Yukarıdaki kutulardan ikisini silerek eşitliği doğru hale getirin, hadi bakalım
hayır eşitliği doğru hale getireceksin çok basit bir soruelif işlek yazdı:ben buldum sorunun cevabını her iki tarafta 30 a eştleniyor doğrumu dur?
tamam işte 9 çıkarınca eşitlik sağlanıyorCloudyy yazdı:hayır eşitliği doğru hale getireceksin çok basit bir soruelif işlek yazdı:ben buldum sorunun cevabını her iki tarafta 30 a eştleniyor doğrumu dur?
Cloudyy yazdı:Arkadaşlar güne ısınmanız için basit bir beyin jimnastiği sunuyorum![]()
Doğru bileni öpücem mucuk mucuk Grin
erkekleri öpmüyorumemrah42 yazdı:Cloudyy yazdı:Arkadaşlar güne ısınmanız için basit bir beyin jimnastiği sunuyorum![]()
Doğru bileni öpücem mucuk mucuk Grin
Sen öpeceksen cevabını söylemem![]()
emrah42 cevabını bekliyorum. Hadi emrah42elif işlek yazdı:o zaman cevabı alayım benaçıklamasını yaptım işte yanlış mı?
helal olsun işte bu bravaelif işlek yazdı:buldum 5 ve 9 çıkıcak ve eşitlik sağlanıcak 30 a
nafiz çamlıbel,yusuf ziya bide orhon vardı ne orhondu onu çıkaramdımCloudyy yazdı:Türk Edebiyatımızda Beş hececiler kimlerdir?
- Toplam 3 tane oluyor ben 5 tane demiştim,elif işlek yazdı:nafiz çamlıbel,yusuf ziya bide orhon vardı ne orhondu onu çıkaramdımCloudyy yazdı:Türk Edebiyatımızda Beş hececiler kimlerdir?
benim sorum da edebiyatımızda ilk mensur şiir örneğini kim vermiştir?