ancak sağlık sorunlarından dolayı yurtdışındayım ve temmuz sınavlarını kaçırıyorum..
üniversiteye 13-14 eğitim yılında kayıt olma hayalim vardı. O da seneye bu tarihe denk geliyo ..
ancak her sene ağustos ayında olan sınav bu sene temmuz olmuş .. seneye temmuz mu olur ağustos mu ? şimdi ortalama olarak ben her sınavdan 27-28 en baba 29 (30'u göremedik) kredi felan alıyodum.. ama üni hazırlıkta bu tahminimce 25'e düşer yani 3 dönem sınava girmem lazım ki diploma alıyım..(matematiksel olarak 124 + 25+25 + 20 gibi)
Yani ben ocak-mayıs sınavlarına girdim mayısta ortak sınav YGS girdim , sonra LYS'ye girdim..
daha mezun değilim temmuz-ağustos arası yapılan ek sınava girip kredimi tamamlayıp mezun olmam gerekiyor ancak diplomayı yetiştirirler mi bununla ilgili özel ilgilenen kurumlar var mı ? üniversitelerin kayıt tarihleri ne zamana kadar geçerli bir de kontejan problemi de oluyor.. aklım çok karıştı eğer bu temmuz sınavına girseydim mayısta mezun olucaktım gerçekten kötü hissediyorum .. lütfen ne kadar bildiniz deneyiminiz varsa ihtiyacım var arkadaşlar