Arkadaşlar Sizce Hangi Dersler Daha Kolay Ben Daha Yeniyim
Hangilerini Kolayca Verebilirim Bilgili Arkadaşlar Yardimci Olursa Bana Hangi Ders Seçmem Konusunda Yardimci OLabilirmi
Şimdiden Teşekürediyorum
Merhaba Ders Seçme Hakkında Yardim
Re: Merhaba Ders Seçme Hakkında Yardim
öncelikle tasdiknameyle mi yenisin yoksa sıfırdan mı yenisin bu dönem dersleri açısından soruyorum?
belki kişiye göre değişir ama genelde işletme kolaydır pskoloji, felsefe, ekonomi kısmen
tarih coğrafya edebiyat biyoloji orta şeker
sayısallar kendine güvenirsen alt yapın varsa geçersin ortak olanları mecbur sçeceksin zaten...yabancı dilde 5 kadar kolay 5 ten sonra sarsıyor 
belki kişiye göre değişir ama genelde işletme kolaydır pskoloji, felsefe, ekonomi kısmen

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Sanada Çok Teşekürediyorum Valla Bildiğin kadar Herkeze Yardimci Oluyosun Forumda
tasdiknameyle Yeniyim Öle Sadece Sordum hangisi Daha Kolay öle Bi Konu açam Dedim Sende Çok yardimci oluyosun Çok teşekürler Tekrardan
tasdiknameyle Yeniyim Öle Sadece Sordum hangisi Daha Kolay öle Bi Konu açam Dedim Sende Çok yardimci oluyosun Çok teşekürler Tekrardan

rica ederim ne dmek burda hepimiz öğrenciyiz arkadaşız bildiğimizi bilmediğimizi paylaşmalıyıznot yazdı:Sanada Çok Teşekürediyorum Valla Bildiğin kadar Herkeze Yardimci Oluyosun Forumda

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.