sınav günü geliyor. Bunlar bizim beynimizde bir bilgisayar falanmı olduğunu düşünüyorlar acaba :?: Belkide biz uzaylıyızdır :D
Mezun / Genel Kültür Alanı

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön