Merhabalar ,
Ben 27 Ağustos tarihinde Açık Öğretim lisesi olmak üzere kayıt oldum. Fakat o tarihten itibaren hâla aktif olamadım. Bir mesaj gördüm bugün girince , ders seçin diye. Fakat ben ders seçemiyorum iş takvimine baktığımda ise en son tarihler 11 Ekim olarak gözüküyor fakat bende Hâla bir değişiklik yok. Konu hakkında sizce nasıl ilerlemeliyim biraz daha beklemelimiyim ? Konu hakkında şimdiden yardımlarınızı rica eder, iyi forumlar dilerim...
Saygılarım ile,
Tryvr..
Selam, Herzaman ki Problem Ön Kayıt Öğrencisi
Yakın doğu üni bilgisi olan
Arkadaşlar yakın doğu üniversitesi inşaat mühendisliğine gitmeyi düşünüyom giden ve bilgisi olan varsa yazsın
Re: Selam, Herzaman ki Problem Ön Kayıt Öğrencisi
tryvrr kardeşim yenı kayıtlarda böle oluor arada 1 2 gun sonra gelır derslerını secersın
Peki bu kadar uzaması normal mi? Yaklaşık olarak 1 ay 4 gün olmuş. Kayıt olduğum halk eğitim merkezine gitsem herhangi bir değişiklik fark ettirebilirmiyim?yusuf12 yazdı:tryvrr kardeşim yenı kayıtlarda böle oluor arada 1 2 gun sonra gelır derslerını secersın
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
Ben de kayıt olalalı 1 ay oldu fakat hala ön kayit oğrencisiyim sistemde bir sıkıntı varmiş 2-3 ekim gibi düzelebilirmişTryvrr yazdı:Peki bu kadar uzaması normal mi? Yaklaşık olarak 1 ay 4 gün olmuş. Kayıt olduğum halk eğitim merkezine gitsem herhangi bir değişiklik fark ettirebilirmiyim?yusuf12 yazdı:tryvrr kardeşim yenı kayıtlarda böle oluor arada 1 2 gun sonra gelır derslerını secersın
Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''