Mezuniyet ve Üniversite Kayıt ile ilgili

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
tiavonq
Yardımcı Asistan

Mezuniyet ve Üniversite Kayıt ile ilgili

Mesaj gönderen tiavonq » 03 Ara 2013, 21:06

Arkadaşlar herkese merhabalar
Resim

Durum bu şekilde ve ben bu sene 30 30 30 ek sınav ile birlikte mezun olmayı hedefliyorum aynı zamanda univ hazırlık yapıyorum bu sene ek sınav ile mezun olursam üniv de kazanırsam kayıt yaptırabılırmıyım soruyu biraz daha acıyım diplomalar geç geldiği için kayıt yaptırmamı engelleyen bir durum olurmu teşekkürler ...

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Re: Mezuniyet ve Üniversite Kayıt ile ilgili

Mesaj gönderen cemil.ksa » 03 Ara 2013, 21:28

Halk eğitim merkezinden alacağınız bir belgeyle-sanırım ismi çıkma belgesi olarak geçiyor- üniversiteye sıkıntısız bir şekilde kayıt yaptırabilirsiniz.

tiavonq
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen tiavonq » 26 Ara 2013, 20:38

Peki mezuniyet şartları taşıyormuyum bu sene mezun olabılırmıyım ?

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 26 Ara 2013, 21:53

ek sınavla mezun olma ihtimalin var tabi dedin gibi 30 30 gidersen :wink: yalnız üni için ygs kayıt yaptırabilir misin bu sene bir şansını dene olabilirsen yazında ek sınavla mezun olup çıktı alıp kayıt olursun üniye kg :D
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

tiavonq
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen tiavonq » 27 Ara 2013, 07:48

Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim Alo147 aradığımda bana üniv. kayıt için sadece 8 donem ve ustu olmak gerekıyor kredi onemlı değil denilmişti ne kadar doğrudur bilemiyorum şuan özel ders alıyorum univ hazırlık için dershane kayıt oldum kitaplar calısıyorum muhakak karşılığı vardır ama bilen yokmu net bir bilgi kayıt olup olmayacağı hakkında en azından emeklerım boşa gitmesin

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Mesaj gönderen cemil.ksa » 27 Ara 2013, 08:00

Hafızam beni yanıltmıyorsa geçen senede krediyi sorun etmemişlerdi. Yani 8 dönem üzeri olan herkes sınava kayıt yaptırabilmişti.Ayrıca kredi şartı olsa bile size tolerans da bulunacaklardır.Yedi kredi eksiğiniz var diye kayıt yaptıramama gibi bir durumla karşılaşmazsınız diye tahmin ediyorum. Kaldı ki onlar tolerans da bulunmasa bile siz kredinizi belirtmezseniz temiz bir ali cengiz oyunuyla kayıt olursunuz sınava. Size hazırlık döneminde başarılar. Hedef nedir bu arada?

tiavonq
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen tiavonq » 27 Ara 2013, 08:04

Hedef aöf hahaha :) şaka bir yana örgün eğitimi ciddi anlamda özlemiş bulunmaktayım ailem inşaat sektorüyle uğraşmakta bende kayıt olduğum dershane eniştemin dershanesi ve kullandığı yayın evi özel bir üniv. inşaat müh. de %70 burs karşılıyor yani dev. üniv girer gibi giricem kısmetse Allah hepimizi yolunu acık etsın inşallah tüm hazırlanan arkadaşlarıma kardeşlerime başarılar diliyorum dualarınızı bekliyorum ..

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön