LÜTFEN YARDIM EDİN !!!
LÜTFEN YARDIM EDİN !!!
Meraba arkadaslar öncelikle bi kaç sorum var cevabını bulamıyorum bir türlü yardım ederseniz sevinirim. Ben mesleki acık ögretim lisesi son sınıf ögrencisiyim su anda staj görüyorum ve 2 hafta sonra bitecek şu anda kredim toplamda okuldan gelenle ve derslerden aldıgım kredi 171 2 ci dönem stajdanda bitince 28 kredi daha gelcek böylelikle 199 olcak kredim genel kültür derslerindende 2 ci sınavlar sonunda 3 tane ortak dersten fln gectim ve kredim 204 fln olcak ama 240 a tamamlamam gerek mezun olmak icin şimdi sorumu soruyorum 3. sınavlarda gene gecen seneki gibi 40 kredilik dersmi secicez ? cünkü mezun olmam icin 40 kredilik ders secmem gerek ikinci sorum ise ek sınav olurmu bu sene sizce ? 3cü sorum ise ek sınavlarda sectigimiz ders muaf oluyomu yani kalırsak ve 3 kere gecemedigimiz ders olursa muaf oluyomu ? sorularım bunlar yardımcı olursanız bana cok yardımcı olmus olursunuz teşekkür ederim şimdiden . 

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN !!!
Merhaba,
1) MAÖL öğrencisi olduğun için 3. dönem 40 kredilik dersten sınava gireceksin.
2) Ek sınav için talep olması şart, haliyle bu sene de oldukça talep olacaktır ve dilekçe, mail derken yapılacağını düşünüyorum.
3) Ek sınav yapılırsa, bu sınavda kalınan dersler de muaf olmak için 1 kez kalmış olarak sayılır...
2) Ek sınav için talep olması şart, haliyle bu sene de oldukça talep olacaktır ve dilekçe, mail derken yapılacağını düşünüyorum.
3) Ek sınav yapılırsa, bu sınavda kalınan dersler de muaf olmak için 1 kez kalmış olarak sayılır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Merhaba,
Emrah kardeş teşekkür ederim beni aydınlattıgın ve kafamdaki soru işaretlerini giderdiğin için sagol

Rica ederim... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk