Oturum.
Oturum.
Secmem gereken dersleri 3. oturuma koymuslar. 3.oturumdan 8 ders sectim, daha secemezsiniz diyor. 8 tane dersi nasil yapicam onu da bilmiyorum. Zaten 4. oturum hic yok. 2. oturumun dersleri isime yaramayacak. Daha önce böyle oturum sorunum olmamisti. Ne yapmam gerekiyor acaba.?
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
Re: Oturum.
4. Oturum Bende de Hiç Yok... Bu Genel Bir Durum Galiba... 13 Dersi 3 Oturuma Dağıttım Ben de...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)
Benim icin kötü oldu bu. Ben dagitamiyorum.
Ö.G.
AngeL yazdı:Benim icin kötü oldu bu. Ben dagitamiyorum.
Hadi Yaaa Kötü Olmuş... Ben Şanslı Gözüküyorum O Zaman... Tabi Hiçte Belli Olmaz Her An Herşey Değişebilir...
Aolden Beklerim Yani...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)
3. oturumdan fazladan varken, 2.oturumdan secilecek hic ders yok. 4. oturum zaten yok. Bir kere de isinizi düzgün yapin be kardesim. Lazim olani cikarip, lazim olmayani mi seceyim ben simdi.
Ö.G.
AngeL yazdı:3. oturumdan fazladan varken, 2.oturumdan secilecek hic ders yok. 4. oturum zaten yok. Bir kere de isinizi düzgün yapin be kardesim. Lazim olani cikarip, lazim olmayani mi seceyim ben simdi.
Aolün Bize Bir Garezi Var Anlaşılan Ama Neden Anlamadım..Ne Kötülüğümüzü Gördüler ki...
Birde Seçmelilere Yeniler Eklenmiş... Oturum 3e İndirilmiş... Öğrenciyi Düşünen Yok yaaaa....
Allahtan 13 Dersim Var....
Zorunlusunu aldigimiz dil ve anlatim, edebiyat gibi derslerin secmelisini alarak kredi dolduruyorduk, onu da yapamayacagiz anlasilan. (:
Ö.G.
AngeL yazdı:Zorunlusunu aldigimiz dil ve anlatim, edebiyat gibi derslerin secmelisini alarak kredi dolduruyorduk, onu da yapamayacagiz anlasilan. (:
benim son 2 kredim ben 15 kredilik ders seçtim fazla mal göz çıkarmaz
ben zorunlu olan edebiyat ve onların seçmelilerini seçtim sen nasıl seçemedin ? hatta kolay diye seçmeli dil anlatım 3ü bile seçtim
Arkadaşlar telaş yapmayın aol e mail attim. Gelen mailde 2013 -2024 eğitim öğretim yılında 4. Oturum yapılmayacaktir. Diye geri dönüş geldi ben yüzyüze eğitimi bitirdiğim için 40 kredilik 20 ders seçebildim.
- elif işlek
- Uzman Doktor
ha gayret kız az kalmış bitmesinemavigöz yazdı:AngeL yazdı:Zorunlusunu aldigimiz dil ve anlatim, edebiyat gibi derslerin secmelisini alarak kredi dolduruyorduk, onu da yapamayacagiz anlasilan. (:
ben zorunlu olan edebiyat ve onların seçmelilerini seçtim sen nasıl seçemedin ? hatta kolay diye seçmeli dil anlatım 3ü bile seçtim
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Sadece 1. dönem için mi 4. oturum yapılmayacak acaba. Yoksa komple 2013-2014de hiçbir sınavda 4. oturum yapılmayacak mı?
Cünkü bana gerekli olan dersleri hep 3.oturuma koymuslar. Secmeliler de orada. 3.oturumdan daha fazla ders secemiyorum. 2. oturumda bana yarayacak hic ders yok.mavigöz yazdı:AngeL yazdı:Zorunlusunu aldigimiz dil ve anlatim, edebiyat gibi derslerin secmelisini alarak kredi dolduruyorduk, onu da yapamayacagiz anlasilan. (:
Ö.G.
melek dönemindeki dersleri sçersin oturumla alaksı yokki
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
3. oturumda 8 den fazla ders secemiyorum. 8 dersin kredisi bana az geliyor. Diger almak istediklerim de hep 3 te. 2. oturum icin sayisal derslerden baska bir sey koymamislar.pskolog yazdı:melek dönemindeki dersleri sçersin oturumla alaksı yokki
Ö.G.