Çıkma Belgesi
Çıkma Belgesi
Benim durumum mezun olarak görünüyor fakat üç gündür halk eğitim merkezi yollarındayım buna rağmen çıkma belgesi alamadım."öğrencinin durumu çıkma belgesi almaya uygun değildir" gibi bir yazı çıktığını söylüyorlar.Şuana kadar da kimseye belgeyi vermeyi başaramamışlar malesef.Sistemden kaynaklı ülke genelinde bir sorun falan diyorlar.Durumumda mezun yazmasına rağmen diploma defterimin Tekirdağ'da olduğu yazıyor. burada mı bir yanlışlık var acaba Ankara'da olması lazım sanırım.
Re: Çıkma Belgesi
Ben dün yarımyamalak aldım mudür olmadìgi icin onun masasinda bekliyor bugun gidip alacagim gelismelri burada yazarim
bende pazartesi tekrar gidicem bakalım. hayırlısı olsun senin için darısı bizim başımıza 

Benimde Şu Durumum Bi Mezun Olamadı Arkadaş Hala Mezuniyet İncelemesinde :S
benim öyle olsa onada razıyım. bende mezun yazmasına rağmen çıkma belgesi alamıyorum. umarım hafta içi hepimizin sorunlarını hallederler.visoge61 yazdı:Benimde Şu Durumum Bi Mezun Olamadı Arkadaş Hala Mezuniyet İncelemesinde :S
Umarım... Üniversiteyi Kazandık Çok Şükür Ama Sevinemedik Ne Yazık ki Bu Lise İşleri Yüzünden Bitirmeyi Hak Ettik Ama Yinede Sorunlardan Kurtulamadıkzafers yazdı:benim öyle olsa onada razıyım. bende mezun yazmasına rağmen çıkma belgesi alamıyorum. umarım hafta içi hepimizin sorunlarını hallederler.visoge61 yazdı:Benimde Şu Durumum Bi Mezun Olamadı Arkadaş Hala Mezuniyet İncelemesinde :S