Kayıt Yeniletmeyle Ilgili

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
CasperCrazy
Acemi

Kayıt Yeniletmeyle Ilgili

Mesaj gönderen CasperCrazy » 03 Eyl 2013, 01:27

Arkadaşlar meraba. Geçen yıl kayıt oldum acıkliseye. 2.Dönem sınavlarına girdiydim. Şimdi bu 09 eylülle - 04 ekim kayıt yeniletme tarihleri gidip kayıt yenileyecz demi arkadaşlar. Yeniledikten sonra ders seçiçez demi arkadaşlar malum yeniyiz sizede sorayım dedim işimizi güvene alalım:)

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Kayıt Yeniletmeyle Ilgili

Mesaj gönderen Doçent » 03 Eyl 2013, 19:29

evet kayıt yeniliyorsun :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 03 Eyl 2013, 20:08

CasperCrazy yazdı:Arkadaşlar meraba. Geçen yıl kayıt oldum acıkliseye. 2.Dönem sınavlarına girdiydim. Şimdi bu 09 eylülle - 04 ekim kayıt yeniletme tarihleri gidip kayıt yenileyecz demi arkadaşlar. Yeniledikten sonra ders seçiçez demi arkadaşlar malum yeniyiz sizede sorayım dedim işimizi güvene alalım:)
Kayıt yenilemeni yaptığın gibi istersen orda bilgisayarını açıp anına derslerini seçebilirsin.

CasperCrazy
Acemi

Mesaj gönderen CasperCrazy » 05 Eyl 2013, 05:15

pskolog yazdı:evet kayıt yeniliyorsun :wink:
Muhammedkaya yazdı:
CasperCrazy yazdı:Arkadaşlar meraba. Geçen yıl kayıt oldum acıkliseye. 2.Dönem sınavlarına girdiydim. Şimdi bu 09 eylülle - 04 ekim kayıt yeniletme tarihleri gidip kayıt yenileyecz demi arkadaşlar. Yeniledikten sonra ders seçiçez demi arkadaşlar malum yeniyiz sizede sorayım dedim işimizi güvene alalım:)
Kayıt yenilemeni yaptığın gibi istersen orda bilgisayarını açıp anına derslerini seçebilirsin.

Teşekkür ettim sağolasınız.

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön