Çıkma Belgesi

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
zafers
Çırak

Çıkma Belgesi

Mesaj gönderen zafers » 24 Ağu 2013, 11:44

Benim durumum mezun olarak görünüyor fakat üç gündür halk eğitim merkezi yollarındayım buna rağmen çıkma belgesi alamadım."öğrencinin durumu çıkma belgesi almaya uygun değildir" gibi bir yazı çıktığını söylüyorlar.Şuana kadar da kimseye belgeyi vermeyi başaramamışlar malesef.Sistemden kaynaklı ülke genelinde bir sorun falan diyorlar.Durumumda mezun yazmasına rağmen diploma defterimin Tekirdağ'da olduğu yazıyor. burada mı bir yanlışlık var acaba Ankara'da olması lazım sanırım.

murattt

Re: Çıkma Belgesi

Mesaj gönderen murattt » 24 Ağu 2013, 16:14

Ben dün yarımyamalak aldım mudür olmadìgi icin onun masasinda bekliyor bugun gidip alacagim gelismelri burada yazarim

zafers
Çırak

Mesaj gönderen zafers » 24 Ağu 2013, 22:16

bende pazartesi tekrar gidicem bakalım. hayırlısı olsun senin için darısı bizim başımıza :)

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 24 Ağu 2013, 22:18

Benimde Şu Durumum Bi Mezun Olamadı Arkadaş Hala Mezuniyet İncelemesinde :S

zafers
Çırak

Mesaj gönderen zafers » 24 Ağu 2013, 22:24

visoge61 yazdı:Benimde Şu Durumum Bi Mezun Olamadı Arkadaş Hala Mezuniyet İncelemesinde :S
benim öyle olsa onada razıyım. bende mezun yazmasına rağmen çıkma belgesi alamıyorum. umarım hafta içi hepimizin sorunlarını hallederler.

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 24 Ağu 2013, 22:48

zafers yazdı:
visoge61 yazdı:Benimde Şu Durumum Bi Mezun Olamadı Arkadaş Hala Mezuniyet İncelemesinde :S
benim öyle olsa onada razıyım. bende mezun yazmasına rağmen çıkma belgesi alamıyorum. umarım hafta içi hepimizin sorunlarını hallederler.
Umarım... Üniversiteyi Kazandık Çok Şükür Ama Sevinemedik Ne Yazık ki Bu Lise İşleri Yüzünden Bitirmeyi Hak Ettik Ama Yinede Sorunlardan Kurtulamadık :(

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön