Muaf Olma Sıkıntısı...

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
dbln4

Muaf Olma Sıkıntısı...

Mesaj gönderen dbln4 » 19 Ağu 2013, 08:40

Merhabalar arkadaşlar kredilerimi tamamladım mesleki açık lisede okuyorum. Fakat şöyle bir sıkıntım var kaç defa başarısız olunca muaf olunuyor? Herkes 3 defada diyor fakat ben örneğin ingilizce-1 dersinden 2 defada muaf oldum. Tarihten ise 3 şimdi muaf olması gereken 6 dersim var 2 defa seçip girdim ek kredi sınavında 3.defa seçicem ve eylüldeki ek tercihlere kadar mezun olmam gerek. Muaflık durumunun derslerin yanındaki sayılarla alakası var mıdır? Mesela ingilizce-6 dersinden 6 defa girince mi muaf olunuyor? Ne olur yardım lütfen çok zor durumdayım.... Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

fts_25
Acemi

Re: Muaf Olma Sıkıntısı...

Mesaj gönderen fts_25 » 19 Ağu 2013, 08:47

dbln4 yazdı:Merhabalar arkadaşlar kredilerimi tamamladım mesleki açık lisede okuyorum. Fakat şöyle bir sıkıntım var kaç defa başarısız olunca muaf olunuyor? Herkes 3 defada diyor fakat ben örneğin ingilizce-1 dersinden 2 defada muaf oldum. Tarihten ise 3 şimdi muaf olması gereken 6 dersim var 2 defa seçip girdim ek kredi sınavında 3.defa seçicem ve eylüldeki ek tercihlere kadar mezun olmam gerek. Muaflık durumunun derslerin yanındaki sayılarla alakası var mıdır? Mesela ingilizce-6 dersinden 6 defa girince mi muaf olunuyor? Ne olur yardım lütfen çok zor durumdayım.... Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dil anlatım hariç diger derslerden 3 defa girince muaf olabilirsiniz

dbln4

Re: Muaf Olma Sıkıntısı...

Mesaj gönderen dbln4 » 19 Ağu 2013, 08:55

Cok tesekkur ederim 1 eylulde yeniden girdigimde muaf olamazsam diye cok korkuyordum.. Yeniden cok tesekkurler.. :)

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön