Arkadaşlar açık öğretim lisesinin ek sınavlar ile ilgili yayınladığı şartnamede aşağıdaki gibi bir maddeye rasladım.
7.Ek sınava alanlı ve mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin mutlaka başvurmaları yaralarına olacaktır. (2013-2014 eğitim öğretim yılında alan uygulaması son bulacağından ek sınav sonucunda da mezun olamayan öğrenciler alansız (alan yok) uygulamasına tabi olacaklardır.)
Şimdi ben kaç yıl akşamları okula gittim ek sınav sonrası muhtemelen mezun olmayacağım mezuniyetim 213-2014 yılında II veya III. dönemde olacak. Buna göre benim akşamları gittiğim üç yılım boşuna mı gitmiş olacak ? Elektrik elektronik olarak mezun olamıcak mıyım ?
Alan Yok Uygulaması Hakkında Bilgi
Re: Alan Yok Uygulaması Hakkında Bilgi
Siz muhtemelen mesleki açıköğretim lisesindesiniz, bu durum sizi etkilemez, açıköğretim lisesi öğrencilerini etkiler. Siz her koşulda kendi alanınızdan mezun olacaksınız..
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Çok teşekkür ederim.
Araya askerlik girdikten sonra çok vakit kaybettim hiç bu işlerle uğraşamadım sürekli birilerine bir şeyler soruyorum kusura bakmayın.
Anlayışınız için teşekkürler.
Araya askerlik girdikten sonra çok vakit kaybettim hiç bu işlerle uğraşamadım sürekli birilerine bir şeyler soruyorum kusura bakmayın.
Anlayışınız için teşekkürler.
Estağfirullah, ne kusuru. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Bişey takılırsa kafanıza buralardayım, özelden ulaşabilirsiniz..
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."