mezuniyet bilmecesi

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
saume

mezuniyet bilmecesi

Mesaj gönderen saume » 20 Ağu 2013, 08:09

merhaba,
çok acil cevaplanması gereken bir sorum var, çünkü bu cumartesi batı avrupa programı kapsamındaki 3.dönem lise sınavına gireceğim..
Daha düne kadar son dönemim diye sevinirken bitti kurtuluyorum derken şimdi keşke bir dönemim daha olsaydı diyorum,çünkü kayıt yaptıracağım ünivin kabul şartları içinde en az bir dönem kimya dersi almış olma şartı var ve bende 9.sınıfı alman okulunda okuduğum için, aöl'e 10.sınıftan başladım ve yalnızca 9.sınıfta zorunlu olan kimya dersini alma gereği görmedim , ama son sınavıma girerken kaydolacağım üniv tranksripte kimya dersinin görünmesi gerektiğini söyledi..190 kredim var ve 8.dönem zorunlu 4 dersim kaldı bu haftaki sınavda bir derste bilinçli bir şekilde kalıp önümüzdeki dönemde de kayıt yaptırarak 1 ve 2 kimya derslerini almam söz konusu olabilir mi?
yada başka hiç çare yok mu 4 yıllık okulu 2 senede bitirebilmek için deli gibi çalıştım şimdi sırf bir dönem kimya dersi görmediğim için okulu bilerek bitirememek çok sevimsiz bir durum..

sizce ne yapmalıyım,lütfen bir fikir verin bana..

visoge61
Yardımcı Asistan

Re: mezuniyet bilmecesi

Mesaj gönderen visoge61 » 20 Ağu 2013, 09:06

Size Ek Sınav Var mı Bilmiyorum Ama Ek Sınava Girerek Verebilirsin Bu Durumu Bir Araştır Eğer Ek Sınav Varsa 1 Kredilik Kadar Der Bırak Ve Ek Sınavda Kimya Seç Ve Bunları Ver Eğer Ek Sınav Varsa En Mantıklısı Bu Bence.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön